Yhden tavallisen tiistain merkintöjä

Yhden tavallisen tiistain merkintöjä
6.6.2017 Hanna
Kategoriat: yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKohta kymmenkuiset pojat taistelevat kaukosäätimen herruudesta, katsotaan kumpi pääsee ensimmäisenä sohvalle. Meillä on luvassa suuria muutoksia sisustuksen puolelle, siksi myymme Boknäsin Heaven sohvamme pois. Kiinnostuneet voivat meilata hanna.gullichsen@gmail.com ja kysyä lisätietoja.

IMG_2900Olen vihdoin päässyt raskauden ja vauvavuoden jälkeen taas kiinni kirjoihin, tässä satasella sykähdyttänyt teos. Jos haluat itkeä silmät päästäsi, nappaa kirjastosta tai kirjakaupasta Paul Kalanithin Henkäys on ilmaa vain. En paljasta mitään muuta kuin sen, että elämää syleilee kirjan luettuaan aivan eri kunnioituksella. Vollotin paitani läpimäräksi paluulennolla Tukholmasta.

Karl Ove Knausgårdin Kevät oli sekin hieno, mainio tapa päästä kiinni miehen mittavaan tuotantoon, jos Taisteluni-kirjasarja on vielä koluamatta. Kiitos taas vinkistä Nide, kirjakauppa vailla vertaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKosmetiikka kiinnostaa ja viidakko alkaa olla tutumpi nyt kun osaan pyytää neuvoa ja Jolien lisäksi apunani on Inke! Hän auttoi minua Tukholman reissulla löytämään aivan huipun meikkivoiteen, joka on just sitä kaikkea mitä haluta saattaa. Perusversiosta oli mun sävy loppu, joten ostin sen öljyttämän siskon, toimii. Laura Mercier ja Inke, merci! Inken meikkijuttuja voit lueskella Inken purkkinurkan muodossa Katjan blogissa, vahva suositus molempien naisten jutuille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Esse on uusi ihastukseni, jolle menetin pikkusormeni myötä näköjään koko käden. Microderm Exfoliator ja Hydro Moisturiser pääsevät mukaan lomallekin, putsariksi taitaa lähteä tämä herkän ihon kaveri kuvassa alimpana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitä sulla on huulissa? Kysymys jonka kuulin kolme (3!) kertaa tänään kun taputtelin iltapäivällä huulilleni tämän Kjaer Weisin sävyn nimeltä Affection. Just sellainen eteerisen kaunis puna, joka tosin ei näytä oikeastaan huulipunalta lainkaan, jos sitä ei yliannostele. Koukuttava myös siksi, että tekee hampaista valkoisemman näköiset. Eikä muuten punaa partnerin huulia, pysyy sen sijaan omissa. Täys kymppi!

Ja Esse tuossa vieressä on huulirasva karkkinälkään. Ai miten niin? Tiedät kun testaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPyyhkeet hain kuvauslainaan Nest Factorysta, josta löysimme muhkean ja kovin rakkaan olkkarin mattommekin pitkän etsinnän jälkeen. Suosittelen visiittiä jos halajat mattoja, pyyhkeitä tai ihania kaftaaneja ja kimonoja. Ota samalla kuppi kuumaa Kuumassa, joka on yksi ihanimmista kahviloista joita Punavuori päällään kantaa.
Olemme täydentämässä pyyhekaappimme sisältöä ja nämä vohvelit tuntuvat istahtavan kaappimme ja kylppäriimme kauniisti. Väriskaala on yhä harkinnassa, kylmät sävyt kiinnostaa, ehkä Suomen viileän kesän takia, tiedä häntä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPakkasin juuri veitseni, aamulla kutsuu duunit. Ensimmäinen vuoro ravintolakeittiössä, eikä jännitä vähääkään. Instassa lisää, pysy mukana!

Luonnonkosmetiikka ja poikien Newbie-vaatteet saatu

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*