Wolt – nopea kuin villiori

Wolt – nopea kuin villiori
24.11.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka

hannag wolt

Häiden jälkeisenä päivänä huvitin itseäni seuraamalla vieraidemme Instagram-tilejä. Liki jokainen tilasi Woltin kautta ruokaa. Keskustelu rönsyili siihen, että kunpa Woltin kautta saisi tilata myös koiran ulkoiluttajan ja ehkäpä joku voisi palauttaa tyhjät pullotkin kauppaan. Ihan vaan ideana.

Usein Wolt pelastaa minut kuitenkin lounasaikaan, kun palaverissa on enemmän kuin yksi nälkäinen. Tilaus vetämään ja sapuskat on pöydässä alle puolessa tunnissa. Ruoka saapuu nätisti laatikossaan ja kuumana. Iso peukku.

Vieläkö emmit? Pizzarium on listallaan, ihan vaan jos mielit Helsingin Suomen maailman parasta pizzaa. Tilasin viime viikolla 12 palaa, voin kertoa, että se riittää hyvin kolmelle nälkäiselle.

Ps. teimme oman Wolt-ennätyksemme juurikin häidemme aattona. Neljä tilausta vuorokauden sisään. Beat that.

hannag woltTämä ei ole maksettu mainos, tämä on kulinaristin kädenojennus muille nälkäisille. Otsikon pöllin sivuiltaan, se on loistava.

Comment (1)

  1. Maiju 7 vuotta ago

    Kuljettaako Wolt myös vain keskustan alueella kuten Foodorakin? Aivan mahtavia palveluja sinänsä (on jo aikakin, että Suomessa saa tilattua kotiin muutakin kuin pizzaa), mutta itseäni harmittaa että toimittavat vain keskustassa… menee vähän idea hukkaan, jos näin on.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*