we did it! kirjat on kaupoissa!

we did it! kirjat on kaupoissa!
29.7.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

IMG_9377IMG_9343 IMG_9360 IMG_9363 Eilisen päivän tunnelmista kertoo parhaiten nämä kännykuvat, videokin olisi, mutta huusin tauotta APUA APUA APUAAA joten se on vähän piinaavaa katsottavaa ja kuunneltavaa.
Hieno päivä. Safkaa skideille -kirja on ollut takaraivossani jo vuosia, vihdoin se on kansien välissä. Onnellinen pieni apuri iloitsi hänkin menossa mukana, oli selvästi ylpeä lopputuloksesta. Kirja on omistettu isoäidilleni Martalle, lähden viemään hänen kappaleensa Kainuuseen tämän viikon lopulla. Mieluisin kotiinkuljetus, välimatkasta viis.

Instagramissa #400grammaa ja #safkaaskideille

Jauhelihakirjasta tuli upea siitäkin, poskiin sattuu kun olen selannut kirjoja eilisen illan ja tämän aamun.
Ennakkotilauksista vielä suuri kiitos, teidän kirjanne pakattiin eilen Postin rullakkoon ja tilauksenne saapuvat teille lähipäivinä. Vakoilen Instagramissa kahden häshtägin alla: #400grammaa #safkaaskideille – postatkaa kuvianne, olisi ihana nähdä mitä kokkailitte!
Kirjakauppa on auki, jos tilaat omasi keskiviikko 29.7. klo 20.00 mennessä, ehtii kirjasi Postin kuskattavaksi jo huomenna torstaina heti aamusta. Jatkossa postitamme kirjoja kaksi tai kolme kertaa viikossa. Tilauslomakkeen viestikentässä saa toivoa omistuskirjoitusta tai vaikkapa runoa. Eilen kirjoitin runon, tai mikä lie haiku siitä nyt tuli. Sydämestä lähti, se on varmaa.
Unelmasta tuli totta. Näitä hetkiä ei unohda koskaan. Kiitos teille, kun pysyitte kyydissä! Nyt isompaa vaihdetta silmään ja eteenpäin! Tulossa huikea kirjasyksy!

7 kommenttia

 1. moonangel 7 vuotta ago

  Onnea! Varmaan nämäkin pitää hommata, kun edellisetkin on ollut niin hyviä ja ahkerassa käytössä 🙂

 2. Mrs X 7 vuotta ago

  Mun luomu Herefordin jauhelihapaketit on 500 g. #500g

 3. Ansku 7 vuotta ago

  Jes mahtavaa, onnea!!!

 4. anja 7 vuotta ago

  Kiitos kirjasta ja omistuskirjoituksesta… tänään ei tehty ruokaa jauhelihasta, vaan kesän ekoista KANTTAREILLEISTA!!!

 5. Tiina 7 vuotta ago

  Onnea uusille kirjoille!
  Valaise vähän tuota safkaa skideille-kirjaa. Sopisiko se lahjaksi teinille, joka aloittaa kokkausharjoittelua vai onko se enemmän suunnattu äideille/isille, jotka jo handlaavat kokkauksen mutta tarvitsevat uusia vinkkejä makumaailmoihin ja repertuaarin laajentamiseen?
  Kiitos ja vielä kerran onnea!
  Tiina

 6. Onnea Hanna! Muistan kun puhuit Safkaa Skideille -ideasta joskus muutama vuosi sitten. Aivan mahtavaa että kirjaidea toteutui, huikeeta. Teos on jo mun seuraavan Helsinki-visiitin ostoslistalla, tottakai. Onnea vielä kerran ihana! Veera x

 7. Anonyymi 7 vuotta ago

  Kivat on kirjat mutta hieno on hamekkin kuvissa! Kertoisitko kenen mallistoa se on?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*