Voita unelmiesi yö Hotel Kämpissä

Voita unelmiesi yö Hotel Kämpissä
14.12.2015 Hanna
Kategoriat: hotellit, yleinen

_MG_9247 Kaunista alkanutta viikkoa, ihanat! Nyt olisi luvassa kilpailu vailla vertaa, otsikko sen jo kertoikin.

_MG_9104 _04A5154
Vietimme ikimuistoisen hääyömme Hotel Kämpissä, edelliset postaukset aiheesta löydät täältä ja täältä. Kiitos vielä kaikille meitä onnitelleille, viesteistänne tuli oikein hyvä mieli. Postikortista ja villasukista erityisen suuri kiitos ja iso sydän sinne pohjoiseen.

Kämpin joulupukki lahjoitti lukijoilleni lahjakortin, jolla voittaja saa lunastaa yön Helsingin keskustan luksushotelli Kämpissä!

Kommentoi terveisesi Kämpin porukalle tähän postaukseen 21.12.2015 klo 18:0o mennessä, he valitsevat keskuudestanne voittajan ja huutelen sen teille erillisessä postauksessa täällä blogin puolella 23.12. Tämä lahjakortti tekee varmasti kenet tahansa onnelliseksi, joten kannattaa osallistua!

Kilpailun ehdot:
Voittaja saa viikonloppuyön Hotel Kämpissä tammi-maaliskuun aikana (pe-la, la-su tai su-ma) Deluxe-luokan huoneessa, palkintoon kuuluu myös runsas buffet-aamiainen.
Deluxe-luokan huoneet on uusittu hiljattain, voittaja pääsee kokemaan uudistuneen Kämp-ilmeen lähietäisyydeltä.
Yhteistyössä Hotel Kämp.

Kilpailu on päättynyt, Hotel Kämp’in edustajat valitsevat voittajan jonka ilmoitan 23.12.2015. Jännitys tiivistyy!

 

Kuvat Dorit Salutskij

379 kommenttia

 1. Anu 7 vuotta ago

  Vietimme kihlajaisia Kämpissä. Siitä on tasan kymmenen vuotta. Nyt olisi hyvä hetki yllättää rakkaani mini-lomalla Helsingin sydämessä..

 2. Riina 7 vuotta ago

  Hei,

  Ihana arvonta!
  Meillä 15 v. hääpäivä maaliskuussa, olisipa upeaa sitä juhlistaa Hotel Kämpissä.
  Toivotaan, että onni on myötä!

  – Riina

 3. Aino 7 vuotta ago

  Oih, vapaapäivä pääkaupungissa tekisi terää raskaan syksyn jälkeen.

 4. Liisa 7 vuotta ago

  Meillä on seitsämäs hääpäivä tamikuussa, jota olisi ihana viettää Hotel Kämpissä.

 5. Henrika 7 vuotta ago

  Remontin keskellä olisi ihanaa päästä syömään ja lepäämään Hotel Kämppiin! 🙂

 6. Anu J. 7 vuotta ago

  Voi olen aina haaveillut hotelliyöpymisestä Kämpissä! Mukaani lähtisi rakas mieheni.

 7. -H 7 vuotta ago

  Mikä olisikaan parempi paikka juhlistaa 1.v. kihlajaispäivää kuin Kämpissä. Rakastamme mieheni kanssa Kämpin tunnelmaa, joten yllätys hänelle olisi täydellinen 🙂

 8. Irina 7 vuotta ago

  Ystäväni olisi ansainnut hemmotteluviikonlopun. Tämä olisi ihana päätös kiireisen uräidin syksylle.

 9. Tiia 7 vuotta ago

  Oi, tämäpä olisi ihanaa hemmottelua!

 10. Pinja 7 vuotta ago

  Kesä heilahti töitä tehdessä ja syksy toi kassikaupalla haasteita tähän vuoden loppuun, joten kesäloma jäi sitten lopulta pitämättä. Vuosi olisi ihana aloittaa puhtaalta pöydältä minilomalla ja hemmottelulla! ❤

 11. Niba 7 vuotta ago

  Hei, kaunista hotellia on ollut lupa ihailla vain ulkoapäin pääkaupungissamme vieraillessa. Sen täytyy olla myös sisäisesti kaunis.

  Voin jo tuntea puhtaat lakanat ja span tuoksun.

  Yllättäisin mieheni yöllä, olemme olleet yhdessä ensi vuonna 10 vuotta emmekä ole ikinä olleet missään hotellissa yötä. IKINÄ. OIKEASTI.

 12. Henrika 7 vuotta ago

  Olisipa ihana joululahja! Hyvää joulua Kämpin porukoille!

 13. Kaisa 7 vuotta ago

  Kyllä tekisi hyvää pieni miniloma Helsinkiin! Tuoreelle aviomiehelle loistava lahja.

 14. Helena 7 vuotta ago

  Menimme naimisiin keväällä emmekä käytännön syistä ikinä viettäneet hääyötä. Tässä olisi siis mainio tilaisuus saada sellainen vietettyä :).

 15. Petra 7 vuotta ago

  Haaveilimme avomieheni kanssa ulkomaanmatkasta joululomalla, mutta elämä ja huono rahatilanne tulivat tielle. Eräs ystäväni sanoi kuitenkin hiljattain varsin viisaasti: kun me unelmoimme matkoista kauemmas ja kauemmas, samaan aikaan joku jossain varaa lentolippujaan tänne. Miniloma rakkaan ihmisen kanssa rakkaassa kotikaupungissa olisikin oikeastaan aika täydellinen joululahja.

 16. Maiju 7 vuotta ago

  Käääk mikä arvonta! Kämpissä yöpyminen on aina ollut haaveena, mutta pääkaupunkiseudulla yöpyminen on ollut huonosti perusteltavissa, kun matkaa kotiin on alle 100km.
  Ollaan lähdössä avokin kanssa tammikuussa ekaa kertaa 8vuoden seukkailun jälkeen vain kahdestaan reissuun ja olispa ihanaa aloittaa rakkausreissu yöpymällä romanttisessa Kämpissä ja suuntaamalla siitä kentälle 🙂 loma alkaisi parhaalla mahdollisella tavalla!

 17. Johanna 7 vuotta ago

  Olisipa ihanaa viettää rentouttava viikonloppu pääkaupungissa ylellisessä hotellissa.

 18. Miia 7 vuotta ago

  Pian on takana meillä molemmilla rakkaan kanssa opinnäytetyö urakka, joten sitä ja alkavia työuria olisi upea juhlistaa näin juhlavasti yhteisellä viikonlopulla ja yöllä Hotel Kämpissä! 🙂

 19. Hannam 7 vuotta ago

  Ystäväni ansaitsisi todellakin hemmottelureissun Helsinkiin ja Kämp olisi uusi tuttavuus meille molemmille! Olisi ihana joululahja hänelle.

 20. tiitu 7 vuotta ago

  Tämähän olisi vallan sopiva tapa juhlistaa keväällä olevaa hopeahääpäivää! Tai tyttären paluuta ulkomailta! Vallan vaikea valita.

 21. Mira Leminen 7 vuotta ago

  Minulle ja aviomiehelleni toiveiden täyttymys!

 22. Saija 7 vuotta ago

  Olisipa ihana yllättää rakas ystäväni, joka syyskuussa sai toisen lapsensa tällaisella hemmottelulla. Asumme maalla, emmekä ole päässeet humputtelemaan pitkään aikaan, koska ystävälläni tosiaan on kaksi pientä lasta ja toinen syntyi vasta.

 23. Elina 7 vuotta ago

  Valmistujaiseni sattuvat juuri alkuvuoteen, ja olisi ihana kruunata hotelliyöllä tuo ikimuistoinen viikonloppu Helsingissä yhdessä rakkaani kanssa <3
  Lämpöä Kämpin Jouluun!

 24. Sanna 7 vuotta ago

  Upea paikka, upeat puitteet! Ottaisin mukaani tuoreen aviomieheni. <3

 25. Sanni 7 vuotta ago

  Puolison syntymäpäivät ja halu yllättää toinen jollain aivan mahtavalla. Mikä tomisi paremmin kuin miniloma – kehuttu Kämpin burgeri ja täydellinen rentoutuminen mahtavassa hotellihuoneessa (olisipa siellä kylpyamme!), ihan kahdestaan.

 26. Anu 7 vuotta ago

  En usko voivani perustella hotelliyön tarvettani yhtään sen paremmin kuin kukaan mukaan, toivon vain arpaonnea tällä kertaa 🙂
  Ihanaa joulua kaikille!

 27. Hansu 7 vuotta ago

  Vietämme hääpäivää helmikuun alussa ja olisi aivan täydellistä päästä viettämään sitä hotelliin. Ensimmäisinä hääpäivinä päivää tuli juhlittua, mutta vuosien myötä juhlinta on jäänyt kaikkien arkikiireiden jalkoihin, vaikka niin ei saisi käydä 🙂

 28. Elina 7 vuotta ago

  Vietämme mieheni kanssa pian ensimmäistä hääpäivämme. Olisi mahtavaa päästä juhlistamaan sitä tammi-maaliskuussa Kämpiin varsinkin näin keskellä hektistä vauvavuotta.

 29. vipellys 7 vuotta ago

  Ehdottomasti jakaisin tämän unelmien yön avomieheni kanssa. Hän on hemmottelunsa ansainnut! Neljä vuotta yhteiseloa on takana ja työn puolesta ehkä maailman raskain syksy. Hetkeksikään ei ole hänen tukensa huojunut. Olisi ihana unohtaa työstressi ja ottaa hetki aikaa vaan meille kahdelle.

 30. Kallion Kielo 7 vuotta ago

  Täältä Pohojanmaalta voitaasiin tulla kokeelemahan millaasta on yöpyä isoolla kirkoolla ja tuollaases luksushotellis!

 31. TiinaMm 7 vuotta ago

  Haluaisin yllättää joulua vihaavan, ja sitä pois Suomesta (liian pitkäksi aikaa) karkaavan uuden poikaystäväni jollain kivalla yhteisellä, jahka hän palaa joulukarustaan tammikuussa. Kuukauden erossaolo on tässä vaiheessa melkoinen koetinkivi jo itsessään. Joku yhteinen juttu matkan jälkeen tulisi tarpeeseen.

 32. Salla 7 vuotta ago

  Yö kämpissä olisi ihana lahja antaa äidille, joka täyttää helmikuussa 60-vuotta…

 33. Tulppaani 7 vuotta ago

  Olen matkustellut ympäri maailmaa, lähes poikkeuksetta hostelleissa yöpyen. Mukaan on mahtunut olemattomia patjoja ja huojuvia sänkyjä, äänekkäitä huonetovereita ja lemmikkejä torakoista rottiin. Olisi ihan huikeaa päästä nauttimaan kerrankin yö laadukkaassa hotellissa. Mukaan ottaisin parhaan ystäväni, jonka kanssa olen suurimman osan näistä ikimuistoisista hostelliöistä jakanut.

 34. Mari 7 vuotta ago

  Oi mikä ihana arvonta!
  Menimme mieheni kanssa kesän alussa naimisiin ja hääyöt ja -matkat jäi viettämättä, koska olin viimeisilläni raskaana.. Nyt arjen täyttää ihana vauva ja hänen tarpeet eikä yhteiselle ajalle (tai sen koommin yöunille) ole aikaa, joten olisi mahtava irtiotto arjesta käydä lataamassa akut tuollaisessa huippu hotellissa!
  ps.mieheni sanoi ettei toivo joululahjaksi mitään.. jos jotain niin haluaisi nukkua yhden yön kunnolla. Tämä olisi siis hänelle ihan paras joululahja! 😀

 35. Jenni 7 vuotta ago

  Yllättäisin ystäväni hemmottelulla valmistumisen johdosta.

 36. T 7 vuotta ago

  Yllättäisin mielettömän ja niin rakkaan mieheni kaikesta tuesta jota hän vakavan sairastumiseni aikana on minulle antanut<3 Olisi ihanaa päästä hänen kanssaan nauttimaan vaahtokylvyistä ja valmiista aamiaisesta, kun sairauden muuttama rahatilanne sitä ei ole muuten sallinut:).

 37. Sini/Nautiskellen 7 vuotta ago

  Oi, siinäpä olisi juuri sopiva lahja keväällä 30-vuotisjuhliaan viettävälle miehelleni! Pieni kaupunkiloma kotikaupungissa olisi muutenkin juuri ihana rentoutuminen ja katko työntäyteiseen alkuvuoteen! Sormet ristissä siis.

 38. Marika 7 vuotta ago

  Menimme naimisiin 10 vuotta sitten ja vietimme tuolloin hääyön Kämpissä. Tämä yllätys olisikin erittäin mieluinen meille kummallekin. Pikkulapsiperheen arjen keskellä olisi ihanaa pysähtyä hetkeksi ja nauttia viehättävässä miljöössä toistemme seurasta ja hyvästä ruuasta.

 39. ReetaJohanna 7 vuotta ago

  Menemme naimisiin vasta kesän alussa useamman vuoden yhdessäolon jälkeen, mutta olisi ihana hemmotella ylityöllistettyä ja ylistressaantunutta yrittäjämiestä ennen sitä.

  Tosin minusta kaikki vastaajat ansaitsisivat miniloman Kämpissä; oli niin ihania juttuja <3

 40. Päivi 7 vuotta ago

  Olisipa ihanaa pysähtyä hetkeksi. Nauttia hetken aikaa kaikesta jo ympärillä olevasta. Unohtaa arki ja sukeltaa toiseen ulottuvuuteen, jossa ei ole kiire, hoppu. Vielä hienompaa olis jos eräs haluaisi jakaa sellaisen hetken minun kanssa. Toivon että haluaisi.

  Mukavaa joulun aikaa <3

 41. Marja 7 vuotta ago

  Ensimmäinen yhteinen loma – hyvää ruokaa ja rentoutumista…

 42. Erika 7 vuotta ago

  Ah, tää ois niin ihana. Mä pidän peukkuja itselleni. 🙂

 43. Noora 7 vuotta ago

  Täydellistä! Minilomalla kotikaupungissa, kuplivaa ja hyvä illallinen Kämpin ravintolassa. Sitä on tullut aiemmin testattua (ja hyväksi tullut todettua) mutta hotellin puoli on vielä testaamatta. Olisipa mahtavaa voittaa!

 44. Katariina 7 vuotta ago

  Tätä on odotettu 🙂 osallistun ja terkut kämpin porukoille: hienoa että pyritte kehittämään konseptianne, ja odotan innolla myös tulevaa hotellianne St. Georgea!

 45. Mira 7 vuotta ago

  Haluaisin viedä rakkaan mieheni luxus hotelliin ❤

 46. Laura 7 vuotta ago

  Vuosipäivää olisi mahtava päästä juhlimaan lempihotelliini! xx

 47. Marjaana 7 vuotta ago

  Olisi ihana kokea Kämp mieheni kanssa, vaikka olemme useasti Helsingissä käyneet minilomilla, on tämä hotelli kokeilematta.

 48. Jessica 7 vuotta ago

  Olemme mieheni kanssa unelmoinnet pienestä matkasta, kahdenkesieisetä ajasta poissa kotoa. Pieni vauva, työ ja sen päälle viellä jatkokoulutukset ovat tehneet työnsä ja tällä hetkellä voimat molemilla aika pohjassa. Ei niin yllättäen rahatilanne ei myöskään anna periksi lähteä mihinkään ja vauva on kuitenkin vielä vähän pieni yötä pidemmälle erolle. Tämä olisi meille siis avian täydelline vaihtoehto, hyvät yöunet ja rauhassa syöty aamiainen!

 49. oona 7 vuotta ago

  Vietämme vuosipäiväämme tammikuun lopulla ja olisi upeaa yllättää rakas ihanalla hotelliyöllä Helsingin paraatipaikalla!

 50. Mirja 7 vuotta ago

  Tyttäreni 15.v sanoo ettei suomessa ole hienoja hotelleja. Olisiko tässä myytinmurtamisen paikka.

 51. Maria 7 vuotta ago

  Terveisiä täältä Jyväskylästä. Iloista Joulun aikaa hotellin väelle! Toivottavasti tapaamme vielä joskus. Parhain terveisin Maria

 52. Pipsa 7 vuotta ago

  Veisin niin kovin mielelläni esikoispoikani Kämpiin kiitoksena isoveljeydestä ja reippaudesta siinä roolissa. Paljon se on tuonut muutoksia, enimmäkseen mukavia, mutta se näkyy myös kahdestaan viettämämme ajan vähenemisenä. Soisin hänelle erityishuomiota, jota hän varmasti osaisi arvostaa.

 53. Henri 7 vuotta ago

  Olisi ihanaa viedä avovaimo vuosipäivänä hänen unelma hotelliin.

 54. emma 7 vuotta ago

  Oih miten ihanaa! Opiskelijana ei ole ollut varaa tällaiseen luksukseen, mutta jos voitto osuisi, veisin poikaystäväni pussailulomalle. Ja ehkä näitä kuvia katsoessa alkaa miettiä myös sitä vaihtoehtoa, että jos vain säästäisi hieman… Vaikka jo sen hotelliaamiaisen takia!

 55. Jenni Petäjä 7 vuotta ago

  Arjen luksus olisi ihanaa ystävän kanssa, joka on niin arjessa kuin luksuksessa läsnä <3

 56. Anna 7 vuotta ago

  Oi, huikea arvonta! Kämpissä on ollut mahdollisuus kerran viettää ihana viikonloppu, jota tulee muisteltua vielä vuosien jälkeenkin. Poikaystäväni järjesti edellisen visiitin synttäriyllätyksenä ja en ollut uskoa asiaa todeksi kuin vasta sieltä aamulla herätessäni. Aamiainen nautittiin huoneessa ja nauramme yhä sille, miltä tyylikäs kattaus näytti jäljiltämme – hermoileva ritari onnistui kaatamaan koko kahvikannun pitkin pöytää. Se niistä valkeista liinoista. Aamiainen on tullut usein fiilisteltyä sittenmmin raflan puolella, mutta hotellin palveluista olisi mahtavaa päästä nauttimaan vielä toistamiseen 🙂

 57. Johanna 7 vuotta ago

  Ihanaa Joulun aikaa koko Kämpin tiimille. Saatte olla ylpeitä Suomen upeimmasta hotellista!
  Jos onni suosii mukaan ottaisin rakkaan mieheni. Arvostamme laatua, sekä ensiluokkaista palvelua. Olisi upeaa tulla teidän hemmoteltavaksi.

 58. Tickler 7 vuotta ago

  Olen aikoinaan lähettänyt monta majoittaa hotelliinne, mutta koskaan en ole itse siellä vielä yöpynyt. Nyt kun asun 600 km päässä, olisi ihana tulla käymään entisessä kotikaupungissa ja olla päivä teidän vieraananne.

 59. Peppilotta 7 vuotta ago

  Kotiäidin hoitorahalla ei päästä minilomalle Kämpiin. Olisi hauska nähdä miehen ilme, kun kerron, että minä tarjoan Kämpin loman kiitokseksi niistä kaikista pienistä yllätyksistä vuosien varrella.
  Olisi mukava kerrankin astua ovista sisään eikä vaan kulkea huokaillen ohi…

 60. moonangel 7 vuotta ago

  Kämpissä ei ole tullut käytyäkään. Asutaan n.600km päässä, olisi hienoa viettää yksi yö hotellissa anoppilan sijaan 🙂 Maaliskuussa minulla ja miehelläni sattuisi kummallakin olemaan syntymäpäivätkin 😉

 61. Kirsi 7 vuotta ago

  Oih, mitä luksusta! Tällaiseen minulla ei kuuna päivänä olisi itsellä varaa, omat lomani vietän teltassa tai hostellissa. Mukaan ottaisin oman rakkaan, joka työn vuoksi asuu ihan liian kaukana, ja joka niin monen asian vuoksi ansaitsee kaiken mahdollisen hemmottelun.

 62. Satu 7 vuotta ago

  Voi mikä haave, josta voisi tulla totta!
  Elämä on kiireistä niin kuin kaikilla, antaisin yön lahjaksi äidilleni, joka pyyteettömästi hoitaa pientä tytärtäni työmatkojeni ajan (ja toivoisin, että hän ottaisi meidät mukaan!)

 63. Mia K. 7 vuotta ago

  Hotel Kämp

  Siinä on ihan omanlaisensa leima, joka säteilee glamouria, ja jota on upea kohdata, vaikka vain kulkemalla Espalla; tai astumalla hotellin ovista sisälle lämpöiseen, tervetulleeseen ilmapiiriin ☆

  Tämä Hotelli pitää kokea. Elää ja nauttia avosylin!
  Kiitos kaikille teille, jotka ovat tämän meille tehneet mahdolliseksi ♡

 64. Esa 7 vuotta ago

  Miniloma Kämpissä kuulostaisi pitkän ja vaiherikkaan syksyn jälkeen todella tervetulleelta.

 65. Päivi Louneva 7 vuotta ago

  He1! Onnittelut ja osallistun mielelläni tällaiseen arvontaan!

 66. Elisa 7 vuotta ago

  Vauva tuli, joka on siis ihanaa, mutta nyt ”vauva” on jo 1,5v ja me tarvitaan miehen kanssa pieni loma, jotta voidaan olla kaksin ja rakastuneita. Vietimme hääyön Kämpissä ja tää ois loistava tilaisuus uusia tuo hääyö.

  – Elisa

 67. Jenni 7 vuotta ago

  Hemmottelu loma olisi paikallaan. Ilahduttaisin siskoani tällä!

 68. Wandis 7 vuotta ago

  (puolisolleni)

  sinun kanssasi yhdessä. nyt jo seitsemän ja puoli vuotta.
  uusioperheenä – minun poikani sekä meidän poikamme ja tyttäremme.

  kahdestaan, viimeksi puoli vuosikymmentä sitten. kohta meitä oli neljä. ja viisi.

  haluaisin niin kovasti, niin kovasti nukkua vieressäsi, ennenkuin unohdan mitä on olla me.

 69. Sara R 7 vuotta ago

  Oioi! Nyt osui kilpailu kohdalleen! Mentiin mieheni kanssa naimisiin elokuussa ja ollaan siitä asti mietitty, että puolivuotishääpäivää olisi ihana viettää jossakin ihanassa hotellissa ja aamu kruunata brunssilla! <3 toivottavasti kävisi hyvä tuuri. 🙂

 70. Sanna 7 vuotta ago

  Mikä mahtava kilpailu! Kuvasimme rakkaan ystäväni hääpotretit Kämpin aulassa ja vierailin silloin sen maagisessa ylellisyydessä ensimmäistä, vaan en viimeistä kertaa. Sanomattakin selvää että kuvat ovat kauniit, ja sanomattakin selvää, että minulle jäi fiilis, että tänne tahdon tulla uudestaan. Tulen, vaikken kilpailua voittaisi, mutta tulen nopeammin jos voitan! 😉

 71. Elina 7 vuotta ago

  Oih, mitä ihanuutta ja unelmaa tässä olisi! Raskas vuosi ollut ja hemmottelu, ihmeellinen oma aika, olisi taivaallista. Ja yllättäisi myös kumppanin. <3 kiitos mahdollisuudesta osallistua!

 72. Ninni 7 vuotta ago

  Olisipa luksusta päästä viettämään seitsemättä hääpäivää hotelliinne (josta olen vain haaveillut) ja ensimmäistä kertaa kahden keskistä laatuaikaa viimeiseen 3,5 vuoteen 🙂

  Kiitoksia ihanasta arvonnasta <3

 73. Niina 7 vuotta ago

  Todellakin, juurikin tätä 24 vuotta kestänyt avioliittomme on vailla. Silkkaa hemmottelua kauniissa ympäristössä, mitä muuta sitä voisikaan toivoa.

  Jouluisin teiveisin Niina

 74. mmeheidipauliina 7 vuotta ago

  Menimme tänä syksynä erittäin pienesti naimisiin. Paikalla olimme vain me sekä pieni vauvamme. Vauva-arjen vuoksi häitä ei tanssittu tai juhlittu sen suuremmin, mutta ehkäpä nyt soisi viettää se hääyö! Se olisi uskomattoman ihanaa. Uskaltaisinkohan vähän haaveilla moisesta.

 75. Marika 7 vuotta ago

  Kiireisen vuoden jälkeen olisi ihana antaa aikaa rakkaimmalleni. Hotelliyö Kämpissa ja reissu Helsinkiin olisi loistava aloitus tulevalle vuodelle, jolta toivon enemmän läheisyyttä ja kiireetöntä yhdessäoloa. Teillä näyttää ihanalta, olisipa kiva nähdä hotellinne livenä 🙂

 76. TIina 7 vuotta ago

  Minulla ja poikaystävälläni alkaa uusi aika, kun hän omien töittensä perässä muuttaa etelään ja minä jään omieni takia pohjoiseen. Tähän asti olemme asuneet yhdessä, nyt olosuhteiden pakosta joudumme olemaan erillään. Olisipa kiva yllätys olla yötä näin hienossa paikassa Helsingissä, vähän kuin lomalla.

 77. Tiina 7 vuotta ago

  Ihana arvonta. Haluaisin viettää hääpäiväämme hotellissanne. Meillä tulee kesällä täyteen 26 vuotta ! Matka täältä Oulun läheltä sinne Helsinkiin olisi oiva tapa juhlistaa päiväämme.

  Tiina A.

 78. Liisa 7 vuotta ago

  Yhdeksäs hääpäivä tammikuussa, sitä voisi juhlistaa hotellissa. Hääyön vietimme aikoinaan kotona, joten nyt voisi olla hotellin vuoro.

 79. Anna Korhonen 7 vuotta ago

  Huikea arvonta! Hotelliyö kahdestaan miehen kanssa piristäisi työntäyteistä lapsiperheen arkea ihanasti <3

 80. Julia 7 vuotta ago

  Kämpin porukat! Pick us, pick us 😀 !!! Ensimmäinen virallinen hääpäivä tulossa vihdoinkin, naimisiin mentiin karkauspäivänä 4v sitten. Olisi huippua juhlistaa sitä ylellisesti teillä <3

 81. Viivi 7 vuotta ago

  Oi, kumpa onni potkaisisi!

  Menimme naimisiin neljä kuukautta sitten, melko lyhyellä ”varoitusajalla”. Olin haaveillut lapsesta saakka, kuinka viettäisin hääyöni Kämpissä – koskaan en ollut hotellissa käynyt, sillä halusin ”varata” hotellia hääyötä varten. Kun varasimme hääyötä melko lähellä hääpäivää, oli Kämp ja muutkin Helsingin tasokkaat hotellit jo varattuja. Emme siis saaneet sitä unelmiemme hääyötä, josta aina haaveilin, vaan vietimme yön ihan tavallisessa hotellihuoneessa.

  Olin suunnitellut varaavani meille tammikuun alkuun huoneen Kämpistä, jotta voisimme aloittaa uuden vuoden ottamalla uusinnan hääyöstä. Olen kuitenkin opiskelija ja olemme vaihtamassa isompaan asuntoon, joten rahat ovat hyvin tiukassa. Tämän yön saaminen olisi siis meille kirjaimellisesti haaveideimme täyttymys.

  – Viivi

 82. Johanna K 7 vuotta ago

  Huh, aikamoinen kilpailu jälleen! Olisin mielelläni mukana arvonnassa. Itselläni on työnhakijana sellainen tilanne, etten varmasti pääsisi vielä toistaiseksi tutustumaan Hotel Kämpiin, ellei onni tässä kilpailussa potkaise. Olisi aikamoista luksusta viettää yö kauniissa hotellissa ja päästä samalla reissuun käymään Helsingissä. Siellä kun asuu monia tuttuja, joita ei kuitenkaan kovin usein tule tavattua. Voi että, voin jo kuvitella sen tunteen, kun mukavan ja ilontäyteisen päivän jälkeen asetun hotellin pehmeään sänkyyn. Ja maistaa suussani herkullisen ja monipuolisen aamiaisen, joka varmasti hivelee myös esteettistä silmää. Onnea kaikille tähän arvontaan, kuka sen sitten voittaakaan! 🙂

 83. Hanna T 7 vuotta ago

  Yhdeksän vuotta sitten palasin Caminolta, jalat lähes tuhannen kilometrin pyhiinvaelluksesta väsyneinä, mutta mieli kirkkaana. Helsingissä odotti rakkaan ystävän järjestämä yllätys: hemmotteluiltapäivä Kämpin Spassa. Sinne sitten nukahdin, keskelle käsihoitoa.

  Nyt asun Caminolla tapaamani miehen kanssa Saksassa. Kaikki on hyvin, sielun sisartani vain usein ikävöin. Tammikuussa me taas tapaamme! Ehkä nyt olisi minun vuoroni yllättää hänet?

 84. Eppu 7 vuotta ago

  Jos tämä on arvonta, niin osallistun, totta ihmeessä! Niin hyvää kommenttia en keksi, että tulisin valituksi sen perusteella. Niin monella ihmisellä on varmasti yhtä palava halu ja tarve irtaantua arjesta ja karata yöksi Kämpiin – niin minullakin, totta ihmeessä! Suloista joulua!

 85. Susamaria 7 vuotta ago

  Tulisin yksin, nukkuisin X-asennossa.

  Ps. Kun muutin pienenä Helsinkiin ja näin Kämpin ekaa kertaa ulkopuolelta, mun vanhemmat kertoi mulle, että se on maailman hienoin hotelli, ja että siellä saa päättää, minkä värisiä kumiankkoja haluaa kylpyammeeseen. Haluaisin pinkkejä, kiitos! 😉

  Pps. Mun kämppikselle oli jotenkin päätynyt teidän logollinen, jo vähän rikkinäinen vanha sateenvarjo, ja kun hän muutti takaisin Kroatiaan, mä perin sen sateenvarjon. Kannan sitä sateella kuin suurinta aarretta.

  Ppps. En ole tästä yli viidentoista vuoden ihailusuhteesta huolimatta vielä kertaakaan ollut teidän vieraana.

 86. Milli 7 vuotta ago

  Mun avioliitto vaan niin tarttis tätä. Suurempaan runoiluun ei tää tamperelainen pysty. Nääs.

 87. Tea 7 vuotta ago

  Oih, olisipa ihana lahja pian 30 vuotta täyttävälle miehelleni! Haluan hemmotella elämäni rakkautta jotenkin spesiaalisti ja kolmen pienen pojan vanhempina tällainen irtiotto arjesta olisi aivan mahtavaa. Lataisi varmasti akut pitkäksi aikaa! 🙂

 88. Tuija 7 vuotta ago

  Kokea yö Kämpissä edes kerran elämässään. Se olisi mahtavaa se!

 89. Heli Virsunen 7 vuotta ago

  Kämpistä on ollut ihania postauksia niin Hanna G: llä kuin kirjatoukkia ja herra kamerakin blogissa. Täältä 400 km päästä voi kuvien kera päästä Kämpin hienostuneeseen tunnelmaan.
  Kaaduin pyörällä 30.11. töistä lähtiessäni ja sain murtuman oikeaan polveeni. Nyt olen ”neljän seinän sisällä ” seuraavat 6 viikkoa liikkuen kyynärsauvoilla . Mieheni joutuu/ saa tehdä nyt kaikki kotityöt, jouluvalmistelut jne. Eli mikä olisi parempi mielenkohottaja molemmille kuin päästä luxus- lomalle tämän ”painajaisen” jälkeen.
  – jalkapaketissa

 90. tuulia 7 vuotta ago

  Oih! Ottaisin mukaan avomieheni. Ihana mutta hurja vauvavuosi takana ja pieni virkistys olisi ihana! 🙂

 91. Elina 7 vuotta ago

  Kämp & me ❤️

 92. Anneli Repo 7 vuotta ago

  No mutta,olisihan se upeaa tutustua Suomen ja Helsingin glamour/luxus hotelliin !! Yhden yön lepoa ja estetiikan ja kauneuden tunnelmaa kaipaava Pohjanmaan lady.

 93. annabanana 7 vuotta ago

  Pikkulapsiperheen arjessa kahdenkeskinen aika on todella kortilla. Miten mahtavaa olisi yllättää mielehi kahdenkeskisellä hotelliyöllä ihanassa Kämpissä!

 94. Niina 7 vuotta ago

  Toisin sinne mieheni ja itseni hetkeksi pakoon omaa rakasta lapsiperhearkea. Hiippailtaisiin vaan omassa huoneessa kylpytakit päällä, aamiaiselle luvataan pukeutua;-)

 95. heheb 7 vuotta ago

  Oi, tahtoisin Kämpiin astelemaan Sibeliuksen ja muiden kansallistaiteilijoidemme jalanjäljissä! Joisin ravintolassa skumppaa, runoilisin lautasliinoihin ja soittaisin kotiin kertoakseni tulevani takaisin ”vähitellen”.

 96. Veera 7 vuotta ago

  Kuudes hääpäivä tällä viikolla, olisi ihanaa juhlistaa sitä niin upeassa Kämp hotellissa! Tammikuussa palaan myös työelämään viiden kotona vietetyn vuoden jälkeen, joten enköhän jo viimeistään tammikuun lopulla ole valmis rentouttavaan hotelliyöhön, heh heh 😉
  – Veera

 97. Anne 7 vuotta ago

  Olemme olleet naimisissa 35 vuotta ja yhä vain hän on niin IHANA, ylellinen yö perinteisessä hotellissa olisi mukava yllätys!

 98. julie 7 vuotta ago

  Olemme hyvin tavallinen opiskelijapariskunta pohjoisesta. Ja mitä itse ainakin pidän hyvin tavanomaisena tässä elämäntilanteessa- ei hotelliyöt ole kovinkaan helposti toteutettavissa arkibudjetillamme. Mutta voi- kuinka sellaista joskus kaipaisikin kaiken puurtamisen ja työn vastapainoksi. Miten ihana olisi yllättää aviopuoliso ja kertoa, että meillä on mahdollisuus viettää viikonloppu kahden – antaa aikaa toisillemme hyvätasoisessa hotellissa, hyvien herkkujen äärellä. Hotelli Kämp, arjen ylellisyys – ole meille tavoiteltava ja hyvä, me lupaamme olla sitä myös teille!

  Tiedän miten minun nyt käy- uneksin päivät ja yöt hotellin pehmoisista sängyistä ja valmiista aamiaisista, jotka ovat näiden Hannan kokemusten mukaan jotakin muutakin kuin kaurapuuroa ripauksella kanelia.

 99. HannaH 7 vuotta ago

  Heippa Kämpin tonttu-apulaiset,

  Tavattiin poikaystävän kanssa helmikuussa, joten olisi ihanaa juhlia meitä ja meidän vuosipäivää upeissa puitteissa! Ja samalla kiittää yhteisestä arjesta 🙂

  Rentouttavaa Joulua myös teille,
  Hanna

 100. Annika 7 vuotta ago

  Jos onni arvonnassa suosisi, antaisin lahjakortin ystävälleni ja hänen poikaystävälleen. He ovat täydellinen pari, jotka ovat ansainneet ripauksen romantiikkaa harmaaseen arkeen. Hotel Kämp jos mikä voi sitä tarjota.
  Sormet ristiin!

 101. Johanna 7 vuotta ago

  Rauhallista joulun juhlaa Kämpin väelle.

  Jos voittaisimme, tulisimme juhlistamaan 10 vuotias hääpäiväämme yhdessä rakkaani kanssa. Voitto toisi kaivatun, ylellisen tauon tasaiseen ja kaamospimeään arkeen. Pidän meille peukkuja!

 102. Minna 7 vuotta ago

  Oispa hieno jos osuis näin kiva mäihä!

 103. TerhiR 7 vuotta ago

  Miehen työnantaja muisti 21v uran jälkeen yt-neuvotteluilla ja potkuilla, meni kaikki sekaisin ja suunnitelmat uusiksi…tämä olisi ihana yllätys, lapsi hoitoon kerrankin ja hemmottelua meidän vanhempien kesken <3

 104. Juulia 7 vuotta ago

  Mukaan lähtisi äitini. <3 Äitini asuu Pohjanmaalla ja vietämme tasaisin väliajoin äititytär-viikonloppua. Yleensä majoitain äidin olohuoneen sohvalle, mutta nyt olisi mahtava tilaisuus viedä äiti kunnolla hemmotteluun ja hotellin pehmeään sänkyyn. Voisimme viettää päivän nautiskellen Helsingistä turistihengessö kierrellen näyttelyitä.

 105. Sari 7 vuotta ago

  Asiasta voisi puhua pukille, mutta tätä kautta mahdollisuus on huomattavasti helpompi päästä yöpymään Hotel Kämpissä.

 106. Satuinkeri 7 vuotta ago

  Veisin tänne rakkaan ystäväni jolla on ollut raskasta. Työkiireiden lisäksi sydän on särkynyt ja yksi ystävä pettänyt luottamuksen. Tällä haluaisin muistuttaa, että maailmassa on vielä hyvää jäljellä. Itselle pitää järjestää aikaa ja me vanhat ketut (ystävät) ollaan ikuisesti luotettavia ja turvana elämän tuiskeessa 🙂

 107. Sanna 7 vuotta ago

  Kämp on unelma. Täydellisellä paikalla. Takana yksi hieno visiitti tyttären kanssa. Nyt ehkä mukana joku toinen…

 108. Vilja 7 vuotta ago

  Meille vastarakastuneille tämä olisi aivan mahtava visiitti 🙂

 109. Tiinas 7 vuotta ago

  Evakkoelämä naapurin kellarissa alkaa jo riittää, vielä olisi tammikuun lopulle sinniteltävä ennenkuin remonttimiehet laittaa rukkaset naulaan. Nyt on toivoa vähän luxuksemmasta, jos voitto osuu kohdalle 😀

 110. Nea 7 vuotta ago

  Toivonpa että onni osuu kohdalle… <3

 111. ida 7 vuotta ago

  Köpiksessä asustelevana on majapaikka Helsingissä monesti hakusessa. Pikkuveljen yksiön sohva on tunnelmallinen, mutta veikkaan Kämpin osaavan vielä asteen paremmin hyggen.

 112. Riina 7 vuotta ago

  Aloitamme avomieheni kanssa maaliskuussa lähes yhdeksän kuukauden etäsuhdeputken tuntikausin aikaerolla ja mahdottoman kalliilla lentolipuilla höystettynä. Menisimme siis hänen kanssaan sinne nauttimaan viime hetkistämme yhdessä ennen tätä yhtä valtavaa koitosta!

 113. Sofia 7 vuotta ago

  Haluaisin lähteä reissuun äitini kanssa. Ollaan kumpainenkin yrittäjiä ja molemmilla on ollu hurjan hektinen ja rankka syksy, joten rentoutumisloma tekisi hyvää.

 114. Miia 7 vuotta ago

  Vietämme miehen kanssa säännöllisesti ”viikonloppuvapaita” Helsingin hotelleissa, mutta jostain syystä Kämp on jäänyt testaamatta. Olisi siis ihana päästä sinne rentoutumaan.

 115. Anna Reetta 7 vuotta ago

  Yhden päivän pako arjen aherrusta toisi valoa tähän pimeyteen.

 116. Ulla-Maija 7 vuotta ago

  Huijui sentään mikä arvonta. Ottaisin kanssani hotelliin joko mieheni tai ystäväni..jos nyt kuitenkin ihan rehellinen olen, niin toivon voittoa ihan omasta puolestani. Kyllä vaan ois aika täydellistä viettää hotellivuorokausi Kämpissä. En ehkä edes poistuisi hotellista koko aikana.

 117. Elina 7 vuotta ago

  Tässä olisi täydellinen ratkaisu miehelleni joululahjaksi 🙂

 118. Johanna 7 vuotta ago

  Kiitos hienosta arvonnasta. Mina ja paras ystavani asumme molemmat ulkomailla ja juhlisimme jalleennakemista Suomessa helmikuussa teidan hienoissa puitteissa jos onni suosii! Hyvaa joulua!

 119. Mustakarhu 7 vuotta ago

  Ottaisin Kämpiin mukaan tapailemani miehen. Hän asuu toisella mantereella, joten emme näe toisiamme kovin usein. Nyt hän on kuitenkin tulossa käymään lounani Helsingissä, ja yö luksushotellissa olisi täydellinen yllätys!

 120. Maija R. 7 vuotta ago

  Viime helmikuussa lähdimme mieheni kanssa Helsinkiin teatteriin. Melkein perillä tuumasimme, josko jäätäisiin Hkiin ihan yöksi! Niin teimme. Kävimme teatterissa, syömässä, vietimme hotellissa yön ja kävimme vielä seuraavana päivänä leffassa päivänäytöksessä. Oli kiva seikkailu! Tuon seikkailun haluaisin uusia!

 121. elina 7 vuotta ago

  oi, tämä kuulostaa niin täydelliseltä tauolta. pienikin loma olisi ihana, kun kaikki liikenevä raha menee lasten harrastuksiin

 122. Anni 7 vuotta ago

  Oih! Olisipa ihana karata täältä maakunnasta rentoutumaan miehen kanssa Helsinkiin. Uusperhearjessa ei kovin paljon kahdenkeskisiä hetkiä ole.

 123. Lotta K 7 vuotta ago

  Osallistun tähän ystäväni S:n puolesta (suostumuksellaan). Tämä superkaunis ystäväni sairastui vakavasti ja käy parhaillaan läpi omia hoitojaan, hoitaen silti samalla suvereenisti yh:n pikkutyttöarjen ja yrittäjän töiden järjestelyt. Urhein nainen, jonka tunnen. Tälle rakkaalle ihmiselle soisin hetken järjestettyä luksusta valitsemassaan seurassa. Hän jos joku saisi hukkua hemmotteluun ja estetiikkaan ja kokea maailman pehmeää puolta.

 124. Johanna1 7 vuotta ago

  Siskoni on ansainnut tämän palkinnon. Kiireinen työ ja kahden pienen vilperin äitiys vaatii välillä hetkeä huokaista rakkaansa kanssa. Kämppiä parempaa paikkaa tähän en keksi

 125. nalle 7 vuotta ago

  Pieni irtiotto arjesta siskolle ja mulle. Tulisi meille molemmille tarpeeseen.

 126. Jukka 7 vuotta ago

  Kämp on Suomen ainoa Hotelli. Laatu, laatu ja laatu. 5/5.

 127. Anne 7 vuotta ago

  Oi, tämä olisi ihana hemmotteluyöpyminen aikuisopiskelija ystävälleni ekan opintovuoden urakoinnin päätteeksi.

 128. Marianna 7 vuotta ago

  Oi! Rakas kälyni ja puolisonsa juhlivat sopivasti 10v. hääpäivää vauvavuoden ja muutenkin raskaiden aikojen jälkeen. Antaisin tämän lahjaksi ja lupautuisin samalla kummilapsen hoitajaksi.

 129. Saara 7 vuotta ago

  Täydellinen hermolepo täydellisen ihanissa hotellilakanoissa ei todellakaan olisi hassumpi päätös tälle elämäni pisimmältä tuntuvalle vuodelle…

 130. Riikka 7 vuotta ago

  Voi hemskatti mikä arvonta!

  Olen kymmenhenkisen perheen vanhin lapsi ja vanhempani asuvat Pohjanmaalla peltojen ja metsien keskellä. Me ei ikinä, siis ikinä matkusteltu kotikontuja kauemmaksi, Joskus käytiin huvipuistossa kesälomalla. Kaikenlainen luksus hotelleissa yms on jäänyt kokematta. Noh en ole katkera koska pystyn näin parikymppisenä matkustaa poikaystävän kanssa, mutta kotona asuu vielä 5 sisarusta ja arvatenkin vanhempani eivät juuri koskaan saa yhteistä aikaa. He ovat pyhittäneet koko elämänsä jälkikasvunsa kasvattamiseen ja unohtaneet kokonaan itsensä. Tätä kirjoittaessa ihan herkistyy, en voi edes kuvitella miltä tuntuu kun ei ole koskaan aikaa itselleen tai rahaa ostaa juuri sellaisia asioita joista on aina haaveillut, äitini käyttää kymmenen vuotta vanhaa talvitakkia ja halpoja rumahkoja kenkiä, koska ei viitsi ”tuhlata” itseensä. Me lapset ollaan aina menty heidän edelle kaikessa. Tajuan sen vasta näin vanhempana. Pieni toivonpilkahdus tuli rintaan kun näin tämän kilpailun. On edes pieni mahdollisuus, että vanhempani pääsevät nauttimaan Helsingin huippuhotellin palveluista. Huh jännää!

 131. Maiju 7 vuotta ago

  Voih, kovin monet olisivat menossa hääpäivää viettämään Kämppiin, mutta itse usean (liian monen) sinkkuvuoden jälkeen haluaisin ensisijaisesti hemmotella itseäni. Mukaan voisin toki ottaa miehen, jota tapailen tällä hetkellä ja sormet ristissä toivon, että vielä jonkun ajan jälkeenkin. Luksus-yö rakkaan kanssa… uskallanko sellaista edes toivoa?

 132. Onnenpensas 7 vuotta ago

  Mieheni hankkii minulle aina täydelliset lahjat. Olen jo pitkään halunnut antaa hänellekin sen täydellisen lahjan, josta ei mitään puutu. Joka tekee sanattomaksi, 28 yhteisen vuoden jälkeen.

 133. Johanna 7 vuotta ago

  Huippu arvonta! Hotelliyö Kämpissä olisi ihana yllätys maailman parhaalle aviomiehelleni.

 134. S 7 vuotta ago

  Oi, tämän TARVITSEN! Veisin miesystäväni, jonka nurkissa olen lusmuillut ja jonka rahoilla olen valitettavasti työttömyyteni aikana joutunut elämään. Olisi ihana antaa hyvä takaisin ja päästä kerrankin itse hemmottelemaan toista

 135. Laura 7 vuotta ago

  Tämä olisi täydellinen hemmottelulahja itselle pimeän ja kiireisen syksyn jälkeen!

 136. Ulla 7 vuotta ago

  Muutto takaisin Suomeen, uusi haastava työ ja asunnon täysremontti päällä eli haaveilen pääsystä puhtaisiin lakanoihin ja valmiiksi katettuun aamupalapöytään ilman kivipölyä ja maalin katkua 🙂 Ottaisin mukaani puolisoni ja nauttisimme hotellista ja ihanasta tekemättömyyden tunteesta.

 137. Emilia 7 vuotta ago

  Olemme puhuneet syyshäistä ja avioliitosta, mutta emme ole vielä ”virallisesti” kihloissa. Kämp tarjoaisi sopivat puitteet romanttiselle kosinnalle, jotta tämä tärkeä vaihe ei unohtuisi yhteistä tulevaisuutta suunnitellessa.

 138. Mira 7 vuotta ago

  Superkiireisen syksyn jälkeen hotelli Kämp kuulostaisi juuri oikealta tavalta rentoutua.

 139. Neea 7 vuotta ago

  Oi!

  Asun Itävallassa, mutta kotimaani on Suomi. Olisi ihanaa matkustaa kaupunkilomalle talviseen Helsinkiin ja viettää luksusyö legendaarisessa Kämpissä. Ai etän että 🙂

  Ps. Kiitos kauniista, piristävästä blogista, Hanna. <3

 140. Essi 7 vuotta ago

  Elämä ja sen kaikki tunteet. Rakkauden täyttämä sänky, kurniva vatsa ja hiussuortuvan hipaisu. Uusi kokemus, ajattomuus ja rauha. Keskellä vilskeistä arkea. Huone, jossa kysytään, miten voit?

  Tämän haluaisin kokea poikaystäväni kanssa. Hän on sankari.

 141. ïLiisa F. 7 vuotta ago

  Opiskelijapariskunnalle ja pienen lapsen vanhemmille tämä olisi ihanaa ja muuten saavuttamattomissa olevaa luksusta.

 142. Elina 7 vuotta ago

  Hei ihanat,
  olisi kertakaikkisen mahtavaa tuoda mies hektisen vauvavuoden jälkeen rentoutumaan, olla kahden vain, pysähtyä hetkeksi ja nauttia. <3

 143. mj 7 vuotta ago

  Juhlistamme mieheni kanssa 18 vuotta yhdessä päivää maaliskuussa. Mikäs olisikaan ihanampaa kuin viettää tuo onnenpäivä Hotel Kämpissä <3

 144. Kaarina 7 vuotta ago

  Terveisiä Keski-Suomesta Kämppiin! Siskosten kalenterit saisi taas synkronoitua ja yhteistä aikaa järjestettyä, kun luvassa olisi hulppea hotelliyö Kämpissä. Tämä kylläkin sillä edellytyksellä, että lisävuoteen saa ujutettua huoneeseen, meitä kun on kolme, ja siskoa ei jätetä!

  -kaarina

 145. S 7 vuotta ago

  Oi! Tämä olisi ihana yllätys rankan loppuvuoden jälkeen. Uusi alku uudessa Hotelli Kämpissä! <3

 146. Ella 7 vuotta ago

  En ole koskaan päässyt viettämään aikaa Helsingissä, joten nyt olisi vihdoin ja viimein hyvä hetki päästä kokemaan Helsinki. Olen kuullut todella paljon hyvää hotelli Kämpistä ja olisi ihana vain rentoutua siellä.

 147. Kata 7 vuotta ago

  Raskaan vuoden jälkeen olisi ihana aloittaa uusi vuosi viettämällä rentouttava yö Hotel Kämpissä. Hotel Kämpin brunssi ja palvelut ovat omaa luokkaansa:)

 148. JohannaKL 7 vuotta ago

  Kisaan tästä! Fantastinen palkinto. Eipä ole tullut kokeiltua lyxyshotelleja. Mukaan frendi, jolla takana ero, eikä ketutus tahdo hellittää.

 149. Anni 7 vuotta ago

  Puolisoni on työstänyt väitöskirjaa nyt vuoden verran ja on tosi stressaantunut ja uupunut. Itse olen vain tosi ylpeä, koska on jaksanut painaa huonoinakin päivinä ja vielä kestää allekirjoittanuttakin! Olisi ihan jotenkin palkita aherrus ja antaa pieni lomahetki arjen keskelle!

 150. CB 7 vuotta ago

  Olen lukenut nyt 1,5 vuotta lääkiksen pääsykokeisiin ja tulisi pieni hemmotteluhetki kyllä tarpeeseen. Haluaisin palkita jaksamisestani myös mieheni, joka tukee lukemisiani henkisesti ja finanssipuolella pienellä ja rentouttavalla hetkellä Kämpissä!

 151. Mirka 7 vuotta ago

  Oi mikä mahtis joululahja rakkaimmalle. Rankan syksyn jälkeen ois ihanaa päästä kaksin rentoutumaan!

 152. kikkakoo 7 vuotta ago

  Kämp tunnetaan loistosta ja luksuksesta. Kaikki maassamme vierailleet superstaratkin yöpyvät Kämpissä. Jos Kämp kelpaa Madonnalle, niin kelpaa kyllä tälle pikkurouva porvoolaisellekin.

  Sopivasti osuisi hääpäiväkin helmikuun loppuun, kolmas sellainen, vaikka 12 vuotta ollaankin oltu jo naimisissa. Karkauspäivänä siis karattiin naimisiin ja olisipa ihana nyt karata minilomalle loistokkaaseen Kämpiin…

 153. Martta 7 vuotta ago

  Koska vain haluan.

 154. Suvi 7 vuotta ago

  Mies täytti juuri 40 ja olisi ihana yllättää rakkain näin

 155. Kati 7 vuotta ago

  Yllättäisin mieheni! Olen palaamassa äitiyslomalta töihin ja joudumme muuttamaan työni vuoksi pois Helsingistä, josta mies ei ole kovin innoissaan. Mies on jäämässä kotiin hoitamaan lapsia ja hotellihemmottelu kahden kesken hänelle rakkaassa kaupungissa olisi varmasti mieluisa yllätys. Korvaisi hyvin muuttopuuhissa menetetyn joulun vieton.

 156. Päivi 7 vuotta ago

  Naapurikaupunkiin yöksi ja lapset mummolaan 🙂

 157. Anne 7 vuotta ago

  Toivon sydämestäni, että me kaksi rakastunutta pöllöä pääsisimme peuhaamaan Kämpin vällyjen väliin. Ihan kyyhkyläisinä kuhertelisimme, onnemme kukkuloilla <3

 158. kati 7 vuotta ago

  Minilomalle; minä, mieheni ja minityypit. 2- ja 4v päiväkodin sankarit -päälle kauppatakit ja lahjapaketeista paljastuvat uudet slipoverit. Luksusta kurahaalari arkeen. Dinot pakataan mukaan, tietysti.

 159. Maaria 7 vuotta ago

  5 vuotis hääpäivää juhlittiin Kuubassa.
  10 vuotis hääpäivää juhlittiin Thaimaassa.
  Keväällä on 15 vuotis hääpäivä ja kaukomaat on tällä kertaa kaukainen haave… Kämp olis parasta mitä kotimaa tällaisena juhlapäivänä voi tarjota!

 160. HeidiL 7 vuotta ago

  Superstressaavan ja muutoksia täynnä olleen syksyn saisi kyllä täydellisesti nollattua hotellin loisteessa. Mukaan elämäni mies, kiitokseksi siitä että on kulkenut rinnallani kaikkien myrskyjen läpi, pitänyt huolta minusta. Olisipa mahtava joululahja!

 161. Christa 7 vuotta ago

  Ripaus luksusta ensimmäiseen vuosipäiväämme helmikuussa, hoitojen kera tietysti!

 162. Murkinamasu 7 vuotta ago

  Ohhoh, mikä palkinto. Olisipa ihana karata lapsiperhearkea hetkiseksi. Muksu hoitoon ja vuorokauden pakomatka Helsingin kattojen yllä. 🙂

 163. Evastiina 7 vuotta ago

  Karkaamme puolisoni kanssa avioon helmikuussa, ja tämä olisi mitä mainioin yllätys hänelle! Emme ole yhdessäolomme aikana (8 v.) olleet kertaakaan yötä hotellissa, eikä ulkomaanmatkojakaan ole tullut tehtyä. Loma Helsingissä olisi kyllä turkulaiselle sellainen.

 164. Eeppis 7 vuotta ago

  Oih, tàmà olisi ihana yllàtys sekà minulle ettà puolisolle! Monesti ohi kàvelty Suomen lomilla ja perààn huokailtu. Ehkà tàllà kertaa me olemme ne onnekkaat ja onnelliset kasvot hotellin ikkunassa.

 165. Emmi 7 vuotta ago

  Olisi aivan ihanaa päästä viettämään luksus viikonloppu Hotel Kämpissä rakkaan poikaystäväni kanssa. Rankka syksy unohtuisi varmasti ja opiskelijoille tällainen mahdollisuus olisi aivan huippua. Viikonloppu teillä olisi mahtava joululahja meille.

 166. Anna-Bella 7 vuotta ago

  Kämp on Helsingin kaunein! Yllättäisin lahjalla avomieheni, jonka kanssa yhteiseloa tulee uutena vuoten täyteen pyöreät kymmenen vuotta.

 167. Annne 7 vuotta ago

  Tähän pitäisi sanoa tietysti jotain järkevää, mutta innostukseltani en pysty: kelpais!!!

 168. Sanna 7 vuotta ago

  Arpaonnea toivoen. Kämp vielä kokematta.

 169. Marja 7 vuotta ago

  Yhden yön mittainen miniloma Kämpissä on tälle opiskelijapariskunnalle kaukainen haave, mutta yrittänyttä ei laiteta. Olisipa kiva yllättää puoliso romanttisella irtiotolla Suomen parhaassa hotellissa!

 170. ninni 7 vuotta ago

  täällä pieni esteetikko 5v. valmiina katsastamaan perheensä kanssa uudistuneen kämpin:)

 171. Tuuli K 7 vuotta ago

  Hitsi vieköön miten huikea arvonta!

  Palkinnosta nauttimaan ottaisin maailma parhaan kämppiksen (omani), joka hihittelee tyhmille vitseilleni, suostuu joustamaan tiskivuoroista ja tuo lasin vettä silloin kun itse ei vaan jaksa nousta sohvalta. Olemme molemmat restonomiopiskelijoita eli Kämpissä yöpymisen olisi unelmien täyttymys ja saisi kanssaopiskelijamme kateudesta vihreäksi. Muuten opiskelijan budjetilla ei tällaista luksusviikonloppua pääse viettämään!

 172. manke 7 vuotta ago

  perheeseemme syntyi lokakuun ensimmäinen päivä hurmaava, mutrusuinen pikkuneiti. hän on ilostuttanut meitä vanhempia ja kuutta isosisarustaan joka päivä enemmän kuin olisimme koskaan osanneet toivoa. yömaidolle olen hänet sängystään kainalooni nostanut rakkudella, ja vauvaihon lämpöä ihollani yön pimeinä, hiljaisina hetkinä imenyt.
  mikä olisikaan ihanampi päätös tälle onnenvuodelle, kuin hemmotella meitä vanhempia pikkukirppusen kanssa kolmistaan-lomalla ja yhteisellä yöllä ylellisyydessä?

 173. Hay 7 vuotta ago

  Olisi ihanaa päästä kokemaan hotelli!

 174. Saara 7 vuotta ago

  Oi mikä ihana kisa!:)

 175. Milja 7 vuotta ago

  Pikaloma ja pieni irtiotto arjesta tekisivät niin hyvää vuoden ja kolmen kuukauden ikäisen touhukkaan vanhemmille. Hotelliyö poissa kotimaisemista olisi todella kaivattua aikaa kahden kesken.

 176. Nina 7 vuotta ago

  Olen käsittänyt että Hotel Kämp on Suomen paras hotelli. Se vain on kokematta mitä se tarkoittaa käytännössä. Tyttären kanssa valmiita nauttimaan!

 177. Lina 7 vuotta ago

  Viime kesänä vietimme ikimuistoisia häitämme <3 ainoa asia joka jäi kutkuttamaan oli hääyö…kun saavuimme hotellille olimme niin väsyneitä kaikesta juhlimisesta (ja super aikaisesta herätyksestä) että hääyö meni vähän ohi 😀 olisi ihan parasta saada kokea Kämp!

 178. Salla 7 vuotta ago

  Olisipa ihana lahja meille työn uuvuttamille. Saisimme vain nukkua ja nukkua. Tilata ehkä aamupalaserviisi huoneeseen.

 179. Alli 7 vuotta ago

  Ennen kun muutimme takaisin kotiseudullemme, asuimme Helsingissä. Varsinkin minulle siirtymä on ollut haikea; kaipailen takaisin pääkaupungin sykkeeseen tasaisin väliajoin. Miten mainiota olisikaan saada tehdä reissu jälleen tuttuun kaupunkiin ja saada arkeen pala luksusta kauniissa hotellissa!

 180. Laura Kovanaama 7 vuotta ago

  Teillä on Kämpissä on uniikkia ammattitaitoa, mitä muualla on jääty kaipaamaan. Siitä olisi ilo nauttia!

 181. Johnny 7 vuotta ago

  Hotelliyö Kämpissä olisi mahtava yllätys tyttöystävälleni. Joudumme minun töideni takia elämään kaukosuhteessa helmikuun alusta alkaen määrittelemättömän ajan. Hotelliyö keväällä piristäisi varmasti raskasta reissuarkea meidän molempien osalta.

 182. Elina 7 vuotta ago

  Työkuvioiden pakottamana asumme mieheni kanssa väliaikaisesti eri kaupungeissa ja yhteinen aika on kortilla viikonloppuisin.
  Pienet asiat kohottavat irti arjesta ja ne hetket auttavat myös jaksamaan välimatkaa ja ikävää. Yö Hotel Kämpissä olisi upea huipennus taas yhteiselle vuodelle sekä täydellinen yllätys miehelle!

 183. Eppu 7 vuotta ago

  Hotel Kämp on Helsingin helmi ja klassikko, jonka haluaisin kokea. Pikkutytöstä asti olen ohi kävellessäni ihaillen katsellut ikkunoista sisään, nyt olisin jo valmis näkemään enemmän!

 184. riitta seppänen 7 vuotta ago

  olemme ystäväni kanssa suunnitelleet shoppailu-kulttuurimatkaa Helsinkiin ja mikä sen hienonpaa olisi, kun voittaisimme tällaisen luxus-yöpymisen siellä 🙂

 185. Sari-Anne 7 vuotta ago

  Olisi ihanaa antaa Yö Kämpissä joululahjaksi, meiltä jäi 30 v hääpäivänkin juhliminen väliin, kun ei ollut varaa.

 186. Enna 7 vuotta ago

  Tämä kruunasi täydellisesti suuren päiväni, jolloin saan vastaanottaa suuren tunnustuksen kiitokseksi vuosien ponnisteluista.

 187. LindaVee 7 vuotta ago

  Käyttäisin lahjakortin hyvän ystäväni 30-vuotis synttäreiden kunniaksi hänen kanssaan 🙂 Olisi ihana viettää iltaa keskustassa ja päästä aamulla valmiiseen pöytään.

 188. PiaR 7 vuotta ago

  Rakkaani on Espanjassa ja minä vielä täällä…Kämp saa jokaisen tuntemaan itsensä arvokkaaksi ja upeaksi. Miten kauniita kuvia saisin rakkaalleni kauas helpottamaan eron tuskaa kunnes taas kohtaamme ja yhteinen taival voi alkaa meren aaltojen lyödessä rantaan.

 189. Veera 7 vuotta ago

  Kämp hotelliin en ole koskaan päässyt tutustumaan, mutta pieni irtiotto lapsiperhearjesta kelpaisi kyllä tälle pariskunnalle!

 190. Karkki 7 vuotta ago

  Monesti ohitsesi kävellyt, kulmien alta katsellut. Miettinyt koska tulisin kylään. Ehkä kutsutkin minut, otan miehenkin mukaan?

 191. Taru 7 vuotta ago

  Olemme eron jälkeen palanneet taas yhteen mieheni kanssa. Olisipa ihanaa viettää yö yhdessä Kämpissä.

 192. Kati S. 7 vuotta ago

  Kämpin käytävillä käyskentelisin käsikynkässä käsittämättömän käärmeettömänä 🙂

  ~Kati S.

 193. Liena 7 vuotta ago

  Minulla on ollut pitkään Helsinkiin yksi lahjakortti käyttämättä, tarkoitus olisi tulla viettämään hotelliyö sinne, mutta ei ole pystynyt koska opiskelija. Lisäksi minulla oli suuri toive, että aina kun parisuhteessa tulee yksi täysi vuosi yhdessäoloa, tehtäisiin jotain täysin arjesta poikkeavaa. No, edellinen vuosipäivä oli kesäkuussa, ja mitään ei tehty. Voisin lopettaa innottomalle miehelle mökötyksen asiasta, kun voisin sanoa että ”NYT me mennään, mä tarjoon, kohteena Helsinki ja Kämp!” Hotellirentoutuminen liian raskaan syksyn jälkeen olisi ihan mahtavaa asia.

 194. Laura 7 vuotta ago

  Unelmien yö tulisi tarpeen!

 195. flou 7 vuotta ago

  oi juuri eilen selitin poikaystävälle sängyssä ennen nukahtamista, että voitaisiinko paeta arkea yhdeksi yöksi hotelliin, puhtaisiin lakanoihin ja AAMUPALAAAN ! Pakomatka Kämpiin sopisi paremmin kuin hyvin <3

 196. Rebecka 7 vuotta ago

  Har alltid velat övernatta där!
  Det sku va så lyxigt 🙂

 197. Andréa 7 vuotta ago

  Ihana kilpailu! Meille syntyy tänä vuonna esikoinen jouluna eli joulun vietto tapahtuu sairaalanosastolla. Kämpin hotelliyö (ja vielä ihana aamupalabuffa!) toisi tuoreille vanhemmille ylellisen ja ikimuistoisen päivän uuden perheenjäsenemme kanssa ja kruunaisi tämän vuoden :).

 198. Marja 7 vuotta ago

  Niin mielelläni veisin puolisoni hemmottelupikalomalle.

 199. Ainu 7 vuotta ago

  Minulla ja äidilläni on ollut raskas vuosi monella tapaa; sairaalakäyntejä, paljon töitä, monenlaista myllerrystä. Olisi mahtavaa, jos saisimme vuoden päätteeksi viettää arvokasta äiti-tytär-aikaa näin ihanalla tapaa. Olisimme sen jälkeen valmiita avaamaan uuden sivun elämässämme ja katsomaan hyvillä mielin vuoteen 2016!

 200. mosanna 7 vuotta ago

  Tapaisin Helsingissä Ruotsissa asuvan rakkaan tyttäreni ja viettäisin laatuaikaa, yllättäisin. Yhdessäoleminen on nykyisin aina juhlaa, ja ollappa vielä tuollaiset pitteet…

 201. Milla 7 vuotta ago

  Heippu! Me saavutaan Helsinkiin jouluaattoaamuna Melbournen helteistä poikaystäväni kanssa joka vierailee Suomessa ensi kertaa! Kämpissä yövierailu olisi mitä mahtavin lepohetki intensiivisestä perheohjelmasta – koko suku kun täytyy aussimiehelle esitellä. Omaa kotia kun ei Helsingissä enää ole vuosiin ollut Kämpin lakanat kiinnostaisi ja olisi ihana joululahja meille molemmille x

 202. Marle 7 vuotta ago

  Uuh, todellakin haluaisin hotelliin tämän raksa-piip keskeltä. Luksusta miehelle, joka niin kovasti ahertaa, että saisimme uuden kodin ❤

 203. Ansku 7 vuotta ago

  Tahdon ehdottomasti hemmotella itseäni Kämpissä. Saattaisin ottaa miehenkin mukaan 🙂

 204. Laura 7 vuotta ago

  Olen työtön ja etsin uutta työtä. Sitten kun löydän työpaikan, lähtisin nauttimaan ja shoppailemaan ennen työarkeen siirtymistä.

 205. Marjukka 7 vuotta ago

  Näillä väsymyksestä punaisilla silmillä, loputtomalta tuntuneen syksyn jälkeen, haluaisin upota pehmeisiin lakanoihinne ja nukkua kaiken väsymyksen pois. Toiveena herääminen niin että kaikki huonosti nukuttujen öiden jäljet olisi poissa ja uusi päivä alkaisi ihanalla aamiaisella.

 206. Paula 7 vuotta ago

  Jos voitan lahjakortin, teemme Hannat&Joonakset eli täräytämme avomieheni kanssa (vihdoin) naimisiin! <3

 207. Sanna 7 vuotta ago

  Verestäisimme muistoja omasta hääyöstä MUTTA nyt kahden lapsen voimin. Kämp taipuu myös perheille ja on elämys myös pienemmille;) Luksus on luksusta myös lasten kanssa.

 208. Ann 7 vuotta ago

  Yö Kämpissä olisi täydellinen lahja!

 209. Jaana 7 vuotta ago

  Tämä olisi mainio lahja yhteisen juhlapäivämme kunniaksi mieheni kanssa. Olemme haaveilleet paremman luokan hotellista jo tovin, joten istuisi todella hyvin niihin haaveisiin meille kauempaa tuleville 🙂 Kämpin henkilökunnalle terveisiä loistavasta palvelusta, pikkulinnut ovat kertoneet kokemuksen olevan mitä mainioin!

 210. Nina 7 vuotta ago

  Kotona vesivahinko. Yli kuukausi ilman keittiötä ja ilman makuuhuonetta. Keuhkoissa rakennuspölyä aamuisin kun herää, ruoaksi kylmää salaattia. Joulumieli kastuneiden, aukirevittyjen seinänrakenteiden näkyessä tiessään. Olisipa ihana päästä yhdeksi yöksi mukavaan sänkyyn ja notkuvien aamiaispöytien ääreen! Huoneeseen, jossa olisi kaunista ja helppo hengittää.

 211. Reetta 7 vuotta ago

  Vaikka lähellä asummeiin, käymme puolisoni kanssa säännöllisesti testaamassa Helsingin hotelleja. Uusitut huoneet ja etenkin aamiainen houkuttelevat..

 212. Nina 7 vuotta ago

  Unelmien luxus-yöpymisen soisin vanhemmilleni. Yrittäjille, jotka harvoin edes ehtivät viettämään hääpäiväänsä…Heille, jotka järjestävät aina pienimmätkin juhlat lapsilleen ja lapsenlapsilleen. Tämän antaisin heille joululahjaksi.

 213. Leena 7 vuotta ago

  Oi mikä ihana kilpailu, mukana! Tällä voitolla olisi ihana yllättää puoliso! 🙂

 214. Lulu 7 vuotta ago

  Kaivattaisi mieheni kanssa ihanaa hemmottelua tämän rankan syksyn jälkeen 🙂 Kämpistä olemme puhuneet paljon, joten tällainen luksus olisi upeaa meille molemmille!

 215. mepe 7 vuotta ago

  Tänä jouluna tulee viisi vuotta yhteiseloa täyteen mieheni kanssa. Sen kunniaksi olisi ihanaa lähteä pienelle hemmottelulomalle Helsinkiin!

 216. Jonsbe 7 vuotta ago

  Pitkään kestäneen asunnon etsinnän jälkeen löysimme budjettiin mahtuvan unelmien asuntomme. Edessä oli kuukauden remonttirypistys ja kolmen kuukauden keittiön aika ( koska keittiön kivitason olivat aluksi väärän kokoiset), jotka ovat onneksi nyt takana päin. Onneksi vierellä on ollut ihana ja ymmärtäväinen puoliso, muuten tästä rumbasta ei olisi selvitty. Tammikuussa juhlistamme kihlajaispäiväämme ja maaliskussa puolison 30v synttäreitä, näitä kelpaisi enenmmän kun hyvin juhlistaa Kämpin puhtaissa lakanoissa kuohuviinin kera.

 217. Santtu 7 vuotta ago

  Vau, olisi mahtavaa päästä hemmottelemaan toisiamme mieheni kanssa Kämppiin!

 218. Tanja 7 vuotta ago

  Tapasin elämäni miehen viime keväänä usean sinkkuvuoden jälkeen. Kesä meni onnenhuumassa, mutta syksy on tuonut mukanaan stressiä ja työmatkoja, ja yhteistä aikaa on ollut harmillisen vähän. Luksusyö Kämpissä kahden kesken toisi kesän talven keskelle ja voisimme taas tuijotella toisiamme silmiin kuten heinäkuussa merenrannan kallioilla.

 219. Jke 7 vuotta ago

  Viime kesän lomaromanssini on tulossa tammikuussa Helsinkiin ja olen miettinyt sopivaa yllätystä hänelle, sillä tulemme tapaamaan puolen vuoden jälkeen. Luulenpa, että tuo viikonloppu tulisi päihittämään kaikki sightseeingit. 🙂

 220. iituliina 7 vuotta ago

  Edellisestä hotellireissusta miehen kanssa tuli juuri vuosi. Olisi varmaan pitänyt juhlistaa merkkipäivää. Koko syksy ollaan turhaan yritetty raivata kalentereihin sellaista vapaata ja tililtä niin paljoa rahaa, että päästäisiin, ihan kaksin ihan vaan jonnekin, olemaan. Pussailemaan, juomaan skumppaa ja ehkä jopa lillumaan kuumassa kylvyssä. Enkä ihan nyt keksisi kauhean paljoa Kämpiä parempaa paikkaa sille yhteiselle lepohetkelle, tämä olisi nyt vihdoin loistava pakko tehdä sinne kalenteriin tilaa!

 221. Sonja 7 vuotta ago

  Kohta vauvavuodesta selvinneenä olisi tällainen hotelliyö aamiaisineen enemmän kuin paikallaan!

 222. Riikka 7 vuotta ago

  Olisi ihana viedä avomies, jonka syksyä ovat vatsavaivat varjostaneet nauttimaan ylellisestä viikonlopusta!

 223. Marjaana 7 vuotta ago

  Luksusta!

 224. Leena 7 vuotta ago

  Kihlauduimme mieheni kanssa jouluaattona 30 vuotta sitten ja keväällä tulee myös sama aika hääpäivästämme. Näitä molempia päiviä olisi ihana juhlistaa ylellisessä ja ihanassa hotellissa 🙂

 225. Paula 7 vuotta ago

  Hieno arvonta! Olen matkustamassa mieheni kanssa Helsinkiin tammikuun alussa. Asumme ulkomailla ja etsimme tällä hetkellä yöpymispaikkaa. Yö kämpissä ylittäisi villeimmätkin odotukset tulevasta majapaikasta.

 226. Emma 7 vuotta ago

  Pikkutytöstä lähtien olen ihaillen kulkenut Kämpin ohitse unelmoiden, että vielä jonakin päivänä pääsisin viettämään yön siellä. Jos arpaonni osuisi, ottaisin mukaani rakkaan äitini, joka on jaksanut tukea ja olla läsnä koko pitkän sairaana olo aikani. Laatuaika äidin kanssa tulisi tarpeeseen haastavien ja kuluttavien vuosien jälkeen.

 227. Pauliina 7 vuotta ago

  Tarkalleen kymmenen vuotta sitten vietimme ikimuistoisen hääyön Hotel Kämpissä. Sen jälkeiset vuodet ovat tuoneet mukanaan paljon iloa, kaksi lasta, arkea ja juhlaa. Syystä tai toisesta Kämpiin ei kuitenkaan ole tullut palattua. Tämä kulunut vuosi on ollut miehelleni hyvin rankka minun sairastelujeni vuoksi. Hän on joutunut ottamaan vastuun kaikesta arjen pyörittämisestä, kun ensin olin alkuvuoden poissa pelistä jalkaleikkauksen jälkeen ja nyt olen vuodepotilaana sydänlihastulehduksen vuoksi. Haluaisin kiittää häntä päivittäisten kiitosten lisäksi myös tällaisella unohtumattomalla yhteisellä hetkellä kaikesta siitä, mitä hän on meidän perheellemme itsestään antanut, jo kymmenen vuoden ajan.

 228. Laura 7 vuotta ago

  Oi! Tämä olisi oikein ihana ja tarpeen tuleva piristys rankan syksyn jälkeen. Hotel Kämp on meille vielä uusi tuttavuus, jossa olisi ihana viettää unelmien yö unohtaen hetkeksi arjen.<3

 229. Noora 7 vuotta ago

  Helmikuinen Helsinki tarjosi maagiset puitteet epävarmuuden kalvamille vastarakastuneille. Sen piti olla viimeiset päivät yhdessä. Yöllä keskustassa ei ollut muita kuin me kaksi, kun esittelin lumen peittämää pääkaupunkiamme. Helsinki tarjosi meille parastaan. Hyvästit lentokentällä eivät kuitenkaan tuntuneet lopulta. Niinpä lensin pian luokseen. Kohta siitä on kolme vuotta. Lentäisimme yhdessä Helsinkiin juhlimaan rakkautta.

 230. letti 7 vuotta ago

  Ottaisin mukaan mielikuvitusystäväni Pertin.

 231. Jonna 7 vuotta ago

  This would be so necessarily, beautifully, insanely perfect. With me I’d take my grandma who’s currently recovering from a terrrible lung infection at a hospital. She made it, and could use a little Kämp magic in her life. We could.

 232. Karita 7 vuotta ago

  Loma pääkaupungissa tulisi tarpeeseen. 🙂

 233. Katjusa 7 vuotta ago

  Haluaisin kokea päivän Madonnana ylellisessä hotellissanne, mukaan tähän upeuteen lähtisi arjen sankarini eli rakas mieheni.

 234. Pauliina P 7 vuotta ago

  Hei!
  Olen jo melko kauan joutunut kuuntelemaan melko brutaalia tarinaa siitä, miten mieheni on käynyt tarpeillaan kaikissa Kämpin sviiteissä. Siis samassa vessassa esim. Madonnan kanssa. Huoh. Puuseppänä kun työskenteli Kämpin remontin aikoihin…
  Oi, oi, kun edes yhteen huoneeseen ja hemmoteltavaksi pääsisin.

  Pauliina

 235. MillaVee 7 vuotta ago

  Mielitietyn kanssa olisi ihanaa mennä juhlistamaan vuosipäiväämme unelmieni hotelliin Suomessa!

 236. Heidi 7 vuotta ago

  Oih hotelliyö olisi ihana! Etenkin ensimmäisen hääpäivän viettoon, joka osuu tammikuulle. <3

 237. Tiina 7 vuotta ago

  Tuore aviomieheni tayttaa helmikuussa 30 vuotta. Asumme ulkomailla ja aiomme tulla viettamaan syntymapaivaa Helsinkiin perheen ja kavereiden kanssa, mutta toistaiseksi vaikuttaa silta etta meidan taytyy yopya vanhemmillamme…… HELP!!

 238. Naq 7 vuotta ago

  Hampurilaisfriikkinä oli pakko kokeilla stadin parhaaksi rankatut burgerit Kämp Brasseriessa.
  Ja mahtavahan se oli. Ainoa paikka missä olen pihvini saanut pyydettäessä kunnon medium plussana! Ei liian veristä, ei liian kypsää, vaan just täydellistä.
  Ranutki oli taivaalliset ja palvelu erinomaista, tunsi olevansa tervetullut.
  Mukaan deluxehotellikokemukseen ottaisin kihlatun, jonka kanssa burgereitakin yhdessä koemaisteltiin.

  Keep up the great work Kämp!

 239. Senni 7 vuotta ago

  Rankan työsyksyn jälkeen jaksaisi talven pimeimmät päivät paremmin, kun olisi jotain ihanaa odotettavissa.

 240. Tuuli L 7 vuotta ago

  Olen yrittänyt keksiä joululahjaa poikaystävälleni, jonka kanssa olen etäsuhteessa. Hänellä on jo täydellinen vaatekokoelma ja haluaisin panostaa enemmän yhteiseen aikaan, kun hän on käymässä Helsingissä. Lisäksi joka vuosi tätä ennen hän on arvannut antamani joululahjan sisällön ennen lahjan saamista. Tämä olisi täydellisin ja yllätyksellisin lahja hänelle (ja minulle ;).

 241. Annuli 7 vuotta ago

  Lahjoittaisin voittoni Äidille ja Isälle. Molemmat ansaitsisivat ihanan luksusyön Kämpissä.

 242. SaraP 7 vuotta ago

  Antaisin miesystävälleni hetken kahdenkeskistä luxusta- olen hänelle palveluksen velkaa. Kuljen viikot Tampereelta Helsingissä töissä ja mies jaksaa kuskata junalle ja olla aina vastassa, usein vielä ruokakin valmiiksi laitettuna pöydässä. Olemme olleet kohta 9 kk kihloissa ja ensi kesälle suunnitellaan hääjuhlaa. Arjen täyttää työt, harrastukset, opiskelu uuteen ammattiin sekä uusioperheen haasteet. Vapaa-aika on kortilla ja välillä otetaan pieniä irtiottoja arjesta -kaupunkilomia ym. Kämp on ollut pari kertaa mielessä, mutta vielä ei olla sinne päädytty yöpymään. Tämä olisi täydellinen joululahja <3.

 243. Satu 7 vuotta ago

  Olen viettänyt Kämpissä absurdeja, upeita, surullisia ja kaikenmoisia hetkiä. Kun muutin Helsinkiin, lähinnä huokailin ohikulkiessani. Ehkä joskus vielä kävisin tuolla. Sitten joskus, isompana aikuisempana, löysin itseni terassilta. Se oli kerta, kun minut ikuistettiin kuohuvan kera naistenlehteen. Vietin yhdet erikoiset, ikimuistettavat treffit yön yli Kämpissä. En unohda niitä enkä kumppania ikinä, vaikka treffeistä ei suurta rakakustarinaa syntynytkään. Idea kuitenkin oli, että herrasmies toteutti suuren haaveeni yöstä Kämpissä. Aikanaan aloin käydä useammin. Lempidrinkkiäni sai vain Kämpistä. Menu kävi tutuksi, iltoja siellä tuli enemmän. Kämp spa oli parasta tovi esikoisen syntymän jälkeen. Kerran, tulin sinne vain voidakseni paremmin. Olin niin kerta kaikkisen surullinen. Kämpissä esikoiseni on syönyt ensimmäisen ”isojen ihmisten” brunssin. Oi, niin paljon muistoja. Oi kuinka haluan niitä lisää!

 244. Anniina 7 vuotta ago

  Vanhempani asuvat liian kaukana eivätkä näe tarpeeksi lapsenlapsiaan, vaikka niin tahtoisivat. He jaksavat kuitenkin reissata meille tervehtimään ja hoitamaan lapsia ja passittavat meitä puoliväkisin viettämään hengähdystä arjesta. Sen sijaan, että nukkuisivat kehnolla vuodesohvallamme, tahtoisin kovasti tarjota vanhemmilleni kiitokseksi yhden yön verran luksusta. Olisivat sen ansainneet.

 245. Anjuska 7 vuotta ago

  Kiva
  Äiti
  Mies
  Paras

 246. Roosa 7 vuotta ago

  Murun kanssa tuonne kiitos!

 247. Lotta 7 vuotta ago

  Minä ja rakkaani olemme olleet yhdessä lähes viisi vuotta ja asuneet koko ajan eri maissa. Tapaamistemme välillä on ajoittain pitkiäkin aikoja, mutta yhdessäolo eron jälkeen on aina yhtä erityistä. Yhdessä olemme jälleen uutena vuotena, jolloin hän saapuu Helsinkiin.. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin viettää rentouttavaa laatuaikaa yhdessä Kämpissä oman pikku-yksiöni sijaan 😉

 248. Eeva G. 7 vuotta ago

  Ah, tämä lahjakortti tulisi todellakin tarpeeseen. Oma työsyksy on ollut hurjan rankka ja vielä rankempi kevät on tiedossa. Lahjakortin toiseksi nautiskelijaksi valitsisin ystävän, jolla on takana henkilökohtaisen elämän osalta yksi rankimmista vuosista. Tällaisella lahjalla vuosi 2016 alkaisi mahtavasti 🙂

 249. Nina 7 vuotta ago

  Hääyö tuli vietettyä aikoinaan Kämpissä. Kaipaan uusittuihin huoneisiin uusimaan myös suhdetta! 😀 Hassunhauskoin terveisin Itä-Suomesta

 250. TainaN 7 vuotta ago

  Luxusyö Kämpissä… – kiva unelma sydäntalveen! Nyt arpaonnea peliin!

 251. Jutta V 7 vuotta ago

  Minulle ja miehelleni tulee 28 yhteistä vuotta täyteen 3.1.2016 <3
  Unelmien yö Hotel Kämpissä olisi ihana yllätys rakkaalleni <3

 252. kristiina ahlgren 7 vuotta ago

  Miestä ei ole, mutta kutsuisin ystäväni muualta päin Suomea kylään, hänelle olisi upea yllätys päästä vierailemaan minun pienen asuntoni sijasta loisteliaassa hotelli Kämpissä! Olisi meille molemmille ikimuistoinen reissu!

 253. Heini 7 vuotta ago

  Oih mikä ihana arvonta! Olisi todellista luxusta harmaan arjen keskelle. Mukaan tulisi rakas avomieheni. Ihanaa joulun aikaa!

 254. Marika 7 vuotta ago

  Hei,
  Joululahjojen ostaminen vanhemmille on todella vaikeaa, koska he ansaitsisivat niin paljon, mutta valitettavasti oma lompakko on esteenä. Kämpin kaltainen kokemus tuntuisi kuvaavan kaikkea sitä mitä he ansaitsevat: vain parasta ❤️

 255. M 7 vuotta ago

  Kämp, here I come 🙂

 256. Tiia 7 vuotta ago

  Olen lähdössä opiskelijavaihtoon maaliskuussa, olisi mahtavaa ja erityistä viettää hieman luksuksesta nauttien poikaystäväni kanssa aikaa Kämp hotellissa. Kokemus olisi varmasti ainutlaatuinen. 🙂

 257. Lotta 7 vuotta ago

  Hei Kämpin väki! Hotelliyön tuomaan juhlallisuuteen ei koskaan tarvita sen suurempaa aihetta. Haluamme yhdessä melko tuoreen aviomieheni kanssa juhlistaa arkea aina tilaisuuden tullen, ja toivottavasti tämä Kämpin joululahja olisi yksi näistä tilaisuuksista. Hyvää joulunodotusta 🙂

 258. NinaP 7 vuotta ago

  Aivan ihana arvonta. Minä veisin rakkaan mieheni nauttimaan hotelliyöstä. Näin 2 lapsen vanhempina (pian 3) ei usein pääse nauttimaan kahdenkeskeisestä ajasta. Tämä ei olisi ”arjen luksusta” vaan todellista luksusta!!

 259. Maire 7 vuotta ago

  Tää on niin mun juttu, kohta Kämppi on jo tuttu, pian hovia moikkaan ja lisää samppakaljaa joikkaan. Elämä iloksi muuttuu, ei tartte lattioita luuttuu, vaan kohotan maljan ja tilaan toisenkin kaljan. Yöksi pää tyynyyn painuu, unohtunut on Kainuu, deluxe lampaita lasken ja silkistä nautiskelen. Aamulla on herätys, huh, mikä pelästys, luulin tätä uneksi, vaan ei, uni muuttunut on todeksi. Jo nälkä on mulla, antaa aamiaisen tulla, se huonessa nautitaan ja viimeiseen saakka hienostellaan. Mutta kohta koittaa aika, silloin loppuu tää taika, oven jo suljen, hitaasti pois kuljen. Vaan muistot nää jää, ne mielen virkistää, kun mieli on maassa, silloin Kämppi elää muistoissa. 😉

 260. OonaK 7 vuotta ago

  Muutimme itävaltalaisen puolisoni kanssa elokuussa Helsinkiin – kuuden vuoden muualla opiskelun ja työskentelyn jälkeen oli huikea palata takaisin Suomeen, ja Helsingistä onkin tullut syksyn aikaan todella rakas uusi kotikaupunki. Yö Kämpissä ja aamuinen brunssi Helsingin kauneutta katsellen olisivat ikimuistoinen tapa juhlistaa puolen vuoden mittapaalua kotimaassa – ja samalla nostaa lasi monille tulevilla vuosille täällä.

 261. Johanna 7 vuotta ago

  Kaltaiseni tytöt eivät vietä hotelliöitä. Kaltaiseni tytöt syövät pussinuudeleita, hukkuvat tenttikirjoihin, ostavat kuntosalille halvempia päiväkortteja ja kysyvät hienoissakin ravintoloissa ”Mikä on halvin oluenne?”

  Tällaisista tytöistä pitäisi tulevaisuudessa tulla niitä naisia, jotka viettävät hotelliöitä. Ehkä minusta tulee tutkija, ja saan matkustaa ympäri Maan! Ehkä minusta tulee valokuvaaja, ja saan ikuistaa missä milloinkin tykkään. ”Ehkä” on hermostuttava sana.

  ”Ehkä” on myös toiveikas sana. Ehkä saan hetkeksi hypätä elämäni ulkopuolelle ja viettää hotelliyön. Ehkä saan kerran vaihtaa nuudelit Kämpin epäilemättä ihanaan vegaanin aamiaiseen ja kertoa siitä ilosanomaa varteenotettavalle yhteisölleni. Ehkä saan leikkiä valokuvaajaa hotellin korkeissa saleissa tai tutkijaa muhkean peiton alla (tutkimuskohde: sängyn houkuttelevuus asteikolla 1-vastustamaton). Ehkä innostun, ja tilaan kerrankin kalleimman oluen.

  Ehkä?

 262. Marjut 7 vuotta ago

  Raskas syksy takana, silti kiitollisin mielin kohti joulua. Jakaisin yön hyvän ystäväni kanssa, hänet irtisanottiin juuri. Rakastamme kumpikin kauneutta ja harkittuja yksityiskohtia, niitä tuolla varmasti riittää 🙂

 263. Tiina Heikkilä 7 vuotta ago

  Olen yöpynyt Kämpissä kahdesti tänä syksynä.Toisella kertaa mieheni kanssa ja toisella tyttäremme.Yksi neljästä lapsestamme asuu Helsingissä pikku yksiössä ja muu perhe Oulussa.Kerran Kämpissä yövyttyämme Helsingin vierailulla lasta tapaamassa,ovat aikaisemmat hotellivalinnat tuntuneet niin erilaisilta,että haluaisin tästäedes aina yöpyä tässä hyvätunnelmaisessa hotellissa.Siksi ajattelin kokeilla onneani,jos vaikka pääsisin budjetoimattomalle pikkulomalle nauttimaan upean aamiaisen miellyttävässä hotellissa ja vielä tapaisin samalla lastakin.

 264. TinttiS 7 vuotta ago

  Hotel Kämp. Itselleni hieman mystinen, taianomainen, juhlava ja arvokas paikka, jonka ovista en ole koskaan astunut peremmälle. Ensi syyskuussa juhlimme omia häitämme, nyt olisi ihana testata erittäin potentiaalinen hotelli juhlia silmällä pitäen.

 265. AnkkuS. 7 vuotta ago

  Voi oispa niin ihana astua vuorokaudeksi luksuselämään ja nauttia rakkaan kans minilomasta Helsingissä <3

 266. Tiia 7 vuotta ago

  Oo, miten kutkuttava arvonta.
  Olen syntynyt ja kasvanut Helsingissä, ja vaikka se hassulta tuntuukin, en ole tainnut koskaan yöpyä hotellissa kotikaupungissani. Yö Kämpissä on kyllä ollut haaveissa, mutta siihen menevät rahat kuitenkin sitten aina käyttää loppujen lopuksi johonkin muuhun…ja suuntaa kotiin yöksi.
  Olisipa ihanaa herätä hitaasti valkoisten lakanoiden (rrrakastan hotellilakanoita, niitä vitivalkoisia, high thread count-egyptiläisiä puuvillalakanoita) välistä Pohjoisesplanadilla, käydä aamiaisella alakerrassa ja katsella kotikaupungin ihmisiä vähän erilaisesta näkökulmasta.

 267. Jennifer 7 vuotta ago

  Meillä on mieheni kanssa 10v hääpäivä keväällä ja yö luxushotellissa kuulostaisi aivan todella ihanalta!

 268. tanjis 7 vuotta ago

  Oon pitkään haaveillut minilomasta kotikaupungin parhaassa hotellissa ja meillä olisi ens vuonna 19 vuotta(!!!) täynnä yhteiseloa poikaystävän kanssa,olisi kiva yllättää Kämp-lomalla 🙂

 269. Emppu 7 vuotta ago

  Olisi mahtavaa päästä yöpymään Kämpissä!

 270. Pillo 7 vuotta ago

  Tyttärelleni antaisin 21-vuotis lahjaxi hotelliyön Kämpissä.

 271. Tytti 7 vuotta ago

  Yö Kämpissä olisi toiveiden täyttymys.

 272. Virve 7 vuotta ago

  Olisipa aivan upeaa päästä nauttimaan tästä oman miehen kanssa. Kämpiä ihailen ulkoapäin, oma koti Espoossa ei oiken anna perusteita siellä yöpymiseen <3

 273. Mari-Anne 7 vuotta ago

  Aivan upea arvonta, kiitos vain Kämpin väelle tämän mahdollistamisesta. Riemukasta joulunaikaa ja kiireistä vuotta 2016! 🙂

 274. Ire 7 vuotta ago

  Vuodenvaihteessa juhlimme pikkuneidin ensimmäistä syntymäpäivää. Tämän jälkeen ajattelin lähteä mieheni kanssa viettämään aikaa Helsinkiin alkuvuodesta. Reissu olisi ensimmäinen kaksistaan tehty lapsen syntymän jälkeen. Olisi ihan huippua päästä yöksi Kämppiin!

 275. Ippe 7 vuotta ago

  Olisipa luksusta näin opiskelijalle päästä yöpymään Kämpiin ja samalla Helsinkiin moikkaamaan siskoa ja kavereitani. Samalla pääsisin näkemään, miten huippuhotellissa palvelu ja muut jutut toimii, niin voin sitten tulevaisuudessa työhaastattelussa heitellä hyviä kehitysehdotuksia, vaikka epäilen sellaisia olevan vaikea keksiä. 😉 P.S. Kämp Groupin toimitusjohtaja Laura Tarkka on uraidolini.

 276. Mari 7 vuotta ago

  Oih,nyt todellakin toivon voittavani!
  Olen vuosien etsinnän jälkeen löytänyt ihanan miehen viereeni,toisin hänet vanhaan kotikaupunkiini ja hemmottelisin hänet piloille.

 277. Honeyblush 7 vuotta ago

  Olen tänä vuonna taistellut tieni takaisin elämään täydellisen loppuunpalamisen pimeydestä. Kämpissä juhlisin rakkaan puolisoni kanssa uuden elämänvaiheen – helpomman ja valoisamman – alkamista.

 278. Lyydia 7 vuotta ago

  Voi Kämp,

  Edustat minulle wanhaa Helsinkiä,
  Sellaista jonka kaduilla kimmeltää aurinko,
  Jonka suojissa tunnen vapauden,
  Joka on samaan aikaa osa Eurooppaa ja Pohjolaa

  Kävelen usein ohitsesi,
  Mietin miltä huoneesi mahtavat näyttää,
  Kenen kanssa vielä joskus luonasi yöpyisin,
  Montako croissanttia aamulla maistaisin,
  Kuinka huonepalvelusta samppanjaa tilaisin

  Vai olisiko se nyt?

 279. Kiki 7 vuotta ago

  Helmikuussa meillä tulee 3 vuotta seurustelua täyteen. Vaikka se onkin varsin pieni luku moneen muuhun verrattuna emmekä ole edes (vielä ;)) naimisissa. Tarinamme alkoi tavallaan jo 10v sitten pienenä ihastuksena jota molemmat luulivat yksipuoliseksi ja sitten yhtenä kauniina päivänä sain mieheltä sähköpostia ja se oli siinä <3 Olisi kiva juhlia päivää arvoisissaan puitteissa joka ei muuten ole mahdollista.

 280. Jannikki 7 vuotta ago

  Voi kun pääsisi! Ikinä en ole yöpynyt hienossa hotellissa. Raskas syksy on takana; pimeää, liikaa töitä ja muuta harmia. Jospa taianomaisessa ympäristössä oma elämäkin näyttäisi parhaat puolensa 🙂

 281. Johannahoo 7 vuotta ago

  Ooh, tää olisi ihan täydellinen tapa juhlia 5-vuotista taivalta rakkaimman kanssa! 🙂

 282. Ingrid 7 vuotta ago

  Olen pienen tyttövauvan äiti. Kun mieheni kysyi joululahjatoivetta, vastasin: unta. Teille sinne Kämpiin tultaisiin silti kolmestaan, olisi yö millainen tahansa.

 283. Jopo 7 vuotta ago

  Olisi ihana viedä kaukorakkauteni pääkaupunkiin pienelle yllätyslomalle Kämpiin.

 284. Annukkainen 7 vuotta ago

  Miksi rakastan hotelleja?
  Näissä taianomaisissa paikoissa löytää itsensä ihanassa välitilassa – jossa oman arjen asiat ja ajatukset häilyvät hiljalleen kauemmas kunnes katoavat jonnekin taka-alalle. Pehmeän kylpytakin sylissä ei juuri mikään harmita, on turvallinen ja onnellinen olo yhtä aikaa. Lasillinen kuohuvaa kädessä voi tassutella ikkunaan tutkimaan tuntematonta tai tuttua maisemaa, jossa kaikki on samalla todellista ja kuin unesta. Monta kertaa on ikkunasta auennut kaupunki – täynnä kiinostavia asioita, tuoksuja, ääniä. Ja sitten on kuitenkin päättänyt jäädä viipyilemään juuri tähän, huoneeseen, jossa juuri siinä hetkessä on koko oma maailma.

  Hotelleihin suurella rakkaudella ja intohimolla suhtautuvalle Kämp on ehdottomasti kotimaan ykkönen.
  Olisinpa tämän voittaja siis minä <3

 285. Yonna 7 vuotta ago

  Rakastan hotelleja! Ja uskon, että erityisesti rakastaisin Kämpiä, koskaan en ole siellä käynyt. Mukaan ottaisin raskaassa elämäntilanteessa elävän ystävän, joka ansaitsisi ylellisen hemmotteluhetken ja tauon arjestaan. Tämä lahja antaisi hänelle voimia.

 286. I May Say 7 vuotta ago

  10 vuotta avioliitossa tulee täyteen maaliskuussa.
  Hääyön vietimme Glo’ssa, nyt voisimme yöpyä Kämpissä. Vertailun vuoksi, kjäh 🙂

 287. Suvira 7 vuotta ago

  Viimeinen gt:ni pitkään aikaan nautittiin Kämpissä syksyllä, se oli erinomainen! Nyt kasvatellaan masua ja odotellaan kesävauvaa.

 288. Ramona 7 vuotta ago

  11 yhteisen vuoden jälkeen olisi mahtava yllättä kulta ja viettää luksus viikonloppu Helsingissä. Vain nauttia toistemme seurasta ja jättää arkiset huolet taakse edes vähän aikaa!

 289. mikaaa 7 vuotta ago

  Olen asunut Helsingissä pian kolme vuotta, eivätkä vanhempani ole vieläkään käyneet kunnon vierailulla uudessa kotikaupungissani. Uskon, että tälläisen lahjakortin myötä heille ei jäisi muuta vaihtoehtoa kuin tulla ja nauttia olostaan Helsingissä 🙂

 290. HannaS 7 vuotta ago

  Haaveita, unelmia, tähtihetkiä. Elämässä tarvitaan joskus luksusta.

 291. Rose 7 vuotta ago

  Haaveissa on ollut rento viikonloppu ja arjesta irtautuminen Helsingissä tiukan syksyn jälkeen. Kämp olisi loistava paikka tähän tarkoitukseen. Toivotaan että onni suosii!

 292. Jenni K 7 vuotta ago

  Yllätykseksi avomiehelle joka ei kerinnyt kesällä lomailemaan.

 293. Lotta E. 7 vuotta ago

  Reilu kolme vuotta sitten olimme nykyisen mieheni kanssa viikonlopun Helsingissä ja yötä Kämpissä. Olimme juuri alkaneet tapailla ja siitä viikonlopusta voisi sanoa tarinamme alkaneen. Olisi ihanaa päästä muistelemaan tuota viikonloppua <3

 294. Krista 7 vuotta ago

  Kämpissä on ihan ykkös henkilökunta! <3
  Mutta, jos voittaisi antaisin hottelliyön lahjaksi rakkaalle ystävälle jota elämä on reilun vuoden aikana kolhinut todella kovasti. Hän ansaitsisi tällä hetkellä niin paljon kaikkea ihanaa ja piristävää elämäänsä.

 295. Jenni T. 7 vuotta ago

  Kämpin porukka saisi minut ja 4-vuotiaan poikani vierailulle…jos kelvataan. Olen toki naimisissa ja rakastan miestäni, mutta seikkailut vain oman lapsen kanssa ovat minulle tärkeitä. Arki menee rutiinien mukaan ja aina ei vaan ehdi antaa lapselle niin paljon huomiota kuin haluaisin, se harmittaa.

 296. Hotel Kämp edustaa minulle käännekohtaa elämässäni. Viime tammi-helmikuussa aloimme puhua mieheni kanssa, että jospa muuttaisimme Lappeenrannasta Helsinkiin. Maaliskuussa tulimme Helsinkiin juhlimaan syntymäpäivääni, ja vietimme tuon kyseisen viikonlopun Kämpissä. Samalla kertaa kävimme myös katsomassa erästä asuntoa, josta olimme kiinnostuineita. Ja tuossa samaisessa Kämpin huoneessa teimme päätöksen, että otamme asunnon vastaan ja muutamme tänne. Kämpistä on siis hyvät muistot ei pelkästään upeiden puitteiden ja loistavan asiakaspalvelun, vaan myös henkilökohtaisten muistojen vuoksi :). Tulevan joulunkin vietämme Kämpin loistokkaassa ympäristössä. En siis pistäisi pahakseni, jos myös ensi vuodelle olisi tiedossa yöpyminen tuossa yhdessä Suomen lempihotelleistani, vaikkapa jälleen syntymäpäiväni kunniaksi :).

 297. Kaisa 7 vuotta ago

  Tarvitsisimme vähän yhteistä luksusaikaa mieheni kanssa ja mikä olisikaan parempi paikka siihen kuin Hotel Kämp. Viime vuoden aikana ei juuri ole ollut rahaa käyttää meihin, joten olisi ihana päästä henmottelemaan toisiamme hotellissanne!

 298. Janina 7 vuotta ago

  Tämä olisi mainio joululahja miehelleni, (ja vähän itselleni) joka paiskii töitä yötä myöten joka päivä. Saisipa kerrankin mennä samaan aikaan nukkumaan! Se vasta olisikin luksusta, samoin kuin puitteet! 🙂

 299. Sanna L. 7 vuotta ago

  Hotel Kämp olisi mahtava paikka juhlia kuutta yhteistä vuotta rakkaan kanssa. Olemme myös muuttamassa Helsinkiin, joten yö tulevassa kotikaupungissa olisi paikallaan 🙂

 300. Soikku 7 vuotta ago

  Wautsi, olisi ihkua viettää rakaan mieheni kanssa miniloma noin ylellisesti!

 301. Merja 7 vuotta ago

  Tammikuun alussa 35.hääpäivä, olisiko jo Kämpin aika?!
  Nuorena tyttönä kesätöissä pankissa, jossa tsupparin matka pysähtyi Kämpin kokolattiamaton reunaan, siellä oli jo silloin ihan oma henkilökuntansa…

 302. Tuukka 7 vuotta ago

  Saimme juuri 2 kuukautta sitten ensimmäisen lapsen avovaimoni kanssa. Niin ihana ja rakas kuin uusi perheenjäsen onkin, pieni hemmottelu ja irtiotto tekisi meille todella hyvää sen kaiken vaipanvaihtamisen ja perus arjenpyörittämisen välissä.

 303. MS 7 vuotta ago

  Rakas esikoispoikamme syntyi tasan neljä kuukautta sitten terveenä usean vuoden toiveiden ja pelon täyttämän raskausajan jälkeen.

  Neljän kuukauden ajan pieni nukkapää on lähes kellontarkasti tankannut öisin 1,5 tunnin välein ravintoa, rakkautta, lämpöä, voimaa ja läheisyyttä. Töissä käyvä mieheni voisi nukkua toisessa huoneessa mutta mihinkäs hän siitä, perheensä vierestä, haluaisi. Aamuisin yhteisestä pedistä herää siis väsynyt äiti ja väsynyt isä mutta mitäpä siitä, sillä vällyistä löytyy myös tuo harmaimmankin aamun hampaattomalla hymyllä sekä hurjalla intoviuhtonalla aloittava poikanen.

  Viihtyisiköhän nukkapää yökylässä muutaman kuukauden päästä vanhempien Kämpin reissun ajan… hhmmmm… ei sen niin väliksi, sillä itse asiassa mikä olisi upeampaa kuin herätä puolentoista tunnin välein koko pienenä perheenä ihailemaan Kämpin varmasti pehmoista ja ylellistä sänkyä!

 304. markku 7 vuotta ago

  olisi kiva päästä viettämään unelmayö miesystäväni kanssa. loikoilu pehmeässä pedissä on aina ihanaa ja olemme molemmat kuhnureita aamulla ja rakastamme hyvää aamupalaa. tämä olisi perfect yllätys hälle heti vuoden alussa olevana synttärinä.

 305. peepa 7 vuotta ago

  Haluaisin vittää aikaa parhaan ystäväni kanssa Helsinki-päivän merkeissä. Oltaisiin kuin turistit, ja ehdittäisiin pölistä kaikki tärket jutut ja jatkaa yömyöhään asti kun kummalakaan ei ole kiire kotiin tai muuta suunnitelmia. Miehet jätettäisiin kotiin ja saataisiin hemmotteluviikonloppu ihan itsellemme! Ei ne välttämättä ymmärtäväisikään tämmöisen luksushetken päälle. Ja omaa aikaa tarvitaan parisuhteistakin 🙂

 306. Maija 7 vuotta ago

  Yöpyisin Kämpissä aviomieheni kanssa. Kotiin jäisi anorexia nervosa, edes hetkeksi, yhdeksi yöksi. Lämmintä joulunaikaa! 🙂

 307. Tiina 7 vuotta ago

  Osallistun arvontaan. Toisaalta olisi ihana voittaa hemmotteluloma, koska tämä pimeä aika alkaa tosissaan jo painaa.. Toisaalta olisi ihana nähdä millainen paikka Kämp on, koska en usko muuten sinne ikinä pääseväni. Veisin myös ystäväni hermolepuutuslomalle 🙂

 308. Salla 7 vuotta ago

  Wau, mikä arvonta! Ilomielin osallistun ja toivottelen ihanaa joulun aikaa!

 309. Marissa 7 vuotta ago

  Haluan antaa hotelliyön äidilleni ja isälleni, jotka molemmat jäivät juuri hiljattain eläkkeelle. He ovat huonoja hemmottelemaan itseään ja tämä olisi täydellinen eläköitymislahja heille. Isäni oli juuri suuressa leikkauksessa, josta aiheutui paljon kipua, sairaalassa oloa ja pahoinvointia, enkä mitään niin paljon haluaisi kuin poistaa hänen kärsimyksensä ja piristää isääni <3 Lisäksi äitille ja isälleni tulee 45 vuotta yhdessä täyteen. Monta aihetta juhlaan.

 310. Marja-Liisa 7 vuotta ago

  Miten olisikaan ihanaa hengähtää kahdestaan kaiken rumban ja hulinan jälkeen. Tai saattaisimme ottaa toisenkin huoneen ja viedä huomenna juhlaansa viettävän ja ammattiin valmistuvan kanssamme rentoutumaan.

 311. tuija 7 vuotta ago

  Ihana arvonta.
  Vuosi päivä olisi 24.1. joten olisi aika herkku lahja murulle <3

 312. Sanni 7 vuotta ago

  Ihana palkinto!

  Veisin poikaystäväni ehdottomasti. Hän hemmottelee ja muistaa aina minua, mutta itse olen todella huono keksimään ainutlaatuisia yllätyksiä. Tämä toimisi myös ensimmäisenä lomana, arjesta pakenemisena. 🙂 Ja mitkä puitteet!

 313. Jenni K 7 vuotta ago

  Meillä on 15v. kihlajaispäivä ensi vuoden alussa ja olen haaveillut sen viettämisestä juuri Kämpissä. Ehkä siihen olisi nyt tilaisuus? 🙂 Emme ole tähän asti päässeet vielä kertaakaan pois kotoa juhlistamaan kihlajaispäiväämme.

 314. Petri Pesonen 7 vuotta ago

  Saisin vanhempani joskus tulemaan tänne etelään sieltä pohjoisesta vierailulle. Allergian takia eivät oikein voi luonani yöpyä kun on lemmikkieläimiä..Hyvää Joulun odotusta..

 315. Linda 7 vuotta ago

  Juhlistaisin Kämpissä kandiksi valmistumista jonkun ystäväni kanssa, iloiten, että välietappi kauppakorkeassa on tehty ja kesä edessä – hyvä breikki kiireisen kandin kirjoituksen ja 15 tunnin kirjastopäivien täyteisen syksyn ja talven jälkeen.

 316. Anne T 7 vuotta ago

  Sekä minä että paras ystäväni valmistumme alkuvuodesta yliopistosta. Olemme pohtineet miten tätä 5,5 vuoden urakkaa sitten juhlistaisi, ja toivon todella että voisin yllättää ystäväni tällaisella lahjalla!

 317. Ossi 7 vuotta ago

  Tulisin hotelliin tuoreen aviovaimoni kanssa. Olemme maalta kotoisin emmekä usein pääse käymææn ”isolla kirkolla”.

 318. tytär 7 vuotta ago

  Haluaisin yllättää äitini pienellä hemmottelulomalla.

 319. Virpi 7 vuotta ago

  Mahtavan hienoa jälkeä Kämpissä on syntynyt. Kämppiin on asiakkaan helppo tulla ja viihtyä.

 320. Riikka L. 7 vuotta ago

  Klassikko kiinnostaa!

 321. Riikka L. 7 vuotta ago

  Klassikko kiinnostaa aina!

 322. Tarja 7 vuotta ago

  Olen aina unelmoinut että pääsis joskus Kämppiin yöksi.Tää olis aivan mahtava yllätys päästä täältä maalta viettämään viikonloppua isoon kaupunkiin rakkaan mieheni kanssa.

 323. Iida 7 vuotta ago

  Viettäisimme äitini kanssa yhteistä laatuaikaa, joka on kuluneena vuotena jäänyt vähiin. Mikä olisi parempi paikka siihen kuin lempikaupunkimme paras hotelli.

 324. Aleksandra 7 vuotta ago

  Ihana arvonta. Olemme menossa miehen kanssa tammikuun alussa naimisiin maistraatissa, jonka jälkeen perheen kanssa Salutorgetille syömään. Siitä olisi ihanaa mennä Kämppiin yöksi ja saada aamulla ihanan luksus aamiaisen. <3

 325. sikkuralla 7 vuotta ago

  Tulisi luksusloma paikoilleen mieheni kanssa. Olemme nukkuneet 2,5 vuotta huonosti lapsemme refluksin vuoksi. Olisi ihan unelma päästä hotelliin yöksi. Ei tarvitsisi niin välittää naapureistakaan, joita poikamme itkeskely tuntuu kovasti häiritsevän.

 326. Maria 7 vuotta ago

  Todellakin osallistun arvontaan! Esikoistyttömme täyttää 1 vuotta ihan näinä päivinä ja ollaan kaikki vielä hengissä, hyvävointisina ja iloisina vieläpä! En kylläkään muista, miltä tuntuu nukkua kokonainen yö… viimeistään maaliskuussa lapsosen voisi uskaltaa jättää yöksi isovanhemmille ja suunnata miehen kanssa kaksistaan hotelliin… Olisko se hotelli Kämp?

 327. Jonna Pennanen 7 vuotta ago

  ohoi St. Michelistä Etelä-Savosta…! Vähän nääntynyt hoitaja haaveskelee Helsingin reissusta, samoilusta kaduilla ja makoilusta hotellin sängyssä <3

 328. Jupiter 7 vuotta ago

  En ole Kämpissä koskaan käynyt ja se olisi kyllä kiva kokemus, jonka toivoisin toteutuvan… 🙂

 329. -mamma*3- 7 vuotta ago

  Oi, miten ihana arvonta ja palkinto! Näin kolmen lapsen äippänä olisi ihana luksusbreikki päästä viettämään omaa aikaa….

 330. Kaisa Par 7 vuotta ago

  Lentäisin Suomeen ja yllättäisin äitini. Välimatkaa on paljon, tapaamme liian harvoin ja tapaamisemme ovat usein hektisiä. Muistelen haikeana jouluja ja lomia, jolloin oli aikaa rentoutua ja vain olla yhdessä.

  Jouluniloa kaikille!

 331. Oi, olisipa oikein tervetullut irtiotto arkeen 🙂
  Ihana hotelli ja huoneet vaikuttavat oikein viihtyisille.

 332. Jenni 7 vuotta ago

  Olisi ihana lentää viikonloppulomalle pääkaupunkiimme täältä pohjoisemmasta. Se olisi minun ja mieheni ensimmäinen yö erossa 1,5-vuotiaasta tyttärestämme. Ja herkkuaamiainen kuulostaa myös upealta. Mahdollisuus yhteiseen lomaa Hotel Kämpissä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta.

 333. Liisa S 7 vuotta ago

  Hyvät Kämppipukit! Toiset ovat luetelleet äidit,(avio)miehet,lapset,taudit ja anopitkin vissiin,mutta minä tätä ihanuutta ihan itselleni toivoisin!

 334. klaara 7 vuotta ago

  Mieheni kanssa haluaisin viettää täällä yön Helsingin reissulla. Emme ole koskaan käyneet Kämpissä, aina vain ulkopuolelta katsoneet ja päättäneet, että joskus vielä siellä vietämme ainakin yhden yön.

 335. Nirali 7 vuotta ago

  Vaikka vaatimatonta opiskelijaelämää elävällä olisikin suuri houkutus hemmotella itseään, lähettäisin silti lahjakortin avulla vanhempani juhlistamaan tammikuista hääpäiväänsä!

 336. Janna Rantanen 7 vuotta ago

  Oi, noin laadukkaasta paikassa olisi ihanaa viettää talvinen viikonloppu Helsingissä. Siitä tekisi spesiaalin se, että muutan vuodenvaihteessa Pohjanmaalle. Helsinkiä pääsisi katsomaan täysin uusin silmin. <3

 337. Petra Tynjälä 7 vuotta ago

  Opiskelijana toivoisin itselleni ihanan hemmotteluviikonlopun!

 338. Emma 7 vuotta ago

  Siskot <3 luxusta arkiseen elämään, parhaassa seurassa!

 339. Jennie 7 vuotta ago

  Oi, Kämp! Monesti olen haaveillut yöstä tässä Helsingin maamerkissä, syksy on ollut todella kiireinen miehelleni ja minulle ja yhteinen aika on jäänyt vähälle, joten olisi ihanaa aloittaa uusi vuori rentoutuen huippuhotellissa 🙂

 340. marika.t 7 vuotta ago

  Yövymme avokin kanssa kerran vuodessa helsingissä, kun saavumme rentoumis ja ostosreissulle. Olen monesti haaveillut pääseväni Kämpin tasoiseen hotelliin, josta olen kuullut vain pelkkää hyvää. Kämpistä tulee mieleen luksushotelli höystettynä hyvällä palvelulla, missä jokaista asiakasta kohdellaan hyvin. Helmikuussa on miehen 34v synttärit ja maaliskuussa tulisi yhdessäoloa 14v. Jos arpaonni suosii, mies pääsee nauttimaan Kämpin loistokkuudesta yhdessä minun kanssani 🙂

 341. hkihkihkihki 7 vuotta ago

  Kämp, best relationship therapy?
  Jonossa pariterapiaan mieheni kanssa. Sitä odotellessa yllätysvisiitti Kämpiin olisi harvinaista viiden tähden parisuhdeaikaa ilman lapsia.

 342. Johanna 7 vuotta ago

  Majoitumme useasti Helsingin hotelleissa ystäviä tavaten, juhlia viettäen, laatuajasta kahdestaan nauttien. Aina välillä puhumme kuinka hienoa olisi joskus Kämpissä yöpyä, budjetti ei siihen kuitenkaan taivu. Tämä olisi ihana luxus-lahja seuraavaa Helsingin vierailua varten!

 343. Sophia 7 vuotta ago

  Isoäitini Liisa, 79- vuotias teräsmamma toimi isoisäni omaishoitajana kotona 11 vuoden ajan. Mamma hoiti pappaa rakkaudella jättäen oman elämänsä ja menonsa taka-alalle.
  Pappani eli sänkypotilaana ja menehtyi tämän vuoden lokakuussa. Mammani on tehnyt surutyötä jo pitkän aikaa ja nyt hän pikku hiljaa alkaa eheytyä. Teatteri on hänen sydäntään lähellä.
  Koska mammani ei ole sattuneesta syystä pystynyt matkustamaan Turusta ja olen asunut jo usemman vuoden Helsingissä, voisin tällä lahjakortilla järjestää isoäidilleni unelmien viikonlopun Helsingissä. Kutsuisin hänet vierailulle uuteen kotiimme, menisimme syömään ja teatteriin. Viikonlopun kruunaisi upea yöpyminen Hotel Kämpissä.
  Kiitos ja mukavaa joulua!

 344. Nanne 7 vuotta ago

  Asumme Helsingissä, mutta Lilla Robertsiin liitttyvästä postauksestasi inspiroituneena olen miettinyt puolison kanssa hotelliyön varaamista kotikaupungissa. Olisi kyllä aivan ihanaa aloittaa kotikaupungin hotellitarjonnan tsekkailu paikkakunnan kuninkaasta eli Kämpistä. 🙂

 345. Nelliina 7 vuotta ago

  Tyttöni, 8vee, haaveilee pääsystä ”johonkin tosi hienoon hotelliin, jossa voisi leikkiä barbeilla(!) ja aamiaisella olisi suklaaputous” 😉 Arvoisa Kämpin henkilökunta, sulkeudun suosioonne ja luotan, että hotellissanne tämä toive voisi toteutua.

 346. Penni 7 vuotta ago

  Koskaan en oo Kämpissä yöpyny.

 347. Sienna 7 vuotta ago

  Ottaisin mukaan itseni tavoin railakasta pikkulapsiperheen arkea viettävän ystäväni. Pieni hengähdys tekisi jokaiselle äidille ja naiselle terää kaamoksen keskellä.

 348. Iris 7 vuotta ago

  haluaisin yllättää mieheni juuri näin. Paljon on ollut vastoinkäymisiä meidän perheessä ja mieheni on aina tehnyt kaiken minun ja lapseni eteen. Ja kaikkien muiden. Ikinä ei pyydä keneltäkään mitään, Auttaa aina kaikkia pyyteettömästi. Olisin ikionnellinen, jos voisin yllättää hänet. Yksi väsynyt isä ja äiti saisivat virtaa taas 10 vuodeksi eteenpäin 🙂

 349. Jonteere 7 vuotta ago

  Ihanaa Joulua teille! Ois mahtavaa päästä pienelle lomalle sinne teille!

 350. Heidi 7 vuotta ago

  Mikä ihana mahdollisuus! Käynnit Kämp Spassa ja Kämp Brasseriessa ovat olleet minulle sellaisia harvinaisia hemmotteluhetkiä arjen keskellä. Olen useasti haaveillut yöpymisestä Kämpissä, mutta toistaiseksi siihen ei ole ollut mahdollisuutta. Olisipa hienoa päästä kokemaan vielä Kämpin hotelliyökin!

 351. Anna 7 vuotta ago

  Hääpäivä joulukuussa jäi juhlimatta töiden ja muun hässäkän vuoksi. Olisipa ihana päästä nauttimaan hotellilomasta ja tutustumaan tunnelmalliseen Helsinkiin paremmin. Koko kaupunki on minulle valitettavan vieras, mutta innokkaana nuuskisin keskustan kulmia paremmin! Irtiotto arjesta tulisi todellakin tarpeeseen!

 352. Tiina 7 vuotta ago

  Moikka Kämpin väki!
  Minulla ja mun kämppiksellä on ollut tapana puhua meidän minikaksiosta Kämp-hotellina. Ihan vaan, koska kun me mennään kotiin, me mennään ”kämpille”. Olisipas jännää, jos pääsisi vertaamaan meidän kämppää teidän Kämpiin.
  Terveisiä Tampereelta!

 353. Amanda 7 vuotta ago

  Näitä lukuisia toinen toistaan hienompia vastauksia selatessa tuli kyllä aivan sellainen olo, että joku toinen tämän ansaitsee. Onnenpotkuja kaikille ansaitseville!

 354. Henku 7 vuotta ago

  Hei,
  liki kolmekymppinen pariskunta täällä suunnittelee Helsinki viikonloppua alkuvuoden synttäreidemme kunniaksi. Ravintola ja aktiviteetti on jo varattu, hotelli puuttuu vielä. Olisiko tämä juuri meille?

 355. Minttu 7 vuotta ago

  Pikkulapsiperheen pyöritys vie helposti kahden aikuisen ajan ja voimat. Pelkkä leppoisa sunnuntaiaamiainen kuulostaa luxukselta! Puhtaissa lakanoissa nukkumisesta puhumattakaan!

 356. Unelma 7 vuotta ago

  Vaikeuksien kohdatessa tärkeintä on nousta niiden yläpuolelle. Kotimme lähes 1,5 vuotinen jättiremontti meni joltain osin mönkään ja nelihenkinen perheemme muutti puolen vuorokauden varoajalla evakkoasuntoon. Tähän harmiin totesimme parhaaksi lääkkeeksi juhlien järjestämisen koko lähisuvulle. Olemme mieheni kanssa nauttineet Kämpin hurmasta lähinnä vuotuisen glögi-illan muodossa joulukonsertin jälkeen mutta voi kyllä – yö Kämpissä houkuttelee!

 357. Mimi 7 vuotta ago

  Lueskelen lempiblogejani taalla afrikan pimenevassa illassa, pienella puujakkaralla istuen, kaukana kaikesta luksuksesta. Tama postaus sai minut salaa haaveilemaan mukavasta sangysta ja runsaasta aamupalasta..

 358. Mimmi77 7 vuotta ago

  Olisipa niin ihanaa päästä testamaan Helsingin mahtavin hotelli ja vielä niin mahtavassa paikassa. Kamera löytäisi varmasti kuvauskohteita, ehkäpä lamppu- ja vessakuvakokoelamni saisivat uusia kuvia ja Helsingin taidejakokaappejakin on vielä bongailematta. Olen käynyt ohikulkiessa kuvaamassa Kämpin aulan, mutta nyt olisi kyllä niin mahtavaa päästä miehen kanssa tutustumaan hotelliinne paremmin!

 359. Marjatta 7 vuotta ago

  Kaksoisiskoni kanssa syntymäpäivien juhlistamiseen tämä tulisi kuin tilauksesta. Hyvää joulua ja onnentähtiä tulevaan vuoteen koko henkilökunnalle!

 360. Esa 7 vuotta ago

  Hotelliloma Kämpissä! Huikeaa, Emme poistuisi hotellista minnekään koko aikana.
  Nautiskelua lueskellen ja syöden. Muutama lasillinen kuplivaa…
  Tällainen irtiotto olisi itselleni ja kumppanilleni todella iloinen talviyllätys.

 361. Antti Hämäläinen 7 vuotta ago

  Viimeksi tuli kukuttua Gämpissä, jos nyt tulisi nukuttua.

 362. Alisa 7 vuotta ago

  Pienten lasten vanhempina yhteinen vapaa-aika on kortilla. Mikä olisikaan ihanampi tapa yllättää mies kuin hotelliyö Helsingin tunnelmallisimmassa hotellissa!

 363. Aa 7 vuotta ago

  Tammikuussa tulee 20 vuotta yhdessä täyteen. Tarkoitus olisi juhlistaa vuosipäiväämme ensimmäistä kertaa nyt.

 364. Milja 7 vuotta ago

  Laatuaikaa vanhemmille ruuhkavuosien keskellä!

 365. Matti 7 vuotta ago

  Tässäpä oiva ylläri hoitovapaalla olevalle vaimolle.

 366. Marjo 7 vuotta ago

  Olisi ihana päästä hemmoteltavaksi mieheni kanssa.

 367. Tiina 7 vuotta ago

  Siitä lähtien, kun luin Anni Swanin kirjan Arnellin perhe, Hotelli Kämp on kiehtonut mieltäni.

 368. AinoK 7 vuotta ago

  Yö luksushotellissa tulisi enemmän kuin tilaukseen! Haave, jota en koskaan ole uskaltanut todeksi toivoa. Piristys, jota voisi muistella, kun arki taas lähtee loman jälkeen rullaamaan. Lupa rentoutua. Ja toivottavasti myös sopiva lääke suhteeseen, jota nyt pitäisi lääkitä.

 369. Minna 7 vuotta ago

  Oi hitsi, tämä olisi aivan ihana lahja miehelle. Hän täytti 45 vuotta ja lisäksi meillä oli kahdet merkkipäivät: 10 vuotta naimisissa ja 25 vuotta yhdessä. Tämä olisi täydellinen joululahja!

 370. EmiliaMaria 7 vuotta ago

  Kohta 2 vuotiaan lapsen vanhempina, yö hotellissa kelpaisi. Ekaa kertaa jos kehtaisi vielä jättää tuon ihanan pienen pussukan isovanhemmilleen..

 371. Sohvi 7 vuotta ago

  Tämä olisi upea tapa juhlistaa vuosipäivää rakkaani kanssa <3 Kämp on upea ja olisi ihanaa päästä yöpymään hienoissa puitteissa sekä syömään mahtava aamiainen. 🙂 Toivottavasti arpaonni suosii!

 372. annni 7 vuotta ago

  Ah, kuulostaa niin ihanalta! Veisin rankan työ- ja opintoputken keskellä olevan kaverini rentoutumaan yhdeksi illaksi. En tietenkään itsekään pahastuisi pienestä breikistä arjen keskellä!

 373. Nenna 7 vuotta ago

  Oi, ehtisiköhän tämä lahja vielä pukinkonttiin? Veisin poikaystäväni hemmottelulle hotelliin, jos arpaonni suosisi. Breikki pitkän syksyn jälkeen tekisi hyvää.

 374. kultakukka 7 vuotta ago

  RAKASTAN!

 375. Jeps 7 vuotta ago

  Asumme kihlattuni kanssa ensimmäisessä kerroksessa, aivan hissin vieressä. Äänet kuuluvat ja kaikuvat hyvin rapussamme. Tämä tarkoittaa sitä, että aina vällyjen välissä ollessamme viihdytämme varmasti lukuisia naapureitamme.

  Mikä olisikaan parempi joululahja naapureillemme, kuin lahjoittaa heille rauhaisa päivä ilman ”konserttiamme”? ”

 376. riikka 7 vuotta ago

  olen unelmoinut kämpissä yöpymisestä pienen ikuisuuden. vanhan ajan eleganssi houkuttelee!

 377. Anni 7 vuotta ago

  Vietimme ihanan viikonlopun jokunen kuukausi sitten Kämpissä mieheni ja vauvamme kanssa. Jo ovista sisälle astellessa tuli hämmästynyt olo, mutta entäpä se huone! Ihan mahtava sänky ja upean ihana kylpyhuone (ja super hyvät The Green Deepin tuotteet). Kaiken kruunasi loistava palvelu kaikkialla, myös vauvallemme 🙂 Vierailusta jäi niin ihana mieli, että ilman muuta tahtoisin sinne uudelleenkin, mutta ehkä tällä kertaa kaksin miehen kanssa 🙂 Kiitos Kämp!

 378. Anhalt 7 vuotta ago

  Meillä on kohta avopuolisoni kanssa 4-vuotisvuosipäivä, ja tämä toimisi täydellisenä irtiottona ja hemmottelulahjana meille!

 379. Maria 7 vuotta ago

  Ooh! Tämä olisi upea yllätys miehelle pitkän ja rankan syksyn päätteeksi. Asumme töiden ja opiskelujen takia eri kaupungeissa ja yhdessä vietettävä aika on aina kortilla. Yö Kämpissä olisi ihanaa yhteistä hemmottelua ja täydellinen joululahja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*