Vitriinirakkautta

Vitriinirakkautta
8.10.2018 Hanna
Kategoriat: koti, yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Lundia

Muutimme toukokuussa uuteen kotiin, melko pienen keittiön tasot olivat ihan riittävästi, mutta säilytykseen ei ollut mitään tilaa. Siinä tuumittiin tovi muuttolaatikkojen keskellä, tein kirjani opein melko suuren karsinnan keittiötarvikkeille, mutta silti sitä tavaraa on paljon.
Keittiön puolelle mahtuivat ainoastaan arkiset juomalasit ja muutama pino lautasia, ottimet, aterimet ja kuiva-aineet, leikkuulaudat ja lisäksi oli vielä pieni kaappitila muovisille säilytyslaatikoille ja laatikko paistinpannuille. Roskiskaappi ja sinne kyykkiminen sai jäädä omaan arvoonsa ja hankin erillisroksiksen, jonne on helppo lajitella biojätteet ja sekajätteet. Lajittelusta puhun myös lisää uudessa kirjassani, josta palan halusta kertoa lisää täälläkin. Takaisin aiheeseen, palaillaan kirjaan toisessa postauksessa.
Padat ja pannut, viinilasit, leivontatarvikkeet, kynttilät, kyntteliköt, drinkkitarpeet ja lautaset tarvitsivat oman paikkansa.
Lundia Classic -vitriini oli osunut silmiini Instagramissa, ihastuin siihen välittömästi. Vitriini sanana toi mieleen jotain vanhaa ja patinoitunutta, mutta tähän päivään tuotu muotoilu teki siitä ihanan modernin ja just omaan silmään sopivan. Keski-iän kelkka se vie ja minä vikisen!
Suunnittelupalvelu käväisi visiitillä mittanauhan kanssa ja päädyimme kuvan kokonaisuuteen. Kaappien syövereihin mahtuu enemmän kuin uskoa voi, keittiöammattilaisen vermeet eivät ole pienimmästä päästä, mutta kaappi on niin syvä, että se ahmaisi kitaansa kakomatta kaiken.
Nämä kuvat on otettu keväällä, kesän korvilla. Nyt hyllyissä on vielä enemmän tavaraa, minkäs se itselleen voi – tykkää kerätä kaiken kauniin ympärilleen. Siitäkin huolimatta ilme on yhä ilmava, siitä pitää huolen lasi, joka heijastaa ihanasti nyt syksyn värikirjon ikkunan kautta ja antaa kauniille tavaroille luvan näkyä. Yläkaappeihin ovat asettuneet kaikki kauniit ja usein käytettävät astiat, kuten viinilasit, padat, maljakot ja sen sellaiset. Alakaappeja en nyt avannut, mutta siellä majailee lautasia, leivontavälineitä, vuokia, servettejä, kynttilöitä ja no, kaikki muu.

 

 

Ovet aukeavat painamalla, sulkeutuvat magneetin avulla. Ominaisuus helpottaa hommaa kummasti, tämä tosin on johtanut siihen, että painelen kaikkia kotimme ovia siinä uskossa, että ne avautuisivat.

Jos olet miettimässä kotiisi Lundiaa, suosittelen ottamaan yhteyttä ja pyytämään apuun ilmaisen suunnittelupalvelun. Lundiasta on niin moneksi, että itsellä ei ainakaan täällä osoitteessa välähtänyt jokainen vaihtoehto, joka tilaan sopi, siksi pidän ihan älyttömän isossa arvossa suunnittelijaa, joka tuntee tuotteen ja osaa miettiä mihiin se sopii ja millaisin mitoin, värein ja yhdistelmin.
Uskon tämänkin kokonaisuuden pysyvän matkassamme aina seuraaviinkin koteihin, ehkä jossain vaiheessa siihen unelmieni kartanoon, jossa se vahtii kanssani keittiötä, samalla kun kokkaan hotellivieraille aamiaista. Se onkin sitten toinen tarina.

Tässä suora linkki tähän meidän kokonaisuuteen, saat sieltä tarkat mitat ja muut, minulta saa kysellä käyttökokemuksia, vastailen mielelläni! Linkissä on myös yksi kuva, joka päätyi Hanna G kokkaa -kirjaan, siellä näkyy miten olemme ottaneet haltuun Lundia System -boksin avulla tuon hyllyn päällisen, sinne alkoi kertyä viinivarasto. Näyttää hyvältä, kuikatkaapa!

Comment (1)

  1. Enni 3 vuotta ago

    Heippa! Olisi ihanaa nähdä enemmän kuvia teidän keittiöstä kokonaisuudessaan? Vai onko jo olemassa joku postaus jossa keittiö näkyy? Erityisesti kiinnostaa tuo rosteritaso ja se, että millaiseen kokonaisuuteen se on yhdistetty. Noita rosteritasoja kun näkee kotikeittiöissä nykyisin harvemmin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*