Vihkisormus videolla

Vihkisormus videolla
30.11.2015 Hanna
Kategoriat: kauneus, yleinen

IMG_4831 Sain häitä edeltävänä iltana lahjan mieheltäni, kuvassa olevan muistitikun.

Istuimme kaasojen kanssa Kämpin hotellihuoneessa ja avasimme läppärin. Tikulta löytyi video sormuksesta, jonka saisin seuraavana päivänä Tuomiokirkon alttarilla.

Niin että kuinka jännää!

_MG_9132

En tiennyt, että kananlihalle voi mennä myös polvitaipeista, mutta nyt on sekin koettu. Onneksi oli niitä Nessujakin seuraavaa päivää varten, koeajoimme ne yksissä tuumin videon aikana ja sen jälkeen.

Kultaseppämestari Janne Salmisen taidonnäyte oli niin huikea, että halusin jakaa sen teidän kanssanne. Uskomatonta käsityötä, käsittämätöntä taitoa, osaamista ja intohimoa. Rehellisyyden nimissä myönnän, etten tiennyt lainkaan, millainen työ sormuksen tekemisessä on.

hannag atelier torbjörn tillander tina tillander

hannag atelier torbjörn tillander tina tillander

hannag atelier torbjörn tillander tina tillander

hannag atelier torbjörn tillander tina tillanderVihkisormukseen tehtiin pieni lovi, jotta se asettui kihlasormukseni kanssa nätisti yksiin.

hannag atelier torbjörn tillander tina tillander

hannag atelier torbjörn tillander tina tillander

Videon pääset katsomaan tästä.

Kuva minusta Dorit Salutskij, muut kuvat kuvankaappauksia sormusvideolta.

Yhteistyössä Atelier Torbjörn Tillander 

8 kommenttia

 1. Mia.k 6 vuotta ago

  Olen s a n a t o n.
  ☆☆

 2. Saara1 6 vuotta ago

  Upea sormus ja tuo valmistusvideo sormuksen mukana todella kruunaa koko komeuden. Tiedätkö, onko video saatavilla kaikkien mittatilaussormusten mukana? Entä pystyisitkö antamaan jotain suuntaa-antavaa hintatietoa?

  • Author
   hanna 6 vuotta ago

   Eikö vaan, video on upea lisä, ja nosti hienosti fiilistä ennen tärkeää päivää. Saat lisätietoa liikkeestä tai meilaamalla tina@tillander.com – mukavaa joulun odotusta!

 3. Emmi 6 vuotta ago

  Upea sormus ja hienosti mietitty sen yhteensopiminen kihlasormuksesi kanssa. Ymmärsinkö oikein, että sormuksen malli tuli sinulle yllätyksenä?

  Muistan aiemmin lukeneeni Laura Juslinin suunnittelevan hääpukusi. Kiva kun kannatat suomalaista osaamista! Onnea vielä!

 4. Maiju 6 vuotta ago

  Voi ei miten ihana video! Aivan ihanan kaunis tunnelma, ja tuo sormus! Tarpeeksi ”koruton” ja yksinkertainen, hyvin on miehesi osannut valita. Onnea vielä teille!

 5. Author
  hanna 6 vuotta ago

  Olin yhdessä mieheni kanssa suunnittelemassa sormusta, joten ei se ihan yllätyksenä tullut.

  Laura Juslin teki minulle upean puvun, häissä en sitä kuitenkaan pitänyt, se jää tulevaa käyttöä varten. Hän on taitava suunnittelija ja puku odottaa erästä tilaisuutta – tulette näkemään sen vielä.

  Kiitos Maiju, yhdessä Tinan ja Joonaksen kanssa suunnittelimme sormuksen, eli monet näpit oli pelissä. On se vaan kaunis, tulee ihalitua sitä aika usein työpäivänkin aikana. Ihanaa joulun odotusta sinulle!

 6. Ansku 6 vuotta ago

  Saako kysyä miten iso tuo yksi kivi on?

 7. Hanna 6 vuotta ago

  Kysyä toki saa, vastaukseksi riittäköön video ja sen kertoma tarina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*