Vannomatta paras

Vannomatta paras
16.1.2017 Joonas Laurila
Kategoriat: Joonas Laurila

Vannoin vuosi sitten monta asiaa, joita en tulisi tekemään Antonin ja Emilin kanssa. En sössötä, laula hassuja lauluja tai muuten vaan hölmöile sukkahousut päässä*. Joku roti sitä pitää olla. Lähtee hommat muuten ihan käsistä. Tai niin ainakin luulin.

joonas_laurila_pehmo_1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vannomatta paras.

Luulin pysyväni kovana, mutta kai se on pakko myöntää, että musta on tullut pehmo. Ja syytän tästä sinua Hanna. Aloin pehmenemään jo kun sinä ja Erik saavuitte elämääni ja Antonin ja Emilin syntymän jälkeen voin jo verrata itseäni pehmoleluun. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älkää ymmärtäkö väärin, pidän uudesta itsestäni. Ei entisessä ollut mitään vikaa, mutta elämänasenteeni on nykyään leppoisampi kuin ennen ja se vaikuttaa hyvin paljon siihen, miten näen työnteon, perhe-elämän ja juoksemisen. Kaikki on jotenkin paremmin harmoniassa, kun tekee asiat ilon kautta ja ymmärtää, että kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA joonas_laurila_pehmo_2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskon, että tämä tie tulee myös johtamaan parempaan lopputulokseen kasvatuksellisesta näkökulmasta sekä myös siihen, miten tulen näkemään elämämme sitten joskus vuosikymmenien päästä. Ja se nostaa hymyn huulille.

Kivaa viikkoa kaikille!

*Instagramissa tämäkin on ihme on jo nähty.

2 kommenttia

  1. Riikka 5 vuotta ago

    Naurahdin tuolle pehmolelulle 🙂

  2. Riina 5 vuotta ago

    Olenkin pistänyt merkille, että kuvissa et juurikaan näytä koskaan hymyilevän.
    p.s koska tulee taas treeni postauksia?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*