Uppomunia, jugurttia ja chiliä

Uppomunia, jugurttia ja chiliä
28.3.2020 Hanna
Kategoriat: Uncategorized

Neljälle
4 kananmunaa
väkiviinaetikkaa

2,5 dl turkkilaista jugurttia
50 g fetajuustoa
2 rkl Arrabbiata pestoa (esim. Pirkka)
2 rkl oliiviöljyä
kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna

Tee uppomunat ohjeen mukaan, tsekkaa livenä sunnuntaina 29.3. klo 15.00 (Instagram @hannagullichsen)

Sekoita keskenään turkkilainen jugurtti ja fetajuusto, voit painella sen lusikalla tiheän siivilän läpi ja saat seoksesta silkkisen pehmeää, jos sattumat ei haittaa, jätä tuo tekemättä.
Kuumenna pannulla oliiviöljy ja sekoita mukaan arrabbiata-pesto, heitä myös puolitetut kirsikkatomaatit mukaan. Lämmitä seos.
Kokoa annos kullekin ruokailijalle.
Maalaisleipä, jugurtti ja chiliöljy toimivat ihanasti uppomunan kanssa. Ihana aamun aloitus, testaa vaikka!


Kuva ei tee oikeutta tälle ruualle, se on melko messy. Mut hyvää se on, usko vaan.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*