uniikit kipot ja kupit

uniikit kipot ja kupit
14.8.2015 Hanna
Kategoriat: koti, yleinen

hannag
Astiakaappini on ollut koko aikuisikäni hyvin mitäänsanomaton, hiljainen ja valkoinen. Tuli mitta täyteen, aloin kaivata kattaukseltani jotain muuta kuin ainaista herkkyyttä. Lautaset pahvilaatikkoon ja laatikko kellariin.
Tahdon ihastella aamukahviani sympaattisesta mukista, katsoa croissantin muruja jotain muuta kuin valkoista pintaa vasten.
Hankin Edbladilta muutamia kulhoja, lautaset on tilattu. Palaan niihin tuonnempana, kun saapuvat.

hannag hannag

Punavuori kierrättää -ryhmä Facebookissa saattaa toisinaan yllättää, kuten Eevakin taannoin totesi.
Itse olin menossa hakemaan naapuristani puolalaisia lautasia, jotka näyttivät juuri sopivan hauskoilta ja hulluilta tähän kaipuuseeni. Tapasin Leenan ja päivittelin hänelle ongelmaani.

Kerroin että olisi kiva saada hiukan rosoa ja uniikkia tatsia mukaan kattaukseen. Leena kertoi tekevänsä lautasia, kuppeja ja jos jonkinlaista saviastiaa. Olivat parhaillaan uunissa, lupasi palata asiaan kun saisi ne uunista ulos. Viime viikolla ne sitten saapuivat, keittiöni kaunokit. Aamukahvi ei ole maistunut aikoihin näin hyvältä.

Jos sinäkin ihastuit, hiero kauppoja suoraan Leenan kanssa lkouhia@welho.com.

2 kommenttia

  1. I May Say 7 vuotta ago

    Onko Leenalla tuotannossa suuria kulhoja/vateja/tarjoiluastioita?

  2. Coralie 6 vuotta ago

    tsé c’est bien beau la pause in©rnfÃdiefce pour se rattraper mais y’a être indifférent et ignorer l’autre personne.Faut pas être totalement indifférent sinon c’est évident que la fille va se dire qu’elle s’est fait avoir

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*