Tyhjä syli -kirja on kaupoissa

Tyhjä syli -kirja on kaupoissa
8.9.2015 Hanna
Kategoriat: yleinen

hannag kaisu jouppi tyhjä sylityhjä syli kaisu jouppi hannagtyhjä syli kaisu jouppi hannag Viime viikolla lehdistö otti vastaan Kaisu Joupin Tyhjä syli -kirjan, josta kerroin teille jo aiemmin bloginkin puolella. Kohtukuoleman kokeneet naiset antoivat kasvonsa ja tarinansa Kaisulle, joka kokosi tarinat ja kuvat Lauran ja Katjan kanssa yksiin kansiin. Kiitos vielä tehotiimille, teidän ansiotanne on, että kirjasta tuli niin valtavan upea.hannag kaisu jouppi tyhjä syli

hannag kaisu jouppi tyhjä syli
Meillä on kunnia kustantaa tämä upea teos, joka toimii toivomme mukaan kohtukuoleman kokeneiden perheiden vertaistukena ja valaa uskoa huomiseen. Saimme Helsigin sympaattisimpaan Fleuriste-kahvilaan vieraaksemme suurimman osan kirjassa näkyvistä naisista, kiitos kaikille teille jotka saavuitte paikalle! Ja ennen kaikkea, kiitos kun olette valtavan rohkeita ja sitä kautta autatte muita.

Palaute kirjasta on ollut pelkästään positiivista, ensimmäisestä painoksesta on myyty viikossa jo liki puolet. Tyhjä syli -kirjan Facebook-sivu on hyvin aktiivinen, keräämme sinne kaikki asiaan liittyvät artikkelit ja uutiset.

Kirja löytyy Akateemisesta ja Suomalaisesta, sitä voi tilata myös omasta verkkokaupastamme.

tyhjä syli kaisu jouppi hannag

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*