Tuplaraskaudesta

Tuplaraskaudesta
16.4.2016 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

hannag

Raskaus on reippaasti yli puolivälissä, vointi on parempi kuin kertaakaan tänä vuonna. Siitä suuri kiitos osteopaatti Mirella Arposelle, joka tuntee raskaana olevan kehon ja kommervenkit. Suosittelen visiittiä luonaan kaikille, jotka kärvistelevät lukemattomien oireiden kanssa. Nainen teki ihmeitä, hoitopöydälleen jäi 80% vaivoistani, päivittäinen pääkipu ja närästys mukaan lukien. Heitin Renniet ja Panadolit pois, niistä tosin mitään apua koskaan ollutkaan.
Olin tavannut Mirellaa ennen kolme lääkäriä, joilla ei ollut mitään aseita vaivoihin, vastaus oli jokaiselta luokkaa sellaista se on kun odottaa kaksosia. Koita kestää. Toivottavasti ei tule helteinen kesä.

Pah, minä toivon helteistä kesää!

Olen valtavan ylpeä kehostani, johon on aina voinut luottaa. Se on vahva, siinä on varmasti puutteensa, mutten niihin keskity. Olen aina yrittänyt etsiä vahvuudet, turhaa murehtia sitä mitä ei ole, parempi rakastaa sitä mitä on. Ja siinä on niin paljon hyvää!

Kehoni on kuljettanut minut läpi maratonin, jaksanut vuosikymmenen rankkaa ravintola-alaa, se on kantanut yhden lapsen ja kantaa nyt kahta kerralla. En lakkaa ihmettelemästä. En myöskään käy valittamaan muutoksista, joita raskaus tuo mukanaan. Ei täällä päässä selvitä tästä odotuksesta ilman selluliittia ja suonikohjuja, eikä ruokavalio ole pysynyt niissä uomissa missä uskoin sen pysyvän. Mutta mitä sitten? Carpe diem perkele!

Kaipaan lenkkipolulle ihan jumalattoman paljon, mutta juokseminen ei tunnu hyvältä. Onneksi se lenkkipolku odottaa, ehtii sitä juosta sitten myöhemminkin.

Ainoa tavoite, jossa pysyn varmasti koko raskauden ajan, on olla armollinen itselleni. Olen tavoitteessani pysynyt.

hannagPitkä toppi: ABOUT / Petit St. Louis

4 kommenttia

 1. Heleää 6 vuotta ago

  Koskettava, rehellinen, hieno kirjoitus! Hyvää odotusta. 🙂

 2. Kristiina 6 vuotta ago

  Voi, ihana ja niin kaunis Hanna! Kiitos hienoista sanoista, ihan herkisttyin kyyneliin niitä lukiessani. Saattaa johtua itselläkin hyrräävistä raskaushormoneista, vielä 3 viikkoa matkaa puoliväliin. Ihanaa ja armollisia odotusaikaa meille molemmille <3

 3. Liisa M 6 vuotta ago

  Ihana kirjoitus! Juuri näin itsekin ajattelin kahden suht peräkkäisen raskauden ajan ja nyt kun lapset ovat jo isompia, juoksut kulkevat taas ja punttitreenit tuntuvat luksukselta, omalta ajalta. Olet ihana!

 4. Hanna 6 vuotta ago

  Kiitos kommenteista, ihanat! Parasta kesän odotusta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*