Lundia X Hanna G /// System laatikot

Lundia X Hanna G /// System laatikot

259,00 

Joskus asiat vain loksahtavat kohdalleen, niin myös tämän yhteistyön kanssa.

Olen ollut Lundian System -säilytyslaatikoiden suurin fani siitä asti, kun ne saapuivat markkinoille. Ensin ostin pari boksia, joihin asettelin lehtiä, kuitteja ja siistin laatikoiden avulla kaoottisen työpöydän. Sittemmin kymmenet laatikot ovat vallanneet kotimme ja säilytän niissä aivan kaiken! Keittiössä veitset, kylppärissä kosmetiikan ja lastenhuoneessa on muutama iso laatikko, jotka kätkevät sisäänsä kaikki taaperoiden lelut. Instagramin kautta voit kuikkia muita ratkaisuja, joita innovatiivisesti löydän aina kun harhailevat tavarat etsivät paikkaansa, sijoitan ne Lundia System -laatikoihin.

Laadukas, aikaa ja katsetta kestävä laatikko on paras lahja kaikkiin juhliin! Kun minulta kysytään lempiväriä, en osaa vastata. Periaatteessa se on mintunvihreä, mutta kauniimmin ne komppaavat toisiaan, kun tilassa on kaikki kolme kaunotarta.

Tilatessasi kolmen laatikon setin alla olevan linkin kautta, saat automaattisesti kaupan päälle Hanna G kokkaa -kirjan. Toimitus on maksuton yli sadan euron tilauksissa ja tarjous on voimassa vain linkin kautta tilatuissa tuotteissa.

tuotetunnus (SKU) Lundia X Hanna G Osasto:
000

Lundia Systemin laatikot sopivat täydellisesti paitsi toisiinsa, niin myös Lundia Classic -hyllyyn. Suomessa käsityönä valmistetut laatikot seisovat myös omillaan vaikkapa pikkupöytänä. Lundia Systemin on suunnitellut sisustusarkkitehti Joanna Laajisto.

System 123 on saatavilla joko harmaan, sinisen tai mintunvärisenä tai mixed-värisettinä, joka sisältää ison harmaan System laatikon, mintunvärisen keskikokoisen laatikon ja pienen sinisen laatikon.