Joonas Laurila // Juoksijan järki

Joonas Laurila // Juoksijan järki

27,90  13,90 

Juoksijan järki ei ole perinteinen juoksukirja. Se ei sisällä yhtään tsemppilausetta, juoksuohjelmaa tai kehotusta venytellä etureittä. Se on elämänmakuinen ja kyyneltenkin siivittämä tarina selviytymisestä, asennemuutoksesta ja elämänilon löytämisestä rankimman mahdollisen – syövän – kautta.

Postikuluja ei veloiteta, kirja toimitetaan suoraan kotiisi ja postikulut menevät aina meidän piikkiin.

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) Juoksijan järki Osastot: , Avainsana tuotteelle
000

En ole koskaan ollut erityisen innostunut rajuista selviytymistarinoista tai motivaatio-oppaista. Juoksijan järki ei ole sellainen, vaikka Joonas Laurilan vasemmalla jalalla ei kaiken järjen mukaan pitäisi tykitellä alle kolmen tunnin maratoneja. Kirja on suorasukainen ja epätavallinen kertomus yhden ihmiskehon ja -mielen kyvystä sopeutua – mutta ennen kaikkea vilpitön ja henkilökohtainen kuvaus juoksemisen huumaavasta riemusta. Se koukuttaa salakavalasti, aivan kuten juokseminenkin. Ja kun sen laskee käsistään, tekee mieli lähteä lenkille.

Tommy Lindgren, muusikko ja toimittaja

Juoksijan järki on paitsi tarina poikkeuksellisesta sinnikkyydestä ja elämänjanosta, myös Laurilan käsikirjoitus hyvään elämään. Sitä ei suoriteta hampaat irvessä, vaan nautiskellen ohikiitävistä hetkistä. Harva osaa yhdistää juoksijan elämän ja elämästä nauttimisen paremmin kuin Joonas. Inspiroivaa kamaa.

Arto Koskelo, toimittaja ja jedi-tason hedonisti