Hanna G X Hakola // Pinna-tuoli

Hanna G X Hakola // Pinna-tuoli

249,00 

Pinna on Pohjanmaalla valmistettu koivuinen pinnatuoli, joka on saanut mallinsa Jurvassa 70-luvulla suunnitellusta tuolista.

Pinna-tuoli on valmistettu massiivikoivusta ja sen istuinosa on koivuvaneria.

Saatavana tämän special edition värin lisäksi kolmessa värissä: mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena.

Mitat:

Korkeus 80 cm
Leveys 40 cm
Syvyys 44 cm
Istuinkorkeus: 45 cm

Ilmainen toimitus Suomeen. Toimitusaika on noin 4 viikkoa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
000

Pinnatuoleja olen ostanut aikoinaan aika monelta nettikirppikseltä, yhden istuin raskaana ollessani rikki ja kirosin sen alimpaan helvettiin, toinen tuoleista tykkäsi kiskoa ystävieni sukkahousuihin reikiä, luovuimme molemmista yksilöistä.

Olen ollut Hakolan fani siitä päivästä lähtien, kun tapasin Annaleenan ja istuin hänen kanssaan Woody-pöydän ääreen kahville. Ihastuin Hakolan inspiroivaan tarinaan ja naiseen sen takana. Olen itsekin yrittäjä. Teen töitä kotona, joten tärkeintä kodin hankinnoissa on funktionaalisuus ja kauneus, joissa Hakola on osunut nappiin. Yrittäjänä arvostan toista, haluan tukea kotimaista yritystä kaikin tavoin. Hakolan arvot ovat linjassa omieni kanssa.

Hakola tekee pinnatuoleja vanhan mallin mukaan, erona se, että nämä eivät heilu eivätkä nitise, saati riko kamujen sukkiksia. Kevyet ja tukevat, juuri oikeanlaiset!

Yksi unelmani kävi toteen, kun sain suunnitella Hakolan Pinna-tuoliin oman sävyn. Kotimme pitkän Woody-pöydän ympärillä pyörii tällä hetkellä kymmenen Pinna-tuolia, joista kaksi uusinta on maalattu nimikkosävylläni havunvihreällä. Olin aiemmin hyvin rajoittunut värien suhteen, kotini oli liki kliinisen valkoinen ja eleetön. Jotain kuitenkin tapahtui, koska nykyään rakastan värejä. Syvä vihreä rauhoittaa, komppaa kodin viherkasveja ja tekee syksystä suloisen.

Kevyttä Pinna-tuolia voi helposti nostella yhdelläkin kädellä paikasta toiseen. Ominaisuudesta on suuri hyöty, kun toisessa kädessä on taapero tai paistinpannu. Kiistatta meidän kodin monitoimisin tuoli.

Hanna G