Sisustus

Suodata

Showing all 2 results

View 24/48/All

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

2 tuotetta

 • Hanna G X Hakola // Pinna-tuoli

  Pinna on Pohjanmaalla valmistettu koivuinen pinnatuoli, joka on saanut mallinsa Jurvassa 70-luvulla suunnitellusta tuolista.

  Pinna-tuoli on valmistettu massiivikoivusta ja sen istuinosa on koivuvaneria.

  Saatavana tämän special edition värin lisäksi kolmessa värissä: mustana, valkoisena ja vaaleanpunaisena.

  Mitat:

  Korkeus 80 cm
  Leveys 40 cm
  Syvyys 44 cm
  Istuinkorkeus: 45 cm

  Ilmainen toimitus Suomeen. Toimitusaika on noin 4 viikkoa.

  249,00 
 • Lundia X Hanna G /// System laatikot

  Joskus asiat vain loksahtavat kohdalleen, niin myös tämän yhteistyön kanssa.

  Olen ollut Lundian System -säilytyslaatikoiden suurin fani siitä asti, kun ne saapuivat markkinoille. Ensin ostin pari boksia, joihin asettelin lehtiä, kuitteja ja siistin laatikoiden avulla kaoottisen työpöydän. Sittemmin kymmenet laatikot ovat vallanneet kotimme ja säilytän niissä aivan kaiken! Keittiössä veitset, kylppärissä kosmetiikan ja lastenhuoneessa on muutama iso laatikko, jotka kätkevät sisäänsä kaikki taaperoiden lelut. Instagramin kautta voit kuikkia muita ratkaisuja, joita innovatiivisesti löydän aina kun harhailevat tavarat etsivät paikkaansa, sijoitan ne Lundia System -laatikoihin.

  Laadukas, aikaa ja katsetta kestävä laatikko on paras lahja kaikkiin juhliin! Kun minulta kysytään lempiväriä, en osaa vastata. Periaatteessa se on mintunvihreä, mutta kauniimmin ne komppaavat toisiaan, kun tilassa on kaikki kolme kaunotarta.

  Tilatessasi kolmen laatikon setin alla olevan linkin kautta, saat automaattisesti kaupan päälle Hanna G kokkaa -kirjan. Toimitus on maksuton yli sadan euron tilauksissa ja tarjous on voimassa vain linkin kautta tilatuissa tuotteissa.

  259,00