Ruokakirja

Suodata

Showing all 5 results

View 24/48/All

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

5 tuotetta

  • Hanna Gullichsen // Hanna G kokkaa

    ,

    Hanna G kokkaa on enemmän kuin ruokakirja. Se on raaka, riisuttu ja rehellinen ruokatarina siitä, miten Hanna Gullichsenista kasvoi kokki.

    TILAA NYT!

    29,90 
  • Ale

    Gastronaatti II – Kuinka rakastua ruoanlaittoon

    ,

    Tämä kirja ei kerro vain mitä vaan miten: miten saat kokkaamisen osaksi arkeasi kuten hampaidenpesun.

    Hyvän ruoan tekeminen ei ole vaikeaa, kallista tai aikaa vievää – eikä keittiössä tarvitse tuntea ahdistusta, stressiä tai toivottomuutta. Gastronaatti 2:n ohjeilla pääset omien läheistesi kanssa saman pöydän ääreen, olipa se sitten aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle. Keittiössä katsotaan pidemmälle kuin yhden ruokailun päähän, ja kaikesta syödään kaikki syötäväksi kelpaava. Satu Koivisto on Maku-lehden päätoimittaja ja idearikas kotikokki. Hänen miehensä Tommi Koivisto pitää suosittua Isyyspakkaus-blogia ja on kuvannut kirjan ruoat.

    Postikuluja ei veloiteta, kirja toimitetaan suoraan kotiisi ja postikulut menevät aina meidän piikkiin.

    27,90  19,90 
  • Ale

    Natalia Tolmatsova, Alisa Wilska // Halparuokakirja

    Halparuokakirjan sisältö on silkkaa timanttia: edullista, helppoa ja nopeaa ruokaa, jonka tekemisessä onnistuu se tumpelompikin kotikokki. Ei kastikkeiden keittämistä, ei turhaa tiskiä. Ajatusta on käytetty niin vanhojen suosikkien tuomiseksi tähän päivään kuin uusien, trendikkäiden raaka-aineiden kanssa pelaamiseen. Kirjan resepteistä vajaa puolet on vegeä, noin neljäsosa kalaa ja neljäsosa lihaa.

    Halpiksen edullisuus perustuu diy-mentaliteettiin, raaka-aineiden kekseliääseen käyttöön ja hävikin välttämiseen viimeiseen asti. Kaikki reseptit ovat toki upgreidattavissa – jospa vaikka palkkapäivänä satsaisi astetta parempaan juustoon.

    24,90  14,90 
  • Jonna Vormala // Jäävuoren huippu – Salaattikirja

    ,

    Salaatissa ei tarvitse olla jäävuorisalaattia. Siihen ei tarvita edes kurkkua ja tomaattia.

    Sen sijaan salaatissa voi olla kevään ensimmäistä parsaa, pinaattia tai kesäkaalia. Punajuurta, kurpitsaa, bataattia tai avokadoa. Mikä milloinkin on parhaimmillaan. Lisäksi salaattiin voi keittää täydellisiä kananmunia, karamellisoida pähkinöitä tai paistaa vaikka pekonia.

    Jäävuoren huippu – Salaattikirja on tehty, jotta innostuisit salaateista uudella tavalla. Kirja tarjoaa salaattikeittiöösi nerokkaita vinkkejä ja simppeleitä ohjeita helposti saatavista raaka-aineista.

    Kaikki syövät salaatteja, mutta nyt on korkea aika rakastua niihin.

    24,90 
  • Loppuunmyyty

    Hanna Gullichsen & Joonas Laurila // 400g – Parhaat jauhelihareseptit

    ,

    Ainahan se on mielessä, jauheliha. Tämä kirja auttaa sinua muovilaatikoiden viidakossa ja tekee arjestasi helpompaa ja maukkaampaa. 20 parasta reseptiä Suomen suosituimmasta lihatuotteesta. Tehty tuunattavaksi, oman makusi mukaan maustettavaksi, arkesi pelastajaksi.

    ”Suomi on kone, joka käy jauhelihalla. 400g on aseistariisuva, innostava ja tarkoitukseen sopiva.”

    – Arto Koskelo, ruoka- ja viinikirjoittaja

    23,90  12,00