Tunteita ja tuoksuja 

Tunteita ja tuoksuja 
13.10.2016 Hanna
Kategoriat: yleinen

En voi uskoa, että nimesin postauksen noin. En toisaalta uskonut, että kuuntelisin joskus Spotify’n kautta tuutulaulua jossa Mirri vilustuu. Kröhm. 


Kaunis kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille, ilolla niitä lueskelimme.

Aloitetaan nyt vaikka tämmöisellä 4/5 perhekuvaspämmillä, silleen kuten aiemmin lupasin, eli ilman stressiä. iPhonella näppäilen, kuka nyt konetta jaksaa avata, akku siitä on kuitenkin loppu. Puhelimessakaan ei ole kuin se 6 prosenttia jäljellä, se riittänee. Saa nähdä miten tämä WordPress-app toimii, sikäli kun edes jotenkin, madaltuu postausten teko kovasti. (Olen niin laiska avaamaan konetta, hävettää myöntää.) 

Defaultina kasvoillani asetus No make up, pääsee helpommalla illalla kun ei tarvitse naamaa jynssätä. Ensi viikolla pääsen taas Dermalogican Marin kätösiin, ihollakin oli raskausaika, sen tuntee kun kiristää. Jospa se tästä saadaan taas hehkumaan, vahvasti uskon niin. 

Kuvan etualalla mun henkilökohtainen alttari, jossa tuoksukynttilöitä (Proloquesta, kaupungin parhaat kynttilät!) ja tuoksuja. Tästä se aamu aina alkaa ja tähän ilta päättyy, koska elämä on vähän kivempaa jos se tuoksuu hyvältä. Tutustutan teidät alttariin tarkemmin, jaksa saan siitä pari kuvaa. Se tosin vaatisi nyt kameran lataamista. Akut ja minä, ei mikään toimiva suhde. It’s complicated, I’d say. 

2 kommenttia

 1. Ulla 6 vuotta ago

  Olen tehnyt Safkaa Skideille-kirjasta jo monta ruokaa, hyvin on uponnut meidä teineille, myös 400g kirjan reseptit ahkerassa käytössä! Kiitos hyvistä ohjeista!
  Oletko kuullut lastenlaulua Kolme kissanpoikaa? Sitä hyräillään meillä vieläkin…

  • Author
   hanna 6 vuotta ago

   Kiva kuulla että kirjoista on ollut iloa! Kaunista syksyn jatkoa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*