Elämäni supernaiset

Elämäni supernaiset
3.11.2015 Hanna
Kategoriat: yleinen

IMG_3576
Elämäni supernaiset saapuivat viime perjantaina ovelleni, laskivat päähäni kukkaseppeleen ja antoivat samppanjalasin käteeni. Taksi vei kentälle, kone vei Köpikseen. Polttarit!

IMG_3595 Yksi heistä on kulkenut kanssani kolmasosan elämästäni, yksi napannut kopin ja valanut uskoa elämään silloin kun olin heikoimmillani, yksi tuntee minut paremmin kuin itse tunnen, yhden kanssa jatketaan siitä mihin edellisellä kerralla jäätiin, huolimatta siitä miten kauan välissä ehti aikaa kulua.

IMG_3615 On sidottu kukkaseppeleitä, tanssittu New Yorkissa, seikkailtu Tukholmassa, samoiltu pohjoisessa. On itketty, on etsitty suuntaa yhdessä ja erikseen. On valittu vihkisormuksia, jaettu neuvoja työelämän saralla, hajoiltu freestyle gusin tahtiin saunassa. Yksi tilaa viskiä, kaikille maistuu samppanja.
Meillä on yhteensä viisi lasta, viisi rakastettavaa miestä ja kaksi yhteistä kampaajaa. Osa nukkuu yönsä alasti, yhdellä on pyjama. Käytämme sukkahousuissa kaikkea kymmenen ja sadan denierin välissä. Kahvia vai teetä? Kahvia, kaikille.

IMG_3654

Noihin kuviin tiivistin meidän Kööpenhaminan, muistoja täydelliseltä reissulta en kadota koskaan. Ja jos kadottaisin, joku näistä naisista muistuttaisi. Ei pelota ikääntyä, ei pelota isot aallokot, kun rinnalla kulkee tämä porukka.

Moni asia on muuttunut, kipeitä hetkiä on mahtunut mukaan, naurua kuitenkin aina enemmän. Kunnioitan, rakastan ja arvostan näitä naisia ja toivon saavani pitää heidät elämässäni aina. Kiitos rakkaat, pianhan me taas nähdään. <3

9 kommenttia

 1. Stormy 5 vuotta ago

  <3

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   <3

 2. Ihailin Instassa näistä kuvista välittyvää tunnelmaa, aivan huikeaa. Ja kirjoitit niin ihanasti, että täällä porukkaan kuulumatonkin kyynelehtii..

 3. Author
  hanna 5 vuotta ago

  Näin sydämellisistä naisista ei voi muuten kirjoittaa, enkä pääse aakkosineni edes lähelle sitä, mitä mulle merkitsevät. Ystävyys on kultaa. <3

 4. Lotta 5 vuotta ago

  Ihana teksti!!! Rakkaus ja ystävyys välittyi ja veti naaman ihanaan hymyyn! Kaikkea ihanaa sulle ja teille 🙂

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos, samoin sinulle!

 5. Anja Tupala 5 vuotta ago

  Kerran täällä vain eletään, anna palaa!! Onnea, aurinkoa, valoa ja kaikkea mahdollista tulevaan! anja

 6. Laura 5 vuotta ago

  Aivan ihana kirjoitus ystävyydestä. Paljon onnea ja rakkautta. ❤

 7. Author
  hanna 5 vuotta ago

  Kiitos ihanista kommenteista Anja ja Laura, rakkautta teidänkin marraskuuhun, puss!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*