Tärkeän asian puolesta

Tärkeän asian puolesta
16.10.2018 Hanna
Kategoriat: koti, Uncategorized, yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö SINI

SINI-siivousvälineet ovat olleet osa elämääni jo ensimmäisestä kodistani lähtien. Raahasin vuonna 1997 ruman sohvan kirpparilta ja kävin ostamassa marketista ämpärin, SINI-mopin ja SINI-ikkunanpesimen. Asetuin uuteen kotiin ja pistin mopin heilumaan. Rumakin sohva näytti puhtaalla muovimatolla siedettävältä. Puhtaus on aina ollut mun mukana, kiitos siivoushullun äitini, joka tartutti saman hulluuden minuun ilmeisesti äidinmaidossa.

Tavarat saavat nykyään seilata kodissamme haluamallaan tavalla, kaaosta ei voi taaperoperheessä välttää, mutta pinnat ovat aina puhtaat.

SINI on ansainnut luottamukseni ja siksi onkin mukavaa aloittaa tämä pidempi yhteistyö kanssaan.

Ensimmäisenä tartuimme meidänkin perhettämme koskettaneeseen aiheeseen, moni teistä on lukenut Joonaksen syövästä, jonka hän sairasti aikuisuuden kynnyksellä. Sairaus jätti jäljet, mutta toi myös kovan halun auttaa. Puhutaan tänään rintasyövästä ja pienistä teoista, joilla jokainen voi olla mukana tukemassa Syöpäsäätiön tärkeää työtä.
Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen lahjoitetaan jokaisesta Roosa-tuotteesta siivu, joka käytetään syöpätutkimuksiin ja syöpäpotilaiden ja läheistensä tukemiseen.
SINI on mukana keräämässä varoja. Jos vaaleanpunainen värinä ei tunnu omalta, mukana on myös harmaan, kromin ja kuparin sävyjä, joista viimeisin päätyi rikkasetin muodossa keittiöömme. Teen ruokaa paljon, eikä lattia pysy kauaa siistinä, vetelen suurimmat roskat kokkailun lomassa rikkalapioon, jotta ne eivät kulkeudu keittiöstä jalkojen mukana muuhun kotiin.
Sama homma alakerrassa, jossa meillä on toinen sisäänkäynti kuravaatteilla kuorrutetuille lapsille. Hiekkaa on kuskattu taaperovoimin ulkoa kilokaupalla, sitä tuodaan kotiin saappaissa, housujen lahkeissa, hupussa, taskuissa, leluautojen sisällä ja hanskoissa. Kävyt, oksat ja muut pienet aarteet pääsevät nekin tasaisin väliajoin rikkalapion kyytiin ja roskakatokseen. Mikään imuri ei ime sen kokoisia roskia, joita meidän alakerran eteinen joutuu näkemään, siksi rikkasetti on ainoa tapa tuon kaaoksen hallintaan.
Harja heiluu tauotta, aina kun ei jaksa kaivaa esiin imuria. Etenkään silloin, kun skidit ovat päiväunilla ja me yritämme Joonaksen kanssa saada kodin siistittyä unien aikana.

 

Pojat heiluttavat pölymiekkoja, joilla taistelemme rintasyöpää vastaan.

Näillä miekoilla tavoittaa myös ilmanvaihtokanavat ja muut korkealla olevat pinnat, joihin ei muutoin ulottuisi. Jääkaapin ja työtason välissä oleva kahden sentin kolo pysyy puhtaana saman miekan avulla, samoin sälekaihtimet ja ikkunalaudan ja ikkunapuitteiden raot. Taivutettava pölyhuiska auttaa putsaamaan myös vitriinin ylimmät hyllyt, monitoimihuiskasta on iloa koko perheelle. Sain tällä myös piippaavan palovaroittimen hiljenemään ja sain patterin välistä (pölyjen lisäksi) pikkuauton pelastettua. Aika paljon muutaman euron pölyhuiskalta!

Olen ulkoistanut viikkosiivouksen, (en näille kahdelle nuorelle herralle vielä kuitenkaan) ja siivoojamme siivoaa hänkin SINI-tuotteilla. Muuton myötä muuttui lautalattia parketiksi, alakerrassa laminaatiksi, kaikille pinnoille on omat aseensa. Palaan niihin myöhemmin!

Jos itse olisin hankkimassa kotoa muuttavalle nuorelle aikuiselle lahjaa, ostaisin SINI-siivousvälineitä, vaihtopäät ja -varret pitävät huolen, että lahja seuraa saajaansa vuosien ajan.

 

Instagramissa alkaa kuvasarja Hanna G loves SINI, jonne kerään vinkkejä keittiön ja muun kodin siistinä pitämiseen.
Kaikki SINI Roosa nauha -tuotteet löydät tästä linkistä. Ollaan mukana jeesimässä!

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*