Syypää mun hymyyn (+etu lukijoille)

Syypää mun hymyyn (+etu lukijoille)
14.3.2016 Hanna
Kategoriat: kauneus, yleinen

Yhteistyössä Smile Design
IMG_4369Kirjoittelin teille marraskuussa oikomishoidostani, nyt ollaan jo loppusuoralla. Aika on mennyt kuin siivillä, viitisen viikkoa jäljellä ja hammasrivistöni on suora.
Lupasin listata omien kokemusteni perusteella plussat ja miinukset.

Plussat
+ suhteellisen näkymätön hoitomuoto, ei kiinteitä kojeita
+ mahdollisuus ottaa kiskot pois tärkeiden palaverien ja puheiden ajaksi
+ kahden viikon välein vaihdettavat kiskot, hoidon eteneminen on konkreettista ja on ilo heittää vanhat kiskot roskikseen
+ napostelu loppuu täysin, jokaista suupalaa varten tulee poistaa kiskot ja pestä hampaat, eli jos napostelu on ongelmasi, tässä ratkaisu!

Miinukset
– hammasharjan kuljettaminen jokaisessa laukussa, hampaiden pesu monta kertaa päivässä
– hoidon alun epämukavuus, joka on varmasti jokaisten hammasrautojen ongelma
– kallis hinta, jonka tosin voi maksaa erissä jokaisen käynnin yhteydessä
– raskausaika ei liene paras mahdollinen ajoitus hoidolle, mutta se ei estä hoitoa

IMG_8304Alahampaat olivat löytäneet ihan uudet paikat itselleen, kaukana siististä hammasrivistä. Puhdistaminen on hankalampaa, vaikka olen ahkera lankaaja ja pesijä, on ilo alkaa hoitaa tasaista hammasriviä tuon sikinsokinsekalaisen sijaan. IMG_8310
Näistä yllä olevista kuvista näkee hyvin sen, miten vinksallaan hampaani olivat, vaikka kamun mielestä mulla oli ihan suorat hampaat.

Screenshot 2016-03-14 07.56.17Kuva Jonas Lundqvist / Gloria

Taannoisessa Glorian jutussa paistattelin meikittä, hampaaton hymy on minulle liki mahdottomuus. Kuvassa näkyy myös hampaisiin laitettavat kiinnikkeet, jotka ovat valkoiset, mutta silti tarkkaan tiiratessa ne saattaa nähdä. Huomaatko? Lue Glorian juttu tästä.

Alhaalla eniten vinossa oleva hammas painoi ylähammasta virheasentoon, nyt kun molemmat alkavat olla kohdillaan, on purentakin paremmilla kantimilla. Vielä muutama viikko ja maalissa ollaan, vaikka hoito sujuikin ongelmitta, ei kiskoja jää ikävä. Sitten on vielä edessä hampaiden kiinnittäminen niille sijoilleen, etteivät taas lähde seilaamaan vanhoille paikoilleen. Palaan aiheeseen vielä kerran, kun hoito on saatu päätökseen. Oletko harkinnut hampaiden oikomista? Tämä voisi olla sinulle:

Etu lukijoilleni: jos päädytte Smile Designiin Kaj Karlssonin luo Invisalign-hoitoon, saat hoidon päätyttyä hampaiden valkaisun veloituksetta.
Mainitse varauksesi yhteydessä, että olet saanut edun blogistani.

 Smile Design
Ratapihantie 11
Ajanvaraus 09 – 877 0040

 

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*