support your local

support your local
18.5.2015 Hanna
Kategoriat: matkailu, yleinen

IMG_7969IMG_7963 IMG_7964 IMG_7965 IMG_7966

Hyppäsimme lauantaina Volkkarin rattiin ja ajoimme Lahteen Heidin ja Tonin vieraiksi, he järkkäsivät Petit St Louise putiikkinsa takapihalla Backyard Sale -tapahtuman jonne saimme kutsun, myimme omia vaatteitamme, tapasimme lahtelaisia huipputyyppejä jotka tulivat juttusille (terkut kaikille!) ja söimme Tonin paistamia, Akun kokoamia burgereita.
Paikallislehti kävi tekemässä tapahtumasta jutun ja valloittava Nina Nuija ja Tosimuija -blogista jututti meitä pitkän tovin. Harmi kun ei ehditty nauttia sitä skumppaa yhdessä, ensi kerralla Nina!

IMG_7974
Lahtelaisten vieraanvaraisuus oli omaa luokkaansa, saimme kassikaupalla muistoja mukaamme. Instagramista (@hannagullichsen & @joonaslaurila) voitte bongata mieheni uuden lempparipaidan, joita saa muuten niitäkin sieltä samaisesta putiikista. Byredon tuoksut rantautuivat Suomessa ensimmäisenä tuonne samaan liikkeeseen, Heidi osasi tuoda minulle sovituskoppiin juuri ne (miesten) paidat ja housut joihin ihastuin samoin tein. Ostin myös Jensenit syksyä odottamaan. Ja Byredon kynttilän. Ja sormuksen.

Jos Lahti ei ole matkan varrella, on heillä ratkaisu tähänkin pulmaan: kauppa-auto kaartaa Helsinkiin ja toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle. Tätä minä kutsun omistautuneeksi yrittäjyydeksi. Ja huomasin jälleen, että tämä on laji jota tehdään sydämellä.

IMG_7973Illastimme Roux’issa, en yllättynyt lainkaan siitä että tarjoilijamme oli paikan omistaja.
Oli ihana päivä, kiitos Lahti. Me tullaan pian uudestaan!

7 kommenttia

 1. I May Say 7 vuotta ago

  Noi tyypit ovat uranuurtajia; olleet niin kauan kuin minä muistan St Louisin ja sen jo lopetun farkkuliikkeen. Niin stylejä ja jotenkin freesejä aina. Niillä on homma hallussa.

  T ex-lahtelainen (tai niinku Lahest alkujaan)

 2. Kati 7 vuotta ago

  Moikka,
  Oli kyllä huikeen kiva tapahtuma! Hauskaa, että täälläkin jotain joskus tapahtuu. Niin tuo St. Lous farkkuliike on aikansa klasskko täällä Lahessa:) Kaikkihan sen muistavat ja kaikki ovat siellä käyneet!

  Tavattiin mekin pikaisesti ja laitoin sulle s-postia siitä jauhelihasta:))

  • hanna 7 vuotta ago

   Staileja ja freesejä, naulan kantaan! Ihana pariskunta ja upea pikku putiikki, hatunnosto heille.

 3. LauraK 7 vuotta ago

  Vitsit, oli ihan mieletön päivä! Tajusin vasta myöhemmin, etten tajunnut edes esittäytyä! Mutta moikka siis uudemman kerran, oon Laura 🙂 Oli kiva jutella ja laamapaita sekä huivi jo ahkerassa käytössä 😉 Onneksi hyvät tyypit lämmitti, sen saamarin kylmän aamun jälkeen!

  • hanna 7 vuotta ago

   Oli hauska tavata, kiva että paita ja huivi löysi uuden ihanan kodin. Kaunista kesää, törmäillään taas!

 4. hanna 7 vuotta ago

  Meilailen takaisin jauheliha-asiasta vielä tämän viikon aikana. Iloa kesän odotukseen!

Pingbacks

 1. […] eilen heti Lahdesta (joka oli muuten tosi mahtava kokemus) tultuani fillaroimaan ja kun saavuin takaisin kotiin Hanna onnistui tsemppaamaan minut vielä […]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*