Stockan joulu

Stockan joulu
27.11.2017 Hanna
Kategoriat: yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Stockmann
Hanna_stocka_1Kävimme perheen kanssa sunnuntaina fiilistelemässä Stockmannin legendaarista jouluikkunaa.

Hanna_stocka_9Rakastan kuumailmapalloja, vaikken koskaan ole moisen kyytiin uskaltautunutkaan, nyt pääsin melko lähelle. Ikkuna kutsui meidät sisään taloon, seikkailupolulle mars!

Hanna_stocka_2Hanna_stocka_4Joonas ja esikoinen juoksivat lumihiutaleiden perässä, pienet pojat seurasivat menoa rattaista käsin, ensikosketus Joulupukkiinkin on nyt saatu! Joulupukki toivoi joululahjaksi torttuja, ihan on asian ytimessä pukki. Seikkailupolulla etsitään pienten jalanjälkien perässä lumihiutaleita, jotka aukeavat puhelimessa ja herättävät satupolun henkiin.
Rakkaat muistot mummolan jouluista ovat eräänlaisia seikkalupolkuja nekin, joululahjoja säilytettiin kellarikerroksen kaapissa, jossa saatoin käydä kuikkimassa toisinaan ennen aattoa. Samassa kellarissa säilytetty keittiötölkki on tätä nykyä keittiössäni kukkamaljakkona, muistuttaa rakkaista isovanhemmista päivittäin.

Hanna_stocka_5Meillä ei ole vielä leivottu, mutta aloitamme viikonloppuna pipareista ja joulutortuista. Tähän asti olemme herkutelleet naapurista kantautuneista tuoksuista. Ja suklaakonvehdeista.

_DSC2228

Hanna_stocka_3Lastenvaateosasto jaksaa aina ihastuttaa, paljon uusia brändejä ja ilahduttava määrä henkilökuntaa. Arvostan aina sitä, kun voin kysyä neuvoa asiansa osaavalta ja henkilökunnalta – siksikin Stockmann on ollut mulle rakas paikka jo kohta 20 vuoden ajan. En nauti haahuilusta ja etsimisestä lainkaan, teen täsmäiskuja ja hoidan kaikki ostokset vauhdilla.

Hanna_stocka_6Hanna_stocka_7Kosmetiikkaosasto on kaunistunut kohisten, iso kiitos siitä! Kun muu perhe kiitää lumihiutaleiden perässä, saa itse ostettua pientä luksusta ihan itselle. Armanin tuoksut ovat puhdasta kultaa.

Enlight1104 Enlight1105 Teimmekö muita jouluostoksia? Joo, ostimme mistelinoksan, jonka ripustimme keittiön ja olkkarin väliin. Pakko sanoa, että ehkä nerokkain hankinta ikinä! Ollaan pussailtu huulet rohtuneiksi sittemmin.

Parin viikon sisällä teemme lahjahankinnat perheen pienimmille, mutta onneksi Joonas tuntee minutkin sen verran hyvin, että tietää mun rakastavan lahjoja, vaikka väitänkin etten tarvitse mitään. En ehkä tarvitse, mutta HALUAN JOULULAHJOJA!

Kaunista joulunalusaikaa teille!

2 kommenttia

 1. Oona 5 vuotta ago

  Ihana et joulu tulee! Ihana tunnelma kuvissa ja oot tosi söpö toi pipo päässä! Kiitos ihanasta ja kivasta blogista 🙂

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos, tunnelmallista joulun odotusta sulle!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*