Spinach shrub cocktail

Spinach shrub cocktail
19.4.2016 Hanna
Kategoriat: kirjat, yleinen

Jäävuoren_huippu_2Lupasin Instagramin puolella jakaa Jonnan salaattikirjan julkkareissa tarjotun, kirjailijan itse kehittämän pinaattishrubin ohjeen, tässä se nyt tulee! Kevään vehrein ja yllättävin drinkki, suosittelen testaamaan! Lisää upeita julkkarikuvia löydät kirjan Facebook-sivulta, lataan suosikkini myös tänne blogin puolelle loppuviikosta.

Jäävuoren_huippu_45SPINACH SHRUB COCKTAIL
2 cl pinaattishrubia
1,5 cl limemehua
4 cl giniä
10 cl soodavettä
jäitä
koristeluun tuoretta pinaattia & limeä

Sekoita keskenään shrubliemi, limemehu ja gini.
Täytä lasi jäillä. Kaada päälle soodavesi.
Pyöräytä juoma varovasti ympäri lusikalla.
Koristele pinaatilla ja limellä.

Pinaattishrub:
3 kourallista pinaattia (50 g)
2,5 dl sokeria
1,25 dl Rajamäen valkoviinietikkaa

Huuhtele ja kuivaa pinaatit ja laita ne puhtaaseen litran lasipurkkiin tms. kannelliseen astiaan.
Lisää pinaattien joukkoon sokeri. Kauhaa, lusikkaa tms. apuna käyttäen runno pinaatit ja sokerit sekaisin. Musertamalla on tarkoitus saada pinaatin rakenne rikki.
Sulje purkki ja jätä huoneenlämpöön 24 tunniksi. Sekoita kertaalleen puolivälissä.
Lisää viinietikka, sekoita huolella ja siirrä astia jääkaappiin 24-48 tunniksi.
Siivilöi huolellisesti ja säilytä shrublientä jääkaapissa. Shrub säilyy viikkoja.

Jäävuoren_huippu_43 Jäävuoren_huippu_39

Jäävuoren huippu – Salaattikirjoja postitetaan tällä viikolla joka päivä, pääset tilaamaan oman kappaleesi täältä.

Kuvat Dorit Salutskij

Comment (1)

  1. Anna 3 vuotta ago

    Voiko tuota giniä korvata millään alkoholittomalla juomalla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*