all in

all in
25.2.2015 Hanna
Kategoriat: urheilu, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_3270 IMG_3271Romanttisella iltapäiväsoutelulla kävimme. Ei ole mökkirannassa ollut moista hoppua koskaan, ei.
10Campista jäljellä vielä reilut kolme viikkoa, tässä vaiheessa ei ollut vielä kovinkaan hauskaa, nyt alkaa jo hirvittää 10Campin häämöttävä loppu. Soudin avomiehen kanssa koska missasin yhdet tenkämpin treenit ja halusin kuroa muut kiinni.

One for all and all for one! All in! One for the team!

Kuuden viikon säännöllinen treeni tekee kummia, huomaan. Takareisissä tuntuu muutakin kuin talvinen viima, siellä on nimittäin lisää lihasta. Stressiä ei synny, kun ylipaineventtiili toimii. Voihan liikunta kuinka sua rakastankaan!
Eevakin rakastaa, käykääpä lukemassa. Ehkä treenataan pian samalla salilla?

Kaikki treenikamat adidas by Stella McCartney

2 kommenttia

  1. Saara 7 vuotta ago

    Hei kerrotko miksi käytät polvisukkia treenatessa? Kompressiosukat? Vaikutukset? Kiitos 🙂

    • hanna 7 vuotta ago

      Moikka Saara, tykkään pitkistä sukista – tämä soututreeni oli sen verran hikinen, että päätin vetää shortseilla ja pitkillä sukilla. Onhan ne kivannäköisetkin. Jalassa olevat sukat taitaa olla adidaksen miestenmallistosta. 😉 Pitkillä lenkeillä käytän aina kompressiosukkia, tosi paljon kivempi fiilis kirmailla menemään, omat sääret ainakin tykkää. Suosittelen testaamaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*