Sormiruokailun ABC 

Sormiruokailun ABC 
28.3.2017 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Niin siis mikä tää oli?”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”Tuorekurkku. Älä kajoa siihen, ei maistu millekään. Pelkkää vettä. Ne ei jaksa antaa meille muuta sormiruokaa, sotku on kuulemma niin eeppinen, siksi syöttävät meitä itse ja sit antavat näitä viihdykkeeksi. Älä koske siihen, sano mun isoveljenä sanoneen, ei ole mistään kotoisin se.”

”Mut se näyttää kivalta, vihree ja kaikkee. Maistan.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA”WHAAAAAAT ARE YOU KIDDING ME?!”

”Sanoin sulle, kuuntelisit joskus.”

9 kommenttia

 1. SuviPee 5 vuotta ago

  Hahahaaa,ihan huikee!Kiitos mahtavista nauruista ja väsyneen maman piristämisestä!Sulla on aivan ihana blogi ja ihana asenne elämään!

 2. kati 5 vuotta ago

  Aivan huippu!!! Mitkä ilmeet. Muistan meillä aikoinaan niitä puistatuksia ja irvistyksiä kun oli uusia jännittäviä makuja ja koostumuksia.

 3. Hanna 5 vuotta ago

  Ihan loistava! On varmasti huikeaa saada seurata veljesten yhteistä kasvua. Kaveri on aina lähellä ❤

 4. Larppis 5 vuotta ago

  Kuulostaa tutulta! 😀 meidän pojan mielestä kurkku on niin äklö että sitäkin lähinnä mehustetaan nyrkissä… mutta sen putsaamiseen pöydästä ei tarvita skrapaa! 😀

 5. Katariina 5 vuotta ago

  😀
  Ihanat. 🙂

 6. Eija 5 vuotta ago

  Voi Pojat mikä mainioista mainioin tilanne!!! 😀 Näin se maailma pyörii, tällä kurkunpätkällä eletään kaikki pitkään :))) Kiitos Pojat <3

 7. Anu 5 vuotta ago

  Ihanat pienet miehet❤ ja mahtavia postauksia! Näitä on ilo lukea, vaikka oman lapsen vauva-ajasta on jo pieni ikuisuus. Mä muistan noina aikoina ihmetelleeni (ja pidätelleeni naurua), miten jokin uusi maku saattoi aiheuttaa pienelle kylmät väreet, jotka tärisyttivät isosti ihan koko kroppaa! Ja se ilmeiden kirjo! Ihanaa kevättä!

 8. Reetta 5 vuotta ago

  Niin ihania poikia!!! Tässä vaan vauvakuume vahvistuu 🙂

 9. Jenni 5 vuotta ago

  Ihan loistava 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*