skidit julkkarit osa 2

skidit julkkarit osa 2
18.8.2015 Hanna
Kategoriat: yleinen

_04A3878-2

Hippa!

_MG_1036-2 Duni tarjosi käyttöömme kertiskippoja ja lautasliinoja, biohajoavat Pebble Bagasse -sarjan kipot eivät päässeet kuviin – pääsivät sen sijaan paljon parempaan käyttöön: muutama pieni vieras otti niihin mukaansa kourallisen herneitä ja xylitol-purkan. Oma lempparini on tämä pieni aaltomaljaa muistuttava kuppi josta tarjottiin mustikkarahkaa a la äiti.
Mustikat poimi avomiehen äiti, eli tiimityötä tämäkin. Kiitos Irmeli!

hanna gullichsen safkaa skideille Tämän kauniin velhon äiti on Aniko, jonka Yks olut -olutkirja sai minut yhdeksi pitkäksi illaksi sohvan uumeniin. Kirjasta lisää myöhemmin!

_04A3799-2 _04A3604-2_04A3787-2 Velhohatussa Mellakka Helsingin Anu, joka piti näpeissään tuon hatun lisäksi median kutsumisen kyseiseen tilaisuuteen. Yhteistyö Mellakan kanssa on jatkunut pitkään, aikaisemmin hääräsimme monen monta tilaisuutta ja tapahtumaa kasaan ihanan Stellan kanssa, terkkuja!
Silmälaseissa rakas ystäväni Anna, jolta kysyn aina uuden kirjaidean tullessa yhden kysymyksen: ostaisitko? Jos hän vastaa myöntävästi, homma laitetaan käyntiin, huonot ideat hän nappaa samoin tein alas. Viisas ja kaunis.

_04A3314-2
Heli saapui tyylilleen uskollisena upeana juhlaan, kustantaja ja kirjailija hänkin. _04A3927-2_04A3288-2Kaisu, sinua kiitän kirjan kuvista ja maailman hauskimmista viestiketjuista. Teet työni värikkääksi, mustalla huumorillasi. Olet ihana!

Kuvat Dorit Salutskij

3 kommenttia

  1. Stella 7 vuotta ago

    Oooh, ihania kuvia! Voi kunpa olisin päässyt paikalle, mutta seuraavissa kemuissa nähdään onneksi jo pian. xxx

  2. Hanna 7 vuotta ago

    Tosi kivaa jos pääset! Torstaihin!

  3. Jo 7 vuotta ago

    Mistä nuo kivat photo booth materiaalit on ostettu?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*