skidit julkkarit osa 1

skidit julkkarit osa 1
17.8.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

hanna gullichsen safkaa skideille
Juhlimme viime torstaina Safkaa skideille – Lapsuuden rakkaimmat reseptit -kirjan julkkareita, ja mitkä juhlat ne olivatkaan!

hanna gullichsen safkaa skideille Puhetta en ehtinyt valmistella oikeastaan lainkaan, pelkäsin että siinä on tunteet pinnassa kun puhun isoäidistäni ja kiitän äitiäni ja poikaani. Puhe olikin sitten minuutin verran itkua, onneksi äiti sai suunsa auki ja sanoi muutaman liikuttavan lauseen. Kiitos äiti!
Lapsia saapui paikalle liki 30, pizzapaloja päätyi parempiin suihin 166 kappaletta, mehulinko lauloi Taran hyppysissä 10 sitruunaa, 12 pussia pinaattia, laatikollisen luomuomppuja, 15 kesäkurpitsaa ja 6 ananasta. Äiti leipoi kuusi kakkua, itse ostin kakuksi poikani suosikin, eli kiekon vuohenjuustoa, se on tuossa ensimmäisessä kuvassa. Kolme kiloa herneitä katosi alta aikayksikön, samoin kuin porkkanatikut.

hanna gullichsen safkaa skideille Katsokaa miten söpöjä minipieniä tyyppejä! Kasvomaalaukseen oli tunkua, onginta veti sekin puoleensa. Ahti soi antejaan, pienet kalastajat kiskoivat ongella desin mittoja, pikkuisia vispilöitä ja kaulimia. Jospa pikkukokit pääsevät kokkailemaan omiin keittiöihinsä, samaan paikkaan minne toivon kirjankin päätyvän. Lieden ääreen, muistoja luomaan.
Alla ystäväni Laura, tapasimme taannoin duunissa, ravintolasalissa ja totesimme olevamme hyvä tiimi. Vanhempi poikansa on kummipoikani, hän on poikani kummitäti. Hän on yksi niistä loppuelämän kumppaneista, tiedättehän.

hanna gullichsen safkaa skideille
Kummiudesta puheenollen, tässä kirjakummimme Ville ja tyttärensä Veera.
hanna gullichsen safkaa skideille hanna gullichsen safkaa skideille Kaimani Hannan pienet ”Muikut” ovat jo melkoisia somejulkkuja, vihdoin pääsin itsekin heihin tutustumaan. Mahtavat tyypit, halauksia sinne! Prinsessakeittiön Veera testasi viiksien sopivuutta – sanoisin että ei paha!

hanna gullichsen safkaa skideille hanna gullichsen safkaa skideille hanna gullichsen safkaa skideille hanna gullichsen safkaa skideille Lisää kuvia tulossa vielä toisen blogipostauksen myötä, jos tahdot nähdä kaikki kuvat, tule mukaan kustantamomme No Tofu Publishingin Facebook-sivulle, siellä on kemujen koko kuvasaldo.
Tägää perheesi ruokahetket Instagramissa #safkaaskideille ja löydän sinut sieltä.

Kuvat Dorit Salutskij

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*