satokauden parhaat savoyssa

satokauden parhaat savoyssa
25.8.2015 Hanna
Kategoriat: ravintolat, ruoka, yleinen

hanna gullichsen savoy ravintola Tapasimme eilen ruotsalaisia kollegoitamme ja olimme varanneet pöydän Savoysta. Kesää oli sääennustuksen mukaan vielä gramma jäljellä, päätimme nauttia jokaisesta auringonsäteestä ja sen teimme.

hanna gullichsen savoy ravintolaValkoiset housut, joskus vannoin ettei ikinä. Vannomatta paras, olen aivan hullaantunut pöksyihin. Kiitokset inspiraatiosta Lahti, Heidi ja Petit Saint Louise. Julkkareissa Heidillä oli samaiset housut ja tein tilauksen, kauppa-autonsa kaartoi eilen kotiovelleni ja sain haluamani. hanna gullichsen savoy ravintola hanna gullichsen savoy ravintola hanna gullichsen savoy ravintola Savoy pitää pintansa Helsingin muuttuvalla ravintolakentällä. Kokonaisuutena vierailu oli jälleen napakymppi, pääruoka jäi edeltäjäänsä heikommaksi, mutta juustoilla oli sekin hyvitetty. Puolikas viinipaketti, täysi nautinto.
hanna gullichsen savoy ravintola Loistava tämä basilikalisuke, totesin. Ei ollut basilikaa, oli suolaheinää, kynteliä. Hassu pieni pyöreä porkkana ei ollutkaan porkkana, vaan oranssi retiisi. Viljelijällä on varmasti hauskaa siellä jossain, toimittaa kuulemma myös violetteja porkkanoita.
Savoy-bingo ei mennyt allekirjoittaneella ihan putkeen, mutta väliäkö hällä. Hyvää oli. hanna gullichsen savoy ravintola Heinäkuussa karkuteillä käyneet mehiläiset olivat pistäneet parastaan, miten mahtavalta hunajansa maistuikaan. Vaihdan aina makean jälkiruoan juustoihin, voisin elää juustoilla.

hanna gullichsen savoy ravintolahanna gullichsen savoy ravintolaKiitos Savoy, seuraava kerta kun lumi on maassa.

4 kommenttia

 1. Heljä 7 vuotta ago

  Lämpimät onnittelut uuden kirjan johdosta! Toivon menestystä kirjalle ja sinulle.

  Olen ihaillut aurinkolaseja, jotka vilahtelevat tämänkin postauksen kuvissa. Kenen suunnittelemat ja mikä malli mahtaa olla kyseessä?

 2. Author
  hanna 7 vuotta ago

  Kaunis kiitos!

  Aurinkolasit ovat Celinen mallistoa, sangasta löytyy nimen sijaan kryptinen merkintä CL41068/S

 3. Mä olen aina ollut sitä mieltä että sulla Hanna on hieno aura! 🙂
  Kauniita kuvia, Savoy on kyllä niin ihana paikka, vuoden ympäri. Hei ja kiitos muuten kirjasta, nyt ei muuta kuin testaamaan. Tähän palaan vielä blogin puolella!
  Aurinkoista viikonloppua,
  kram Veera

 4. Author
  hanna 7 vuotta ago

  Kiitos ihana Veera, kiva että kirjat löysivät perille.

  Halauksia, toivon mukaan nähdään pian!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*