Salaattia, salaattia!

Salaattia, salaattia!
10.4.2016 Hanna
Kategoriat: essu hihassa, ruoka, yleinen

Kiitos kaikille teille, jotka olette jo Jäävuoren huippu – Salaattikirjan tilanneet, postitamme kaikki sunnuntai-iltaan mennessä tilatut kirjat heti maanantaina aamulla.

Videolla Jonna kokkaa balsamico-herkkusienisalaattia – ohjeen saatte tässä, olkaapa hyvät.

 

BALSAMICO-HERKKUSIENISALAATTI

400 g tuoreita herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
2 salottisipulia
2 rkl tummaa balsamietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 tl kuivattua timjamia tai tuoreita timjaminoksia
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
100 g fetaa
50 g rucolaa
1/2 – 1 ruukullista salaattia
2 rkl oliiviöljyä

1 Puhdista ja puolita sienet. lohko isoimmat neljään osaan.
2 Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipulit.
3 Sekoita kulhossa hienonnetut sipulit, balsamietikka, 2 rkl öljyä, hunaja, timjami, suola ja pippuri. lisää joukkoon sienet.
4 levitä sieniseos leivinpaperilla päällys- tetylle uunipellille. Murustele päälle feta.
5 Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
6 Sienien paistuessa revi rucola ja salaatti pienemmäksi. Pyöräytä ne kulhossa oliiviöljyn ja suola- ja pippuriripauksen kanssa ja jaa lautasille. Nostele lämmin sienipaistos salaatin päälle ja tarjoa heti.

Kirjan voit tilata verkkokaupastamme linkin kautta.

Mukavaa sunnuntaita!

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*