Salaattia, salaattia!

Salaattia, salaattia!
10.4.2016 Hanna
Kategoriat: essu hihassa, ruoka, yleinen

Kiitos kaikille teille, jotka olette jo Jäävuoren huippu – Salaattikirjan tilanneet, postitamme kaikki sunnuntai-iltaan mennessä tilatut kirjat heti maanantaina aamulla.

Videolla Jonna kokkaa balsamico-herkkusienisalaattia – ohjeen saatte tässä, olkaapa hyvät.

 

BALSAMICO-HERKKUSIENISALAATTI

400 g tuoreita herkkusieniä
2 valkosipulinkynttä
2 salottisipulia
2 rkl tummaa balsamietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 tl kuivattua timjamia tai tuoreita timjaminoksia
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
100 g fetaa
50 g rucolaa
1/2 – 1 ruukullista salaattia
2 rkl oliiviöljyä

1 Puhdista ja puolita sienet. lohko isoimmat neljään osaan.
2 Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipulit.
3 Sekoita kulhossa hienonnetut sipulit, balsamietikka, 2 rkl öljyä, hunaja, timjami, suola ja pippuri. lisää joukkoon sienet.
4 levitä sieniseos leivinpaperilla päällys- tetylle uunipellille. Murustele päälle feta.
5 Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
6 Sienien paistuessa revi rucola ja salaatti pienemmäksi. Pyöräytä ne kulhossa oliiviöljyn ja suola- ja pippuriripauksen kanssa ja jaa lautasille. Nostele lämmin sienipaistos salaatin päälle ja tarjoa heti.

Kirjan voit tilata verkkokaupastamme linkin kautta.

Mukavaa sunnuntaita!

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*