RMS Beauty – minimalistin meikkiarsenaali

RMS Beauty – minimalistin meikkiarsenaali
16.3.2016 Hanna
Kategoriat: kauneus

rms hannag Meikkaan muutaman kerran viikossa, olen melko laiska ja saamaton kun meikkisuteihin tulee. Pyrin hoitamaan ihoani siten, että se kestää päivänvalon ilman pakkelia.
Jos kalenteriin on merkattu kuvauksia, soitan poikkeuksetta Marielalle ja kotitoimistopäivinä menen melkeinpä primerin voimin. Viime aikoina olen kuitenkin innostunut purnukoista, joiden avulla taiteilen oman meikkini noin viidessä minuutissa. Ehtii hänkin, jolla on nopeat liikkeet kuten allekirjoittaneella.
Vuosi sitten löysin tämän merkin, sittemmin tuo yhden purnukan rakkaus on kasvanut jo aikamoiseksi armeijaksi. Olo on kuin esikoululaisella taiteilijalla, käytän meikkivoiteen levittämiseen merkin omaa sutia, muuten töpöttelen kaikki tuotteet sormien avulla.
Lopputulos on aina luonnollinen, en tykkää mattapintaisesta jäljestä omalla ihollani, iän mukanaan tuomat juonteet ja pienet värierot saa hyvin taputeltua piiloon un cover up’in avulla. Master Mixer pääsee poskipäille, ja Sofinah’n Annika opetti minulle myös tuon voidemaisen poskipunan paikan.
Puuteri on mukana kun kuvaamme videoita, tuolloin kuulto kääntyy helposti kiillon puolelle, silkkisen ja hienojakoisen puuterin avulla kiilto on helppo pitää kurissa.

Huulivoide on turvallinen toveri, minä kun tuppaan syömään ne pikaisesti huulilta pois – luonnonkosmetiikan kanssa ei liene niin justiinsa! Johan sitä Bobbi Brownia tuli pisteltyä muutama vuosi.

rms hannag rms hannag rms hannag Tällä töpötellään sekunneissa semmoiset terveen näköiset posket.

rms hannag rms hannag Vaniljainen huulirasva, voisitkos olla yhtään ihanampi?

Kaikki RMS Beauty-tuotteet Sofinah
Uudenmaankatu 17

Osa tuotteista saatu.

 

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*