reksiviittaa

reksiviittaa
13.2.2015 Hanna
Kategoriat: what's cooking

IMG_2503IMG_2504Erään kamuni äiti käyttää rekvisiitasta sanaa reksiviitta. Rakastan, otin käyttöön!

Kolme päivää kuvauksiin, jännittää yhtä paljon kuin ekaluokkalaista jouluaaton aamuna. Ensimmäisenä linssin alla 400 g. Olen kuulkaa paistanut niin paljon jauhelihaa, että näin niistä viime yönä unta. Unessa oli sinisiä lihapullia, joita kuvaajamme Kaisu halusi ehdottomasti kuvata koko armaisen kuvauspäivän. Emme päässeet niistä pullista pidemmälle. Todellisuus on (toivon mukaan) toinen, kun maanantaina astumme kuvauslokaatioomme ja pistämme hösseliksi.

Auto on kattoon asti täynnä kuvausrekvisiittaa, uskotteko jos kerron kuvauksissa tarvittavan kolme kiloa suolaa, kirvestä ja kipsijauhetta? Kummallinen on ruokamaailma kulissien takana.
Tänään kävimme Kierrätyskeskuksessa hakemassa vanhoja lautoja, illalla maalaillaan. Huomenna viedään laudat pihalle ja potkitaan niihin vähän palloa. Joku haluaa valmiiksi kulutettuja farkkuja, itse maksaisin kuluneista laudoista.
Tähän väliin etsintäkuulutus: käsintehtyjä mustia, harmaita tai tummanpuhuvia lautasia Etelä-Helsingissä. Noudan ja maksan, huutakaa hep jos moisia löytyy nurkistanne/putiikeistanne!

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*