Ravintolassa kuin kotonaan, kotona kuin ravintolassa

Ravintolassa kuin kotonaan, kotona kuin ravintolassa
7.4.2016 Hanna
Kategoriat: ravintolat, ruoka

Yhteistyössä Foodora
hannag foodora el rey hannag foodora el rey

Otan nykyään todella harvoin kameraa mukaan ravintolaan, kännykällä räpsäisty kuva riittää usein kertomaan sosiaalisen median kanavissani sen, että syömässä on taas oltu ja nälkä on hätistelty pois hetkeksi.

 Kirjoittelin jo aiemmin siitä, että käytän Foodoran palveluja usein, alkuvuonna tilauksia oli kertynyt minun ja Joonaksen tileille melkein 30. Heavy usereita taidamme olla.

Vein mun rakkaat pojat dinnerille Vuorimiehenkadun El Rey -raflaan, josta olen kuullut kovasti kehuja. Drinkkilista jäi testamaatta, palaamme siihen syksymällä. Ruokalistan söimme läpi, jos jossakin olemme huonoja, niin päättämään annoksien välillä. Siksi valitsemme usein jokaista lajia. Eipä tarvitse pettyä.

Foodoracle -videosarja on edennyt jo Helsinkiin ja kyseiseen El Rey’hin asti, alla olevalla videolla vilahtaa muuten eräs rakas ystäväni, kädessään syntisen hyvä drinkki. Tässäkin videossa kiteytyy hienosti ravintoloitsijoiden intohimo tekemiseensä, kelatkaa nyt – muutto aivan eri leveysasteilta Helsinkiin, hiukan syrjäiselle kadulle kokkaamaan sitä mitä he itse eniten rakastavat, meksikolaista. Sana on kiirinyt, paikka on suosittu ja pöytiä jaksetaan ruuha-aikoina jonottaa.

 

hannag foodora el rey hannag foodora el rey

Tätä ei kannata missata, autenttinen guacamole ja pussillinen käsintehtyjä nachoja. Katosi sekunneissa, saatoin olla suurin syypää tämän hupenemiseen.

hannag foodora el rey

hannag foodora el rey hannag foodora el rey hannag foodora el rey

Gringa de Pastorin tilaan aina kun valintani osuu tähän maukkaaseen meksikolaiseen ja haluan ruokaa kotosalle tai palaveriin. Ei mene kuljetettaessa miksikään ja on aivan loistava.

Nämä ovat juuri niitä ravintoloita, joihin toivoisi turistienkin löytävän. Aitoa meininkiä kohtuuhintaan, vahva suositus. Ja tosiaan, jos et jaksa lähteä ravintolaan, Foodora tuo ravintolan luoksesi.

Maukasta loppuviikkoa!

 

hannag foodora el rey

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*