Rakas joulupukki, tuo lahjaksi lukematon määrä elämyksiä

Rakas joulupukki, tuo lahjaksi lukematon määrä elämyksiä
3.12.2017 Hanna
Kategoriat: kirjat, yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö BookBeat
bookbeatHannaG4 Kovin moni kaveripiiristäni on myöntänyt olevansa koukussa. BookBeat on koukuttajan nimi. Palvelu on kuin leffanystävän Netflix, enää ei tarvitse juosta kirjan perässä kirjaston lainajonoon tai kirjakauppaan, vaan voit lukea kuukausiveloitusta vastaan kaiken mitä palvelu tarjoaa. Lukea tai mikä omassa tapauksessani parasta, kuunnella! Kärsin taaperovuoden aiheuttamasta silmät ei pysy auki kun yritän illalla lukea kirjaa -syndroomasta ja samaan aiheeseen littyvästä pilkkopimeässä ei näe lukea kun nukuttaa taaperoita päiväunille -taudista, tämä äänikirjamaailma jeesii minua lukuvajeestani pois. Silmät voivat pysyä kiinni, saan silti nauttia kirjallisuuden tuomasta nautinnosta kuulokkeiden kautta.

Ostin kuulokkeet heti kun latasin BookBeatin, värinä niissä on luonnollisesti samppanja.

bookbeatHannaG2BookBeatin käytöstä on tehty helppoa, oikeastaan jopa hauskaa. Kirjat on jaettu genreittäin ja uuden kirjan etsiminen on aina liki jännittävää, päästään melko lähelle sitä fiilistä, kun kirjakauppias kyselee millaisesta kirjallisuudesta pidän ja iskee tiskiin suosituksensa. Kynnys lukea myös ihan jotain muuta kuin mihin on tottunut, madaltuu. En koskaan kantaisi tiskille paria kirjaa, jotka olen BookBeatin kautta nautiskellut – ja samalla olen kumonnut omia ennakko-oletuksiani. Lukeminen todella kannattaa aina ja avartaa hitokseen paljon, etenkin kun uskaltautuu uusille sivuille, joiden sisältö on itselle uusi ja tuntematon. Luulitko ettet pidä runoista? Saatat olla väärässä, ajattelepa miten ihanaa, jos pääsetkin sisään runouden maailmaan, siellä on ihmisen hyvä olla, vannon sulle.

bookbeatHannaG3Romaanit, runot, klassikot, novellit vaiko BookBeat-suosikit? Klikkaa ja anna kirjojen viedä!

bookbeatHannaGElena Ferranten Napoli-sarja meinasi jäädä minulta tutustumatta, näin käy usein kun jotain hehkutetaan liikaa. Onneksi ystävä suositteli ja tartuin tähän. Ei ole turhaan hehkutettu. Lisämausteen myyntilistojen kärkeä pitävään Napoli-sarjaan tuo kirjailijan käyttämä salanimi, kuka Ferrante oikeasti on? Siitä onkin netti pullollaan spekulointia.

bookbeatHannaG7Silmät auki sen sijaan kuljen kun suunnistan kaupungilla kuulokkeet korvilla, uusimpana ystävänä runot. Sopivan lyhyitä mahtuakseen lyhyeenkin siirtymään paikasta toiseen, tarpeeksi vahvoja jäädäkseen mieleen loppupäivän ajaksi. Märta Tikkasen ääni on yksi vahvimmista, toinen kotimainen pysyy sekin mielessä kun antaa aivoille ravintoa myös ruotsin kielellä. Märta Tikkanen lukee teoksensa itse, Århundradets kärlekssaga ei ole kaunisteltu rakkaustarina, se on raadollinen ja tuskallinen, silti unohtumaton lukukokemus.

Bookbeat4Vollotin ääneen Paul Kalanithin Henkäys on ilmaa vain -kirjan ääressä, Nessut yöpöydälle jos tätä aiot lukea.
Bookbeat3Esikoinen kuuntelee iltaisin puolen tunnin ajan omia ruotsinkielisiä kirjasuosikkejaan, olen joustanut hiukan nukkumaanmenoajoissa, sillä silmät kiinni kirjan kuuntelu tuntuu rauhoittavan ja suovat suloiset unet mä en saa unta -mantran sijaan.

Joonas tekee aina montaa asiaa samaan aikaan, tässä nautitaan Excelin, jouluoluen ja Dan Brownin seurasta. Muista suosikkejaan ovat Cthulhu -mytologian luoneen H.P. Lovecraftin koko kammottava tuotanto. Hyytävää kamaa, ei sovellu allekirjoittaneelle.

Bookbeat9Bookbeat5Palvelun hinta on 16,90€ kuukaudessa, jonka itse maksan ilolla kaikesta tästä nautinnosta jota BookBeatin kautta saan.

Hyviä uutisia myös sinulle! Saat veloituksetta kuukauden lukuoikeuden BookBeatiin koodilla hannag, rekisteröidy tästä.
Tarjous koskee uusia asiakkaita ja rekisteröinti on tehtävä 28.2.2018 mennessä.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*