Quesadillat, avokadoa ja greippiä

Quesadillat, avokadoa ja greippiä
22.3.2016 Hanna
Kategoriat: essu hihassa, ruoka

Tortillaletut on meidän perheen pelastus kun kiire iskee ja missään ei ole mitään syötävää, ruokapaniikki!


Quesadillat
Kahdelle
4 tortillalettua
4 dl juustoraastetta
1 punainen paprika
1 chili
ruukku korianteria
Pilko vihannekset, sekoita juustoraasteen kanssa. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja nosta tortillalettu kuumalle pannulle. Annostele täytettä kolme ruokalusikallista letun päälle ja anna paistua minuutin verran. Kun juusto alkaa sulaa, taita lettu lastan avulla kahtia ja paista vielä toinen minuutti. Nosta lettu keittiöpyyhkeen alle ja paista kaikki letut. Leikkaa letut viipaleiksi ja nauti avokadotahnan kanssa.

 

IMG_8994 IMG_8995 IMG_8996 Avokadoa ja greippiä
1 kypsä avokado
1 greippi
purkki ranskankermaa
suolaa
mustapippuria

Leikkaa greipin päät pois, aseta laudalle. Leikkaa veitsen avulla kuoret pois leikkaamalla alaspäin kaikki valkoiset osat pois, jäljelle jää vaan hedelmälihaa. Leikkaa kalvojen välistä terävän veitsen avulla hedelmäliha, ole varovainen ettet leikkaa sormiasi. Videolta saat ehkä paremmin käsityksen, tämä on minulle hankala selittää aakkosten avulla.
 

 
Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi hedelmäliha kulhoon, mausta suolalla ja mustapippurilla, nostele joukkoon greipin hedelmäliha ja ranskankerma ja sekoita.

Maistuu niin lapsille kuin meille lapsenmielisille.

IMG_8997

2 kommenttia

  1. lola 4 vuotta ago

    ootko ikinä valottanut sun kädessä olevia ” tatuointeja. Mitä ne tarkoittaa?
    p.s. kiva paita

  2. Heli 4 vuotta ago

    Tämä oli järisyttävän hyvää ja maistui myös lihansyöjille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*