Puolivälin pallo ja vaateviritelmiä

Puolivälin pallo ja vaateviritelmiä
31.3.2016 Hanna
Kategoriat: asu, kaksoset, yleinen

hannagRaskaus on puolivälissä, en voi väittää että aika olisi mennyt nopeasti, melko mutkaista ja kivistä on ollut. Uskallan toivoa loppuraskaudesta energisempää ja uskon että osteopatian myötä pääkivutkin lakkaavat.

IMG_9768 hannag hannag

Meille tulee ensi keväänä sellainen skidien kuljettamiseen tehty pyörä, yritämme etsiä sellaista johon mahtuisi meikäkin kyytiin, sikäli kun laiskuus iskee kesken lenkin. Tulevan kesän loppu kulunee nelipyöräisten kulkuvälineiden armoilla, tuplavaunut ja auto, nimittäin.

Omistan kahdet kuvissa näkyvät mustat housut, ostin viikko sitten suurimman koon mitä Sofinahista löytyi. Hyvästelin toistaiseksi ne pienemmät ja taittelin ne ylimmälle hyllylle, voin kertoa, että sillä hyllyllä on tätä nykyä enemmän sisältöä kuin muussa kaapissa. Pienellä ponnariviritelmällä nämä ällät mahtuvat ehkä vielä viikon pari. Päälle kun kiskaisee Wolfordin Fatalin, niin ollaan turvassa tahattomalta mahan vilauttelulta.

Kelasin olla hankkimatta ainoatakaan äitiysvaatetta tämän raskauden aikana, katsotaan pysynkö päätöksessäni.

hannag

hannag hannag

Olen niin ihastunut näihin tossuihin, uskalsin jo viedä ne koeajolle ulos asti. Ystävä vinkkasi suutarista joka on taitava tassuistaan, kerätköön siis valkoiset kengät rauhassa katupölyt ja muut, vien nämä kesän jälkeen hoitoon ja istutan laatikkoonsa odottamaan ensi kevättä. Ovat monivuotiset.

 

8 kommenttia

 1. Anu 6 vuotta ago

  Moi Hanna! Tiesitkö että on olemassa sellaisia jatkopaloja housuille ja hameille,siis että vyötäröä saa suuremmaksi? Carriwell-merkillä ainakin on myynnissä ja pakkaukseen kuuluu valkoinen,musta ja tummansininen jatkopala.Itse ajattelin sellaisen hankkia koska haluan pitää omia farkkujani mahdollisimman pitkään 🙂 Tällä hetkellä mahtuu vielä ilman jatkopalaa kun raskausviikkoja on 13,muttei varmaan kauaa 😉 Toki jossain vaiheessa hommaan myös ainakin yhdet äitiysfarkut ihan mukavuussyistä.
  Sulla on muuten ihana tyyli! Ja näytät niin hyvinvoivalta!

 2. Anu 6 vuotta ago

  Nyt vasta huomasin tuon ekan kappaleen..
  Toivottavasti pääkipu helpottaa ja loppuraskauden voisit paremmin! Itsellänikin pääkipu ollut riesana,nyt vähän helpottanut.
  Jaksamisia <3

 3. Tanja 6 vuotta ago

  No aika maltillinen pallo vielä. Raskausmahat on niin suloisia, itsekin haaveilen sellaisesta, vaikka lapsiluku on täynnä. Onnea odotukseen!

 4. Dorit 6 vuotta ago

  Voi kuinka kaunis olet!

  • Author
   hanna 6 vuotta ago

   Voi kiitos kaunis Dorit-muru! Sydän.

 5. Author
  hanna 6 vuotta ago

  Kiitos vinkistä, jatkopalat hankitaan! Ostin nyt Instagramisa kovin monen suosituksesta H&M:n raskausfarkut, 29,90 ja pelkkää rakkautta – suosittelen! Matalaakin matalampi vyötärö joka ei paina mahaa lainkaan, mustat pillit.

  Kävin osteopaatilla ja pääkipu tuntuu jo nyt helpottavan, oi onnea!

  Kiitos Tanja! Mukavaa kevättä!

 6. Annina 6 vuotta ago

  Oih, kaikki sympatiani täältä. <3 Omasta tuplapotistani on jo yli 8 vuotta aikaa, mutta eipä se tukala odotusaika unohdu ikinä. Pieni nainen + jättimäinen vatsa kirvoitti kaikenlaisia kommentteja ventovierailta ohikulkijoiltakin tyyliin: "Anteeksi, mutta montako teitä on?" Silloin ei naurattanut, mutta nyt jo vähän huvittaa. 😀 Voin lohduttaa, että näytät oikein hehkeältä eikä vatsakaan vielä mitenkään suhteettoman suurelta. Onnellista odotusaikaa, krempoista huolimatta!

 7. Tuulia 6 vuotta ago

  Haikeana muistelen kuvia katsellessa 10 vuoden takaista aikaa, kun odotin kaksosia. Tuo oli minullekin toinen raskaus. Vaikka kyllähän se voimille ottaa silloinkin, kun kaikki menee ns. hyvin. Alun pahoinvointi oli tuplaten kauheaa verrattuna yksöseen ja tunnen ikuista sympatiaa kun lueskelen muiden pahoinvoinnista… Vatsa myös alkaa kasvaa tuplavaudilla puolivälin jälkeen ja jo ennen 30 viikkoa se on ”valtava”. Itselleni ei mitkään äitiyshousut olisi olleet loppuvaiheessa mahan kohdalta tarpeeksi, vaan ne valahtivat mahan alle. Ihanaa odotusta ja toivottavasti kaikki menee hyvin. Hyvä kuntosi varmasti auttaa mm. siinä ettei tule mitään ylimääräisiä lihaksistoon yms liittyviä vaivoja. Luulen myös, että kaksosten odotus myös vaikuttaa hapenottokykyyn positiivisesti. Kuullostaa ehkä pöhköltä, mutta luulen että sydänlihas jotenkin vahvistui tuona aikana kun kolmelle pumppasi verta…Ainakin oma kuntoni oli sen jälkeen parempi. Tsemppiä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*