Pikainen heippa

Pikainen heippa
12.11.2015 Hanna
Kategoriat: yleinen

hannagPikaiset terveiset häiden jälkeisestä ja hääjuhlia edeltävästä (luit oikein, tanssimme häitämme kahteen otteeseen!) viikosta, joka tuntuu olevan täynnä toimintaa. Palailen blogin puolelle heti kun saan kuvia häistä – ruutuja on kuulemani mukaan reilusti yli 2000, joten niiden kanssa lienee painimista. Instagramissa paljon häätunnelmia tägillä #hannajajoonas
Terkuin,
onnellinen rouva

Kuva Dorit Salutskij

9 kommenttia

 1. moonangel 5 vuotta ago

  Onnea onnellisille! <3 🙂

 2. Author
  hanna 5 vuotta ago

  Kaunis kiitos!

 3. Mia K. 5 vuotta ago

  ♡ & ♡

 4. Sanna 5 vuotta ago

  Paljon onnea <3 Edelliset kuvat teistä olivat huikean kauniita, joten voi vai kuvitella miten hienoja hääkuvia, tunnelmia – ja hetkiä on luvassa.

 5. Riia 5 vuotta ago

  Hei!
  En tiedä olenko koskaan kuullut että häitä olisi juhlittu kahtena päivänä (tosin jos ryyppypytki jää pidemmäksi aikaa päälle niin silloin). Mutta mihin instagramin puolella kiinnitin huomiota, oli se, että alla oli hääkuvissa hiukset ainoastaan tavallisella poninhännällä. En voi ymmärtää, kuka jättää hiukset laittamatta yhtenä elämänsä tärkeimpänä päivänä?

 6. Riia 5 vuotta ago

  Hei!
  En tiedä olenko koskaan kuullut että häitä olisi juhlittu kahtena päivänä (tosin jos ryyppypytki jää pidemmäksi aikaa päälle niin silloin). Mutta mihin instagramin puolella kiinnitin huomiota, oli se, että sinulla oli hääkuvissa hiukset ainoastaan tavallisella poninhännällä. En voi ymmärtää, kuka jättää hiukset laittamatta yhtenä elämänsä tärkeimpänä päivänä?

 7. Anna 5 vuotta ago

  Riia, oletpa töykeä!

 8. elin 5 vuotta ago

  Riia, esimerksiksi minä. (Ponnarikin vaatii duunia!)

 9. Kalyn 5 vuotta ago

  I have exactly what info I want. Check, please. Wait, it’s free? Awoemse!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*