Pihviä, punkkua ja perunasalaattia

Pihviä, punkkua ja perunasalaattia
15.7.2017 Hanna
Kategoriat: yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAViinikaappi hajosi kuukausia sitten, kaivoin sinne  unohtuneen punkun pöydälle, sen jonka Alkon myyjä vakuutti olevan juuri nyt iskussa. Ja että hinnan eteen olisi voinut laittaa ykkösen, niin upea tuote oli kyseessä. Pulitin punkusta tuolloin liki kolmekymppiä, harvemmin ostan noin arvokkaita viinejä, mutta olin hövelillä tuulella.
Pihvit kaveriksi, kesän ensimmäiset, jotka löytyi täältä, meidän suosikkikauppa jonne ajelemme toisinaan ostoksille. Upea lihavalikoima!
Valurauta savusi ja ikkunat tekivät tehtävän jota liesituuletin ei osaa.

Parasta illallisessa oli kuitenkin perunasalaatti, jonka ohjeen nyysin Gastronaatti 2 -kirjan painoon menossa olevasta tiedostosta. Ai jestas mikä ohje, pian tekin saatte sen hyppysiinne. Isyyspakkauksen tontilla lisää kirjaprojektista, sikäli jos se on mennyt joltakin ohi. Lupaan lisää aiheesta blogin puolelle pian, heti kun kirja laulattaa Porvoon kirjapainon koneita.

Nyt suuntaamme ystävien landelle, en malta odottaa saunaa ja uintihommia, grilliä ja loistavaa seuraa. Nauttikaa tekin viikonlopusta, kuullaan taas ensi viikon alussa.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*