Parhaat hankinnat vauvavuoden ensimmäiseen puolikkaaseen

Parhaat hankinnat vauvavuoden ensimmäiseen puolikkaaseen
9.3.2017 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

Siinä sitä seisottiin sairaalan tukisukissa reilu puoli vuotta sitten, matkalla synnytyssaliin. Olimme googlanneet, kyselleet, arvailleet ja hankkineet Joonaksen kanssa vauvoille kaikkea tarpeellista ja valitettavasti jonkin verran myös tarpeetonta. Tässä meidän vauva-arjen pelastajat, olkaapas hyvät. Itse rakastin tosiaan googlata kaikenmaailman listoja raskaana, päiväunien välissä. Eli erityisen lämpimät terveiset teille jotka luette tätä viimeisillään raskaana.
Postauksessa näkyvät Stokken ja Bugaboon tuotteet on saatu.

IMG_4692

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStokke Tripp Trapp -tuolit ja niihin nuo vauvakaukalot, olivat käytössä päivittäin aivan alusta asti. Kaukalot on jo otettu pois, nyt baby set pitää pojat tukevasti istuallaan, syömiset hoituu jo ruokapöydässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABaby Björnin (joita kutsun joka toinen kerta epähuomiossa Björn Borgin sittereiksi) sitterit. Aivan heittämällä tärkein varuste jota ilman mistään ei varmaan olisi tullut mitään. Meidän pojat viihtyivät näissä hyvin, nyt annettiin nämä pelastajat jo seuraavaan osoitteeseen, toivon mukaan niistä on iloa sielläkin. Kullanarvoiset, paras lahja jota vastasyntyneelle voi hankkia!

img_7662Stokken kantoreput, eläköön vapaat kädet!

Bugaboo Donkey oli vaunuvalintamme, pääsimme merkin Suomen lähettiläiksi ja se oli suuri ilo (on yhä!) – ketterät, näppärät, kauniit ja toimivat. Mitä sitä muuta vaunuilta? Nyt ollaan toki jo ratasvaiheessa, josta nauttii koko perhe.

temp-3.jpg OLYMPUS DIGITAL CAMERAToimiva pyykkihuolto, mikä meidän tapauksessamme tarkoittaa kahta pesukonetta ja kuivausrumpua. Ja mahtavaa aviomiestä joka hoitaa pyykkihuollon.

joonas_laurila_4Stokke iziGo -autonistuimet, alussa näitä kahtoi helposti kaksin kappalein, nyt ei enää onnistu minulla, hauis ei riitä. Ostoslistalla kohta pian uudet isommat istuimet joihin nämä kohta kymmenkiloiset seuraavaksi siirretään.

img_9667.jpgTässä kaksi aivan korvaamatonta: Wolt ja Foodora. Lataa kaikki ruokahuoltoa helpottavat sovellukset ja käytä niitä.
Osta kaappeihin suklaata, lakua ja mikä ikinä saa sinut iloiseksi. Älä koe huonoa omaatuntoa niiden nauttimisesta, sä olet supernainen, supernaiset tarvitsevat välillä vähän karkkia.

IMG_2713Stokken Sleepi -sängyt. Kulkee rullilla huoneesta toiseen, mahdollistaa myös pienen heiluttelun jos vauva pitää saada takaisin unten maille. Kauniita ja ajattomia, esikoisellani oli samanlainen hänelläkin.

IMG_2718Kietaisubodeja ja sukkahousuja riittävästi. Kaksosten ekat kuukaudet asukoodi oli hyvin pitkälti tuo, muuta ei juurikaan tarvittu. Pampersin tai Liberon vaipat, meidän hankkimamme ekovaipat vuotivat poikkeuksetta läpi, ei jatkoon. Valkoisia harsoja parikymmentä nyt ainakin, vilttejä ja rakkaudella neulovat isovanhemmat.

joonas_laurila_maanantai_4

img_8213.jpgJa tärkeimpänä tukiverkosto. Se auttaa vaalimaan parisuhdetta, joka pidetään yllä tärkeällä kaksinkeskeisellä ajalla. Treffi-ilta vähintään kerran kuussa, näin päätimme ja tämä päätös on pitänyt. Olisimme saaneet kotiapua kaksosten johdosta, mutta emme turvautuneet siihen, sillä meillä oli niin paljon apua ympärillä. Jos tilanne olisi ollut toinen, olisimme varmasti käyttäneet sen avun kiitollisena.

Kiitos siis kaikille apunamme olleille! Kiitos myös kommenteista, kanssanne on ollut ilo jakaa näitä hetkiä täällä ja Instagramin puolella.
Kohti poikien ensimmäistä täyttä ikävuotta, jonka puolikas on ollut aivan mieletön!

joonas_laurila_pehmo_1Stokken ja Bugaboon tuotteet saatu.

5 kommenttia

 1. Nina 5 vuotta ago

  Ihana ja hyödyllinen kirjoitus, kiitos hyvistä vinkeistä taas! Ja noi poikien kuvat saa aina hymyilemään isosti. Baby Björnin sitterit (joita muuten kutsun vahingossa lähes poikkeuksetta Björn Borgeiksi myös 😉 ) odottavat jo tosi malttamattomina seuraavia kaksosia, jotka tosiaan pärähtävät tänne viimeistään huhtikuun ekalla viikolla. Varmasti tulevat olemaan meidänkin arjessa korvaamaton apu, tiedän jo nyt. Kiitos ❤

 2. Emilia 5 vuotta ago

  Stokken tuo new born kaukalo on kyllä paras ostos. Poika viihtyy siinä hyvin kun laitan pyykkiä, teen ruokaa tai kun syödään koko perhe yhdessä. Kiva ettei toisen tartte aina olla lattianrajassa.
  Kohta meilläkin kyllä siirrytään baby settiin..

  Babybjörnin sitteri on kyllä tosi hyvä, minä ehdin myydä edellisen jälkeen kaiken paitsi pinnasängyn pois ja pinnasänkykin oli jo melkein luvattu. Sitten tulikin kaksi viivaa ja piti alkaa haalimaan kaikki romut uudestaan. Onneksi työkaverilla oli myydä bäbybjörni meille. Tämän jälkeen se meneekin toiselle työkaverille.. 😀

 3. Larppis 5 vuotta ago

  Ei kun kotimaiset Muumi-vaipat rulaa! Ne on ihan parhaita! Meillä on ollut ne käytössä koko ajan meidän nyt 9 kuisella vesselillä. Kerran oli pakko ostaa Liberoja kun kaupasta ei saanut Muumeja. Ei ollut meidän juttu ja heti seuraavana päivänä piti hakea isosta kaupasta Muumeja 😀 mutta tuon meilläkin Björn Borgin sitterinä kulkevan kapistuksen mäkin allekirjoitan 🙂 suosittelen myös mukavaa sohvaa tai nojatuolia jossa voi mukavasti löhöillä vauva tissillä tai kainalossa nukkumassa 🙂

 4. Veera 5 vuotta ago

  Hej Hanna! Mistä on tuo ihana olohuoneen lamppu?

 5. Bea 3 vuotta ago

  Meilläkin mainitsemasi hyvät sitterit oli kultaakin kalliimmat. Lisäksi käytänöllinen ja söpö hankinta on unipussi. Tärkein lahja kuitenkin minkä voi antaa on tuki ja lapsenhoito, jonka myös listasit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*