Parasta luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle ja 20% alekoodi Jolieen

Parasta luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle ja 20% alekoodi Jolieen
10.5.2017 Hanna
Kategoriat: kauneus, yhteistyö

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKosmetiikan sekakäyttäjä täällä hei! Hyllyilläni on yhä vahva edustus Dermalogicaa, mutta viereen on kivunnut muutamia huipputuotteita Jolien valikoimasta. Toimin seuraavan puolen vuoden ajan Jolien kauneuslähettiläänä ja pääsen testaamaan tuotteita ja hoitoja, raportoin teille omia poimintojani matkan varrella. Instassa enemmän, joten kuikkikaahan sinnekin @hannagullichsen.

Pai on ensimmäinen merkki, josta herkkä ihoni ei ole ottanut itseensä. Luonnonkosmetiikka on saanut usein suunympärysihottuman kukkimaan, mutta tämä sarja on osoittautunut toimivaksi myös minulle.
Merkin kasvovesi on ihana, lotraan liiaksi mutta Jolien tytöt eivät ole moksiskaan – nyt on jo kolmas pullo menossa.
Pai Head To Toe Buriti Balm on mulla aina mukana, toimii kuulkaa talossa ja puutarhassa. Taikuri kaikkiin tosi kuiviin vaivoihin, hintakaan ei päätä huimaa. Käytän tätä myös vauvojen iholle niihin kaikista kuivimpiin kohtiin.

Patyka teki anti age-naamion, joka on niin huomaamaton, että lähdin se kasvoilla aamulenkille. En tiedä voiko moista suositella, mutta sen saa jättää huoletta yöksi vaikuttamaan, ohjeistivat. Ja lenkin jälkeen iho oli muuten upea – teen sen toistekin!

Patykan suolakuorinta ja saman sarjan kosteusvoide vartalolle ovat toimiva kombo, ja jos ihosi on esimerkiksi sääristä superkuiva, Evolven bodybutter saa sen jälleen kimmoisaksi. Paras tuote juurikin talven kuivattamiin jalkoihin!

Rahua on tätä nykyä meidän perheen hiustuote numero uno. Tuuheuttava shampoo ja hiuksiin jätettävä hoitoaine, molemmille täys kymppi. Älä lotraa, pienet määrät riittää!

Iroisien kuorinta on hellä kuin mikä, silti tehokas. Sain tuta tämän tehon Jolien Spa’ssa ja jäin heti koukkuun. Luksusta!

Absolutionin kaikki tuotteet eivät sovi mulle, mutta ne jotka sopii, sopii kympillä. Öljy ja seerumi, keski-ikäisen tehopakkaus väsyneisiin aamuihin.

Algamarisin aurinkosuoja tuo kasvoille hyvän sävyn – kuten moni teistä kommentoi Instavideoiden puolella, ainoa miinus on melko vahva tuoksu, mutta siihenkin totuin. Ei ulos koskaan ilman aurinkovoidetta, neuvo itselleni.

Täällä kaikki tuotteet koottuna saman kategorian alle, -20% alennus on voimassa sunnuntaihin 14.5. asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikki tuotteet on saatu Joliesta

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*