Paneer-kulho bulgurilla ja vihanneksilla

Paneer-kulho bulgurilla ja vihanneksilla
12.12.2019 Hanna
Kategoriat: ruoka, yhteistyö, yleinen

Kaupallinen yhteistyö Apetina ja Indieplace

 

Paneer-kulho bulgurilla ja vihanneksilla
Neljälle
Keitä ensin bulgur, tee sille kastike ja raasta vihannekset. Paista sen jälkeen juusto. Sen jälkeen kootaan herkut yhteen ja päästään nauttimaan!

Bulgur
1,5 dl bulguria
1/2 tl suolaa
Keitä bulgur runsaassa vedessä, jos ohje sanoo 10 minuuttia, keitä 8, valuta bulgur ja sekoita se kuohkeaksi teräskulhossa. Jätä jäähtymään, maustetaan se pian.

Kastike
1 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
reilusti mustapippuria
muutama oksa tuoretta minttua (hienonna)
Sekoita kastikkeen ainekset, maista ja mausta tarpeen mukaan.

2 porkkanaa
1 tuorekurkku
Pari kourallista tuoretta pinaattia
Raasta mummoraastimen isolla terällä kurkku ja porkkanat.

1 pkt broccolinia
Keitä pienessä vedessä parin minuutin verran, jätä odottamaan. Voit leikata broccoliinit halutessasi hiukan pienemmäksi.

1 pkt Apetina Paneer-juustoa
3 rkl öljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Paista Apetina Paneer-juusto kuumalla pannulla, jossa on tarttumaton pinta. Tarvitset paistamiseen pari ruokalusikallista neutraalia öljyä. Mausta juusto paistaessasi, suolan ja mustapippurin lisäksi voit tirauttaa ylleen tipan sitruunamehua.

Kun bulgur on jäähtynyt, sekoita isossa kulhossa sen joukkoon puolet kastikkeesta, jonka teit. Lisää kulhoon myös raastettu porkkana ja kurkku, sekä keitetty broccolini. Sekoita. Lisää kastiketta tarvittaessa. Sekoita lopuksi joukkoon tuoreet pinaatit ja asettele salaatin kruunuksi paistamasi Apetina Paneer-juustot. Viimeistele kourallisella pähkinöitä, itse käytin paahdettuja cashew-pähkinöitä.

Tilkka oliiviöljyä vielä juustojen niskaan ja avot, parempaa ja ravitsevampaa kasvisruokaa saa hakea!

 

 

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*