paina pääsi tähän, halaa mua vähän

paina pääsi tähän, halaa mua vähän
3.10.2015 Hanna
Kategoriat: koti, yleinen

IMG_2430Se alkoi ihan viattomasta vierailusta Zarrossa, jos nyt otan yhden tyynyn sovitukseen, kun Alexa ystävällisesti sitä tarjosi. Otin varmuuden vuoksi kaksi, katsoakseni kumpi niistä sopisi kotiimme paremmin. Lunastin molemmat, olivat niin kivat ettei niistä voinut kumpaakaan palauttaa.

hannag chhatwal jonsson zarro hannag chhatwal jonsson zarro

Viime lauantaina kävelin jälleen Fredaa pitkin ja poikkesin sisään, lähdin liikkeestä uuden tyynyn kanssa. Niinhän ne sanovat, että ei kahta ilman kolmatta. Kävin tyynyn kanssa Andantessa kahvilla, onhan se ihan kätevää istahtaa nauttimaan kaupungin parhaasta cappuccinosta, oma tyyny kainalossa.

Haaveilemme perheeni kanssa suuresta sohvasta. Sellaisesta, johon voi uppoutua, jossa voi elää. Mietimmekin, lähdemmekö häämatkalle vai ostammeko sohvan. Lauantaina moista ehtii pohtia, samalla kun kuivattelee kynsilakkaa – sitä täydellistä sävyä jota on etsinyt koko aikuisikänsä. Kiitos vaan siitäkin vinkistä, upea Alexa.

hannag chhatwal jonsson essie

tyynyt CHHATWAL & JONSSON / ZARRO
skidin raitapaita ARMOR LUX / PETIT SAINT LOUISE
kynsilakka ESSIE IN THE LOBBY 379

7 kommenttia

 1. Ansku 6 vuotta ago

  No siinä on kyllä nyt tyynyt kohdallaan. Noi on kauniit.

 2. HannaHHoo 6 vuotta ago

  Alexan kotona on se ihan täydellinen sohvakin…Boknäsin Heaven. Kuten jostain syystä nyt itsellänikin. 😉

 3. Hanna 6 vuotta ago

  Kiitos, niin minustakin!

  Boknäs on yksi suosikeista listallamme, katsotaan mihin päädymme. Ensi viikolla alkaa jahti. Ihanaa viikonloppua!

 4. Ihanat tyynyt <3
  Mulla on nyt asuntokuume, ja haluaisin muuttaa (mieheni onneksi myös) keskustaan johonkin ikivanhaan kerrostaloon. Kunnostaa joku pommi ihanaksi kodiksi, ja ostaa uudet huonekalut. Haluaisin muuttaa tyylin kokonaan tästä nykyisestä puutalon kantrityylistä yksinkertaiseen ja modernimpaan. Aaah…

 5. Sini 6 vuotta ago

  Mulla oli toi essien lakka jo kädessä menossa kassaa kohti, kun bongasin Mavalan uutuuslakan 133-Velvet prune. Vierekkäin vertasin pulloja ja aivan kuin samaa lakkaa…tosin voi kynnessä näyttää erilaiseta. Mut mavalan lakan hinta oli 3,50 e, ni se sitten voitti 😀

 6. Marjukka 6 vuotta ago

  Meillä on ylä kerrassa Boknäsin Heaven, kangas valkoista sekoitekangasta. Se on kyllä sohvien sohva! Hinta kirpaisi, mutta on se sen arvoinen.

 7. Honey 5 vuotta ago

  Going to put this arltcie to good use now.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*