Oodi Heidille, Tonille ja Petit St. Louis -putiikille

Oodi Heidille, Tonille ja Petit St. Louis -putiikille
14.9.2016 Hanna
Kategoriat: asu, yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pojat siinä heiluvat sittereissään ja ovat makutuomarina valitsemassa asua perjantain Gloria Fashion Show’hun. Kuvan Acnen kaunokaiset (lääh!) saapuivat sovitukseen Lahdesta, Petit St. Louis -putiikista.  Päätin pitää ne jo ennen kuin sovitin, kuumat kuin laava.

Ja tuo tuoksu, oi elämä! Siitä lisää Instagramin puolella huomenna, olemme hullaantuneet Joonaksen kanssa aivan hiiteen täällä kotosalla. Unnamed Perfume -tuoksussa on taikasanat LIMITED EDITION, joten suosittelen sykkimään Lahteen ja tuoksuttelemaan itsesi taivaisiin Byredon ainoan Suomen jälleenmyyjän luona. Kyseinen pullo tulee myyntiin huomenna torstaina.

Oikeastaan voisin muuttaa perheeni kanssa Lahteen, ihan vaan siksi, että kauppiaspariskunta Heidi ja Toni on Suomen siistein pariskunta ja ihan todistetusti myös positiivisin sellainen. Jos valitsisin ehdokkaita tyylikkäimpien pukeutujien sarjaan, kirjaisin ensimmäisenä Heidin ja Tonin. Olenkohan kertonut miten tapasin heidät? Kerron nyt. Olin vuosia (liki vuosikymmen sitten jumaliste) erään ravintolan salissa duunissa ja tämä kaksikko saapui tasaisin väliajoin syömään, kehuivat safkaa ja olivat aina niin älyttömän tyylikkäitä ja mukavia. Jutut jatkuivat ravintolasalin ulkopuolella ja meistä tuli ystäviä, juhlivat viime vuonna kanssamme myös häitämme. Sata sydäntä teille sinne Lahteen, otan oppia jokaisesta hyvästä asiasta joita jaatte ympärillenne.

Mainitsemani kotiinkuljetus ei ole vaan meikän saatavilla, jos sellaista ehdit kuvitella. Meitä helsinkiläisiä hemmotellaan Petit St. Louis’n kauppa-autolla, jota Toni ajelee tänne pääkaupunkiimme. Kauppa-auto, mitäs ihmettä? No sellaista vaan, että tilaamasi tuotteet kuljetetaan hymyn ja käsittämättömän loistavan palvelun kera kotiovellesi. Byredoa, Armor Luxin raitaa ja Acnea kotiovelle, olkaapa ystävälliset! Kannattaa ottaa putiikki seurantaan Facebookissa ja Instagramissa @petitstlouis niin pysyt kiinni siinä mitä tapahtuu. Ja heidät tuntien tapahtuu.

Kaunista keskiviikkoa, ja muistakaa osallistua edellisen postauksen kirja-arvontaan, tungosta on, mutta vielä mahtuu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Bugaboon vaunut saatu

3 kommenttia

 1. iida 4 vuotta ago

  Olen lukenut kirjasta, vaikuttaa i h a n a l t a! Mikäli voittaisin kirjan, järjestäisin ihanille ystävilleni tyttöjen illan, jossa lukisimme Nuoren naisen opasta ja hemmottelisimme toisiamme. Se tekisi terää näin syysaikaan opintojen keskellä 🙂

 2. Hanna 4 vuotta ago

  Vierailin toissa kesänä ensimmäisen kerran Petitlouisissa. Sen jälkeen muutin käsitykseni Lahdesta. Ja se on paljon se!

  Byreido on päätynyt kaappiin, support our local vaatehuoneeseen. Meille on tullut myös puhelinsoitolla collegea kotiin. Niin, että mieheni soitti tilatakseen paidan minulle yllätyksenä, ja yhdessä siellä sitten kauppiaspariskunnan kanssa oli arvioitu kokoa. Tätä minä kutsun palveluksi. Hienoa tekemistä, hienoa palvelua, hyvää tunnelmaa! Ja ihania ystäviä sulla Hanna! Lämpimiä suosituksia lähetellen:)

 3. Verto Makku 4 vuotta ago

  Yhdyn oodiisi ,aivan superpariskunta on aina virkistävää tavata Heidiä ja Tonia eri tapahtumissa
  ja käydä Petitissä ja vaikka olen jo eläkelläinen niin makumme ja ajatuksemme kohtaavat ja se positiivisuus joka heistä huokuu se tarttuu Hanna, sinulle lämpimät onnittelut .ja ne kengät ovat aivan ihanat!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*