
Nopea lohipasta on yksi tykätyimmistä kotiruoista. Sen makeaan purjoon tulee ihan himo. Anna purjolle aikaa pannulla, sen maku nostaa pastan toisiin ulottuvuuksiin! Ohje on Safkaa skideille -kirjasta, olkaa hyvät!
4 annosta
10 cm:n pala purjoa
1 rkl voita
2 dl kuohukermaa
1 sitruunan mehu
mustapippuria
400 g pastaa
300 g kylmäsavulohta
-
Halkaise purjo ja pese se hyvin. Hienonna purjo.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
-
Kuullota sillä aikaa purjo voissa paistinpannulla.
-
Lisää joukkoon kerma ja sitruunamehu. Anna kiehua pienellä lämmöllä.
-
Leikkaa kylmäsavulohesta pieniä kuutioita. Lisää lohi kastikkeeseen, sekoita ja hauduta hetki.
-
Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon, tarjoa heti.
Kuvat Kaisu Jouppi
2
2
2 kommenttia
-
Kiitos reseptistä, tämä oli todella hyvää ja simppeli tehdä. Myös 2,5 -vuotias söi hyvällä ruokahalulla ja sekös ilahduttaa minua. 🙂
-
Author
Kiitos, kiva kuulla 🙂 Kaunista joulun odotusta sinulle ja perheellesi!
-