niksi-pirkka

niksi-pirkka
3.12.2014 Hanna
Kategoriat: yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstäväni Eeva Coelho kirjoitti blogissaan hiuspannalla tehtävistä kiharoista, siitäkös innostuin! En ole koskaan oppinut tekemään kiharoita suoristusraudalla, koska sanoohan sen nyt nimikin, ettei moinen voi onnistua.
En omista hiuspantaa enkä kärsivällisyyttä ja piti saada kiharat heti, mikäs avuksi? Niksi-Pirkkaan tällä saattaa päästä, kuunnelkaapas.
Eeva kirjoitti blogissaan myös Falken Pure Matt sukkahousuista, joiden pitäisi olla matat – nimikin sen sanoo – mutta ovatkin kiiltävät. Luin tämän postauksen ennen kuin menin sukkahousukaupoille ja harhauduin kuitenkin oman kokoni puuttuessa Wolfordista Falken hyllylle – vaan ostaakseni matat kiiltävät sukkahousut. Sen siitä saa kun ei kuuntele Eevaa.
Sakset käteen, vyötärönauha irti ja siinä se on, hiuspanta jolla syntyy mahtavat kiharat! Itsehän en malttanut nukkua yön yli, vaan suihkutin lämpösuojaa kuiviin hiuksiin ja sain letkeät laineet vartissa. Testatkaapa.

5 kommenttia

 1. Sari 6 vuotta ago

  Wau! Kiitos tästä 🙂

  • hanna 6 vuotta ago

   Ollos ystävällinen, letkeitä laineita joulun odotukseen!

 2. Eeva 6 vuotta ago

  Ihana kiharapää! Kuva!!

  • hanna 6 vuotta ago

   Saat varmasti, heti kun seuraavan kerran on Falket päässä! 😉

Pingbacks

 1. […] siivoamaan sukkahousulaatikkoa (Campari tuo ihmiselle outoja ajatuksia) ja sitten muistin Hanna G:n kirjoittaneen askarrelleensa sukkien vyötärönauhasta jonkinlaisen kihartimen. Vähän aikaa googlettelin ja […]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*