miten saa pinkin passin? (ja pari harmaata hiusta)

miten saa pinkin passin? (ja pari harmaata hiusta)
25.7.2015 Hanna
Kategoriat: yleinen

IMG_8995 IMG_8991
Pakkasimme matkalaukkujamme iltana ennen lomamme alkua, koneemme oli määrä lähteä Kroatiaan seuraavana aamuna 7.50. Ostimme matkan Select Collectionin kautta ja ihastelin kuorta, jossa matkalippumme loikoilivat, kultainen kullattu neppari ja kaikki. Paperissa oli myös muistutus siitä, että passin pitää olla voimassa 3 kk matkan päättymisen jälkeen. Voihan helkkari, paniikki. Passini kun umpeutuisi kaksi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Pikapassia ei saa öisin, pikapassin saa aamulla klo 07.00 alkaen lentokentältä. Ja se lento, se lähtisi 7.50. Sinne meni säästöt, en pääsisi lennolle. Itkua ja itkua itkun perään. Soitto Finnairille, soitto matkan järjestäjälle joka vastasi puhelimeensa iltakymmeneltä (kiitos avustasi Ilse!), soitto äidille ja soitto johonkin vääräänkin numeroon. Ei auta, Kroatiassa ollaan tarkkoja, kolme kuukautta tai maahan et pääse. Päätimme kuitenkin yrittää. Kävin asematunnelissa ottamassa passikuvat, näytin juuri siltä kuin neljä tuntia itkenyt näyttää. Kunnon mugshot. Saatan ladata kuvan Instagramin puolelle, käykää tsekkaamassa.

Saavuimme kentälle kukonlaulun aikaan, tsekkasimme laukkumme vanhalla passillani sisään, juoksin lentokenttäpoliisin toimistoon, olin ovellaan ensimmäisenä.  Sain uuden (vaaleanpunaisen) passini ja kirmasin sen kanssa turvatarkastukseen (jonka esimies oli ystävällisesti antanut minulle luvan kiilata, en kiilannut) ja sieltä portille, joka sijaitsi siellä kaukaisimmassa kulmassa. Ja ehdin!

IMG_9033
Tarinan opetus olisi se, että uusikaa ne passinne ajoissa. Jospa nyt muistaisin itse uusia tämän väliaikaisen passini, joka vanhenee viikko ennen häämatkan alkua…
FullSizeRender-1Paras tapa lopettaa loma? Paluulennon upgrade pisteillä, malja sille.

Comment (1)

  1. Mrs X 7 vuotta ago

    Euroopan sisäinen upgrade ei mielestäni ole pisteiden arvoinen. Mannerten välinen kyllä taas on.
    Mutta kiva että pääsit fiilikseen. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*