Mitä sille kenkähyllylle kävikään? (sis. alekoodin)

Mitä sille kenkähyllylle kävikään? (sis. alekoodin)
22.8.2017 Hanna
Kategoriat: koti, yhteistyö, yleinen

Yhteistyössä Lundia
Hanna G Lundia output 2048px 018Muistatteko sen, kun Joonas teki makuuhuoneemme seinälle kenkänäyttelyn? Asiat muuttuivat hitusen sen jälkeen, kengille ei löytynyt sopivia säilytyslaatikoita joten siirsimme ne toistaiseksi pois keräämästä pölyä. Muutama pari sai jäädä.

Hanna G Lundia output 2048px 020Hanna G Lundia output 2048px 017Kotonamme on neljä kirjahyllyä, joten lukemiset on hajautettu usean huoneen kesken, pidän nykyään ilmavista hyllyistä enemmän kun täyteen ahdetuista. Viisi Ikean kassillista kirjoja on matkalla divariin, olen oppinut myös luopumaan kirjoista. Mitä vähemmän niitä on, sitä enemmän niihin tulee uppouduttua ja sehän olisi tarkoitus, ei pölyn kerääminen.

Lundian omiin System-bokseihin saa mahtumaan kaikenlaista, saattaisitte yllättyä jos näkisitte kuinka paljon tavaraa ne vetävät sisäänsä. Lajittelin toiseen huoneeseen, samoihin laatikoihin, kaikki lasten lelut. Yhdessä isossa on duploja, toisessa puupalikoita ja kolmannessa pehmoleluja. Yksi tämän hyllyn laatikoista kätkee sisäänsä palapelit ja laturit.
Tärkeimmässä, eli tuossa ankan vieressä on mun korvatulpat, unimaski ja jokin seerumi yötä vasten, jonka pitäisi pitää tyynynjäljet nassusta pois. Ei toimi.

Hanna G Lundia output 2048px 016Olohuoneen puolella laatikot seilaavat vähän siellä ja täällä, värit sointuvat toisiinsa ja muuhun kotimme väritykseen (tai värittömyyteen paremminkin) todella hyvin, eli ei tässä voi mennä vikaan. Minttu, savunharmaa ja sininen ovat laatikoiden värivaihtoehdot. Hakolan värimaailma tuntuu olevan samoilla aalloilla sekin, suomalaiset tähdet loistavat kimpassa vielä kirkkaammin.

Lundia1System-laatikoihin ihastuneille loistavia uutisia!

HANNAG-koodilla saat sekä verkkokaupassa että myymälöissä Lundia System -laatikot -30% alennuksella.
Tarjous on voimassa 22.8.-31.8. Normaalihinnat 69€, 99€, 149€, kolmen laatikon setti 259€.

Tontillani Instagramissa @hannagullichsen käydään pian kisaa yhdestä laatikkosetistä, jossa suurimman laatikon sisällä on kaksi pienempää – kuikkaa siis Instan puolelle tuossa torstain tietämillä!

Hanna G Lundia output 2048px 031Lundian erikoisvärillinen (Tikkurila H440) Aalto kirjahylly on saatavilla todella rajoitettu määrä, vain 100kpl. Väri juhlistaa Lundian 70-vuotista taivalta (1948-2018), joka tulee täyteen ensi vuonna. Kirjahylly ja osa System-laatikoista saatu.

Kuvat Antti Mutka

15 kommenttia

 1. Pellavat 5 vuotta ago

  Vielä täällä kyselen sitä Balmuirin tuotteiden alkuperää. Yritykseltä ei saa täsmällisempää tietoa kuin Eurooppa. Facebookin vastuullisen muodin ryhmään kuuluvat ovat myös yrittäneet kysellä asiaa yritykseltä, mutta vastaukset ovat ylimalkaisia. Ehkä sinä saisit yhteyden heihin? Balmuirin tuotteiden valmistusmaan voisi varmasti julkaista täällä julkisestikin jos siinä ei ole mitään salattavaa.
  Kun yritys mainostaa vaalivansa eettisiä arvoja niin toiminnankin tulisi olla läpinäkyvää.

 2. Hanna 5 vuotta ago

  Hyvä lukija, teen todella parhaani selvittäessäni asiaa, minusta menee vähän ikäväksi tämä sinun tapasi viestiä. Lupasin ilmoittaa sinulle heti sekä sähköpostitse että eiliseen kommenttiisi, toivon siksi sinulta tovin jotta saan kysymykseeni vastauksen.
  Kiitos.

 3. Ikävää 5 vuotta ago

  Aika ikävästi läksytetty Pellavat nimimerkkiä, ainakin minusta.

 4. Ewe 5 vuotta ago

  On joo ikävästi läksytetty, mutta ehkä vähän aiheesta.

  Ei kai H:n velvollisuus ole selvittää balmuirien alkuperää – hän voi sen ”hyvää hyvyyttään” palveluksena lukijalle tehdä (tosin mahtaako moisen ahdistelun jälkeen siihen ryhtyä).

  Jos H esiintyy vastuullisena kuluttajana ja sitten paljastuu, että hänen suosima merkki on epäeettinen tms, niin ei se tee H:sta vastuutonta. Se ehkä tekee, että tuollaisessa tilanteessa jatkaisi merkin käyttöä.

 5. Maarit 5 vuotta ago

  ’ Pellavat ’ kertoo yhteystietonsa ja Balmuir vastatkoon suoraan hänelle.
  Vähän on kärpäsestä härkönen.
  Kyllä Hannalla on vissii muutakin tekemistä.
  Kaksi vauvaa ja opiskelee.

 6. Vastuullinen kuluttaja 5 vuotta ago

  En ole itsekään saanut Balmuirilta vastausta, joten mielenkiinnolla odotan tarkempaa tietoa kuin made in Europe. Jos blogissa mainostetaan yhteistyönä jonkin yrityksen tuotteita niin luulisi bloggaajan ottavan selvää mitä mainostaa.
  Vai eikö tuotteista saisi kysyä mitään?
  Ja kai nyt esim. Balmuirin tuotteissa on made in-lappu.

 7. Pirjo 5 vuotta ago

  Pakko liittyä Balmuir-kyselijöihin, kun itsekään en saa heiltä vastauksia, vaikka olen jo kahteen kertaan lähettänyt kysymyksen tietyn tuotteen valmistusmaasta. Käyttävät markkinoinnissa voimakkaasti somea kuten Hannaa, joten on tässä kommentissa joku löyhä yhteys. Finlaysonin kotimaiset pellavatuotteet ovat paljon laadukkaammat ja edullisemmat kuin Balmuirin kokemukseni mukaan. Markkinointinsa perustuu muuhun kuin someen, joten ei osuu samoin silmiin kaikkialla sosiaalisessa mediassa.

 8. Eettiset arvot 5 vuotta ago

  Olen samaa mieltä! Kriittisellä kuluttajalla on oikeus vaatia blogeissa yhteistyössä mainostettavista tuotteista faktat tiskiin. Ei riitä pelkät kauniit korulauseet vastuullisesta yrityksestä.
  Tarkoittaako esim. Kid mohair-huivien materiaali sitä, että pienet vuohivauvat keritään karvattomiksi…
  Kiva Hanna kun ole tuonut kotimaisiakin yrityksiä esille. Hakolan huonekalut ovat suomalaisia avainlipputuotteita. Ja nythän vietetään vielä Suomen juhlavuottakin!

 9. Hanna 5 vuotta ago

  Hei kaikille, pahoittelut että joudutte odottamaan vastausta, olin eilen treffeillä enkä jaksanut tulla blogin kautta kotiin.
  Balmuirin pellavat tulevat Liettuasta, samalta valmistajalta ihan Balmuirin tarinan alusta asti.

  Mukavaa päivänjatkoa!

 10. Hanna 5 vuotta ago

  Hei, saako Lundian laatikoista -30%:n alen myös paikallisesta Iskun myymälästä, jossa Lundiaa myydään?

 11. Vastuullinen kuluttaja 5 vuotta ago

  Kiitos Hanna vastauksesta! Harmi että Balmuirin täytyy salailla tuotantomaita ja he eivät vastaa kuluttajien viesteihin. Joudumme näin etsimään tietoa monen mutkan takaa.

  Päädyn hankkimaan Lapuan Kankureiden pellavia, koska heidän nettisivuillaan esitellään tuotantoa avoimesti. Tuotteet kudotaan lähituotantona Suomessa ja työolosuhteet ja palkkaus ovat Suomen lainsäädännön mukaisia.

 12. Hanna 5 vuotta ago

  Hei kaima, alennuksen saa Lundian omista liikkeistä ja verkkokaupasta, eli ei ikävä kyllä sieltä Iskusta.

 13. Hanna 5 vuotta ago

  Lapuan Kankurit mainitsitkin jo viimeksi, kivaa että olet löytänyt sinulle sopivan merkin. Kivaa syyskesää!

 14. Anne 5 vuotta ago

  Pirjolle mielenkiinnosta vielä kyselyä mistä olet löytänyt Finlaysonin kotimaisia pellavatuotteita? Itse en heidän valikoimastaan ole löytänyt kuin Kiinassa valmistettuja pellava-lakananoita ja pellava/pellavasekoitepyyhkeitä joiden valmistusmaa Turkki/Latvia/Portugali..

 15. Vastuullinen kuluttaja 5 vuotta ago

  Anne ja muutkin kotimaisia tuotteita arvostavat. Voin suositella myös Jokipiin Pellavan tuotteita. Vanha perheyritys ja tuotteet ovat valmistettu kotimaassa samoin kuin Lapuan Kankureilla.

  Finlayson taitaa sitten mennä samaan sarjaan Balmuirin tuotteiden kanssa…paitsi hinnaltaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*