minusta isona?

minusta isona?
16.2.2015 Hanna
Kategoriat: ruoka, yleinen

hanna gullichsen kaisu jouppiMiten sen kertoisi? Sen, kun on löytänyt intohimonsa ja rakastaa jokaista hetkeä, jonka universumi eteen heittää. Nauttii vastaan saapuvista haasteista, tietää riman olevan ylhäällä, mutta uskoo ulottuvansa sinne ja sen yli.
Mietin tuossa tovi sitten, ettei ole mikään ihme, ettei opinto-ohjaaja osannut sanoa josko minusta tulisi pappi vaiko poliisi. Poliisikoulun ovet aukesivat aikoinaan, en kuitenkaan astunut porteista sisään.

En vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona. Se tekee oloni turvalliseksi. Tiedän vaan sen, että teen juuri nyt sitä, mitä eniten haluan. Se riittää onneen.

Kuva Kaisu Jouppi

Comment (1)

  1. I May Say 7 vuotta ago

    Niin, 15-vuotiaana on niin kovin nuori tietääkseen mitä haluaa. Olen edelleen elänyt liian vähän tietääkseni mitä haluan, mutta nykyiset hommat ovat vasta alussa, joten hoidetaan ne kunnialla ja katsotaan sitten mitä eteen tulee.
    Mä olen muistaakseni hakenut kerran ihan tosissani yhtä työtä, ja tulin kakkoseksi (terkkuja vaan sinne Yhdysvaltain lähetystöön!). Sen jälkeen mua on aina pyydetty uusiin hommiin. Niin nytkin. Ja mielenkiintoinen homma se onkin, vaikkei yhtään koulutustani vastaavaa. Hihat vaan pitää nostaa ylös ja ryhtyä hommiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*