Minimal Nordic Style Night

By in yleinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPari viikkoa sitten sain kunnian hostata tilaisuutta mun lempikaupassa, Minimal Nordicissa, jonne suuntaan aina kun kaipaan elämääni aikaa ja katsetta kestäviä kenkiä, laukkuja ja koruja, kaikki arjen ja juhlan suosikkini edellä mainituista on kyseisen putiikin valikoimasta.

Kutsuin iltaan mukaan teitä sieltä ruudun takaa, olimme innossamme, sillä te otitte kutsun vastaan! Kiitos kaikille mukana olleille, oli ilo tavata. Kiitos myös juttutuokioista, olette ihania jokainen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJolielle suuri kiitos Heidin ja Khiran läsnäolosta ja huulimeikeistä ja käsien hemmotteluhoidoista, goodie bageistä niistäkin, jotka selvästi aiheuttivat ihastusta. Eikä suotta, kassiin oli valittu omia suosikkejani Jolien valikoimasta. Patykan suolakuorinta pitää sääret silkkisinä – luvassa myös lista mun tämän hetkisistä suosikeista Jolien hyllyissä, sitä kun olette kyselleet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAGin tonic pensasmustikoilla maistui melkein kaikille vieraille, Arctic Blue Ginille kiitos juomista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKiitos Joonas kun leikit baarimestaria, ei liene mitään mihin et kykene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJohanna on supernainen Minimal Nordicin takana, menkää moikkaamaan jos kuljette kulmilla. Kannattaa kysyä muodista, kengistä, designereista – häneltä löytyy tietoa ja tyyliä, käyttäkää ihmeessä hyväksenne. Saan aina mahtavia vinkkejä ja sisäpiirin tietoa Johannalta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALaukku on Jerome Dreyfussin mallistosta, se sai osakseen hiplailuja ja ihailevia katseita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa ystävälleni kiitos reisitaskullisesta (!) silkkihalarista, joka on mun tämän kesän suosikkivaate. Aatelkaa, tämä upeus on odotellut henkarissa vuodesta 2006. Oli jo aikakin päästä tuulettumaan.

Malja vielä teille kaikille, jotka tulitte paikalle. Oli ihana ilta!

Ps. Kokoan vielä erikseen suosikkikoruistani toisen postauksen, ne ansaitsevat tilaa ympärilleen.

Comments (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*