Meidän tiimi

Meidän tiimi
7.2.2018 Hanna
Kategoriat: kaksoset, yleinen

Valoa tulvii sisään, kiitos puhtaan lumen ja päivän, joka vihdoin pitenee. Yöt ovat olleet luvattoman pitkiä, koko perhe oli kipeänä, yhdessä ja erikseen. Vaati jokaisen kiven kääntämisen, että en taipunut väsymyksen alle, suurin kiitos Joonakselle, joka jaksoi valaa uskoa siihen, että kohta on taas energiaa ja pian kaikkia nukuttaa samaan aikaan.

Juodaan yhdessä aamukahvia, eikä varmana ennen kuutta. Katsotaan illalla leffa, eikä kumpikaan nukahda.

Pian pääsemme treenaamaan säännöllisesti kohti omia tavoitteitamme. Joonas oppii kävelemään ja minä, minun pitäisi juosta kesäkuussa maraton.

Pian on kevät, eikä kukaan muista tätä(kään) unetonta pätkää elämässä, jolloin nenäliinoja kului muuhunkin kuin niistämiseen.

Koska kevät kuittaa kaiken, ja kohta se on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uskon häntä kaikessa, tässäkin. Ranskalaiset tulppaanit viimeistään sinetöivät lupauksen, kohti valoa.

Ja hei tulettehan Instagramin puolella mukaan menoon, löydät minut @hannagullichsen – kaunista helmikuuta!

Ps. Makialle kiitos lahjaksi saamistamme tiimipaidoista.

5 kommenttia

 1. Kristiina 4 vuotta ago

  Miksei uutta podcastia ole julkaista? Tai jos julkaistaan, niin näin myöhään illalla?!! Toivotaan aikaisempia julkaisuaikoja!!

 2. Hanna 4 vuotta ago

  Moikka! Toiveesi on kuultu, pyrimme jatkossa aiempaan julkaisuajankohtaan, ollaan vähän kieriskely haasteissa nauhoitusten kanssa ja siksi venyi tänäänkin iltaan. Heitä meille hyvä aihe seuraavaan jaksoon, niin nauhoitamme sen hyvissä ajoin ennen ensi keskiviikkoa. 🙂

 3. Pirjo 4 vuotta ago

  Hei hienoa,että olette toipumaan päin.Flunssassa päiväkin tuntuu viikolta. Se hyvä puoli on sairastamisessa,että sitten terveenä osaa nauttia enemmän ihan arkisistakin asioista. Iloista kevään odotusta ja onhan se kevät jo ihan kynnyksellä

 4. Hanna 4 vuotta ago

  Kiitos viestistä Pirjo, joo alkaa olla ikävä treenikassia ja lenkkejä. Todellakin, sitä osaa arvostaa kun joutuu toviksi paussille. Ihanaa kevään odotusta sinulle!

 5. Satu 4 vuotta ago

  Mikä on ensi viikon podcastinne aihe?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*