Meidän muksut 

Meidän muksut 
2.1.2017 Hanna
Kategoriat: yleinen

Veljekset, kaksoset, Anton ja Emil. Anton syntyi 2 minuuttia veljeään ennen, ja tämä tekee hänestä isoveljen. Kokoeroa ei juurikaan ole, pikkuinen kun ottaa kiinni ne viimeisetkin grammat jotka tuli perässä.

Emil ei tykkää peitoista eikä liiasta vaatetuksesta muutenkaan, hän tutkii käsiään hartaudella, katselee tauluja ja toisinaan myös tyhjiä seiniä ja nauraa oikeastaan aivan kaikelle. Hän on kolmesta pojastani nuorin. 

Anton rakastaa katsella karttapalloa, vie suuhunsa kaiken minkä käsiinsä saa, kutiaa mahasta ihan hitokseen paljon ja nukahtaa illalla hyvin helposti. 

Välillä on suussa veljen varpaat, toisinaan nukutaan käsi kädessä. Tutit jaetaan, samoin maitopullot jos toiselta jää yli ja toiselle jää nälkä.

Heräävät usein samaan aikaan, vaikka nukkuisivat eri huoneissa. Eivät käytä samanlaisia vaatteita, koska vanhemmat menee yöllä syötöissä sekaisin. Kahden vauvan kanssa oppii priorisoimaan, kolmesta nepparista riittää kun napsii kiinni yhden, sen keskimmäisen. Onnistuu tätä nykyä myös silmät kiinni pimeässä. 

Pojat kasvavat aivan liian nopeasti, mutta juuri sopivaa tahtia. 

Olen yhä ihmeissäni siitä, että nämä kaksi ihmettä meille annettiin, ja vielä samaan aikaan. Olenkohan jo kertonut teille keskustelun jonka kävimme kun Joonaksen kanssa tapasimme ja puhuimme haaveistamme.

J: Haluaisin kaksi lasta.

H: Kaunis ajatus, mut minä en jaksa enää kuin yhden raskauden. 

Ja kappas, molemmat toiveet kävivät toteen. 

10 kommenttia

 1. Pauliina 5 vuotta ago

  Hanna, kerro sun salaisuytesi, miten oot jo nyt noin hyvässä tikissä?

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Heh, kiitos kovasti – en tunne olevani mitenkään erityisen tikissä. Onni, että saan jo treenata kovempaa, eli kuntoilun määrä on nousussa. Teen vielä postauksen aiheesta, palaan siihen piakkoin. Kaunista alkuvuotta sulle!

 2. Lotta 5 vuotta ago

  Ihana postaus, ihanat kundit ja sun tapasi kirjoittaa, olet niin taitava! Ihanaa talvista viikkoa teidän köörille!
  – jo pitkän linjan seuraaja Lotta

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos Lotta, ja ihanaa talvea sinullekin!

 3. Nukka 5 vuotta ago

  Mikä tuplaonni! Ihanat pojat <3

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos, onhan he ihania <3 Parasta talvea!

 4. Annika 5 vuotta ago

  Supersuloiset pojat! <3

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos!

 5. Sarkku 5 vuotta ago

  Suloiset pojat. Pakko kysellä vinkkejä vauvan unirytmiin. Toki jokainen on yksilö ja varmasti sekin tekee tehtävänsä nukkumisessa. Huomasin kuitenkin instagramin puolella kirjoituksen, että pojat vetivät pitkiä unia:) siksi kysynkin, mikä teidän unien ”salaisuus” on? Itsellä 4 kk typykkä jolla uni hyvin katkonaista öisin. Myös illalla vaikea saada nukkumaan, vaikka pyritään pitämään illalla rauha maassa ja rutiinit kunnossa. Toki teidän pojat vanhempia, mutta silti uteliaana kyselen vinkkejä vauvojen uneen.

  • Author
   hanna 5 vuotta ago

   Kiitos viestistäsi, palaan asiaan oman postauksen kanssa. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*